Jde léčit tyran?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
21.7.15 13:26
@Markéta80 píše:
@malefic 8o 8o okamžitě k lékaři at máš důkaz že tě bije :? a tvoje matka je taky pěknej magor když viděla že je tě zle a nic neudělá :cert: :cert:

Markét, taky je ti z toho úplně špatně 8o :,( Ani bych se nedivila kdyby od mala byla týraná i svou matkou. Pak by si člověk řekl, že v tom žije od malinka a tak je zvyklá a prostě už nerozezná, kde je hranice.

Příspěvek upraven 21.07.15 v 13:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
21.7.15 13:26
@Markéta80 píše:
@malefic 8o 8o okamžitě k lékaři at máš důkaz že tě bije :? a tvoje matka je taky pěknej magor když viděla že je tě zle a nic neudělá :cert: :cert:

Třeba je také pod jeho vlivem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59384
21.7.15 13:28

@Amys tohle je prostě šílený :(, ale většinou to nějak začne a pokud to ženská přejde tak si chlap dovoluje o to víc :( @Blekota snad vidí ne že je dceři zle a klidně si s nim vykládá a dcera zavřená v pokoji :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
21.7.15 13:33
@Markéta80 píše:

moje drahá matička mi právě řekla, že si mám okamžite přetat hrát na chuddáčka a jít poskládat prádlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
21.7.15 13:34
@malefic píše:
moje drahá matička mi právě řekla, že si mám okamžite přetat hrát na chuddáčka a jít poskládat prádlo :-D

Podle těch smajlíků, které dáváš do textu mi připadá, že jsi vysmátá a z nás si tady děláš prde. l.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
21.7.15 13:34
@malefic píše:
moje drahá matička mi právě řekla, že si mám okamžite přetat hrát na chuddáčka a jít poskládat prádlo :-D

ani nevíte, jak se mi ulevilo, jak za sebou práskla dveřma a uražena, protože jsem jí řekla, že mě ten parchn*nt tyra a řekla jsem jí, že ji to nezajíma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.7.15 13:35

Nóóó, tak k tomu není co dodat…pokud bych se v takové situaci ocitla já, sebrala bych všechnu odvahu a co nejdřív se odstěhovala. žádný chlap nestojí za to, aby si od něj žena nechala ubližovat a navíc je to dost špatný příklad pro děti, nehledě na to, že z toho pak taky můžou mít psychické problémy. poptejte se na sociálce, tam vám řeknou co jde udělat a případně Vám poradí kam se odstěhovat. jsou i azylové domy pro matky s dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
21.7.15 13:35
@Blekota píše:
Podle těch smajlíků, které dáváš do textu mi připadá, že jsi vysmátá a z nás si tady děláš prde. l.

to bude asi tím, že mi nezbývá nic jineho, než se už jen smát tomu, jak jsou má rodina zaslepení.. no dneska jen stačí, aqby vás zeť odvezl do obchodu a to vám tsačí, potom jde vše ostatní stranou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
21.7.15 13:37

@malefic Asi bych matičku i povedeného manžílka kopla do zadele, sebrala děti a šla…okamžitě. Máš nějakou kamarádku, sestru, sestřenku, babičku…kdo by tě dokázal podržet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
21.7.15 13:38
@j.a.n.i1 píše:
@malefic No, pokud se do té nemocnice odvézt nenecháš, tak je na neposkytnutí pomoci těžko udáš, protože pokud „nepotřebuješ“ lékařské ošetření, tak těžko potřebuješ první pomoc.

já chtěl aby me odvezli, ale oni si to nepřáli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
21.7.15 13:39
@malinika píše:
@malefic Asi bych matičku i povedeného manžílka kopla do zadele, sebrala děti a šla…okamžitě. Máš nějakou kamarádku, sestru, sestřenku, babičku…kdo by tě dokázal podržet?

ne, moje rodina,, jsou všichni,, takovi zvláštní lidé.. zastavaji názor, že co nebylo kdysy(psychiatr atd) tak je to dneska jen zlo a kamaradka má svých problému dost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
21.7.15 13:40
@zuzka0011 píše:
Nóóó, tak k tomu není co dodat…pokud bych se v takové situaci ocitla já, sebrala bych všechnu odvahu a co nejdřív se odstěhovala. žádný chlap nestojí za to, aby si od něj žena nechala ubližovat a navíc je to dost špatný příklad pro děti, nehledě na to, že z toho pak taky můžou mít psychické problémy. poptejte se na sociálce, tam vám řeknou co jde udělat a případně Vám poradí kam se odstěhovat. jsou i azylové domy pro matky s dětmi.

byt je napsaný na mě. i děti tu jsou hlášené, skusím zajít i na sociálku a uvidím co se dá dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
21.7.15 13:42
@Blekota píše:
Podle těch smajlíků, které dáváš do textu mi připadá, že jsi vysmátá a z nás si tady děláš prde. l.

Tohle není kec, bohužel, tohle už je zoufalství…

https://www.emimino.cz/…erem-209728/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
21.7.15 13:43

Já nevím, ale začínám mít pocit, že z jejich strany je vše v pořádku a že to tak je správně :-( protože jsem si vzdycky myslela že alespon moje máma bude ten, kdo bude stát na mé straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
21.7.15 13:44
@Amys píše:
Tohle není kec, bohužel, tohle už je zoufalství…https://www.emimino.cz/…erem-209728/

bohužel to je také můj příspěvek :-( nevím co víc říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria