Jde mezi námi jen o sex, ale já bych chtěla něco víc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.9.24 10:54

@Fukitol Tak to je super, přesně tohle jsem si říkala taky. Že když mu to řeknu tak to vyjde a budeme spolu, ale kdybych mu to neřekla tak to třeba časem vyšumí. Ještě že ti to teda tenkrát řekla :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.24 10:58

@Josef_t To je pravda, je to takové buď a nebo, ale vlastně to stejně nakonec asi dopadne v můj prospěch, protože buď budu šťastná nebo se alespoň nebudu trápit dlouho…

• Citovat
  • Upravit
10273
27.9.24 11:03

Ahoj,
vždycky budeš riskovat, že to bude konec, protože chceš změnit pravidla, která jste si dali na začátku. Osobně si myslím, že bys vycítila, pokud by to chtěl brát jinak i on.
Každopádně se už nějakou dobu v životě řídím tím, že když mám něco na srdci, tak to ostatním říkám a musím říct, že lepší život a vztahy jsem do tohoto rozhodnutí nikdy neměl. Není to někdy jednoduché, někdy to nedopadne, jak bych si přál, ale mám se všemi čistý stůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2421
27.9.24 11:07

Jestli se do nej zamilovavas, tak je cas dat od toho ruce pryc. pokud on opravdu chce jen sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31199
27.9.24 11:08
@Anonymní píše: Více
Řeknu ti to takhle - kdybych měl ženskou opravdu jen na sex, zcela úmyslně bych si hlídal, abych se jí nijak zvlášť neotevíral a snažil bych se z toho vynechat vlastní city… a držel to skutecne jen v domluvené rovině. Je to ochrana sebe samého. Může to tak mít třeba taky, může tě skutečně brát jen na to na čem jste domluvení bez zvláštních cítu. Ve tvé fázi už bych asi volil všecko nebo nic. Být někde uprostřed v neznámu je dost vyčerpávající :).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
27.9.24 11:27

Z nějakého důvodu pro něj nejsi atraktivní jako potenciální partnerka, jen je tam nějaká míra sexuální přitažlivosti. Tedy je tam něco, co mu vadí a tipuju, že se to týká atraktivity. Navíc ty jsi v pozici, že usiluješ…tedy zranitelné a doufající a tím se stáváš ještě méně přitažlivá. Pokud si chceš zachovat sebeúctu, vykašli se na tenhle vztah/nevztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.24 11:27

Otázka je, z jakého důvodu jste se domluvili, že u vás půjde pouze o sex. Jestli je ženatý, nebo zadaný, pak má k tomu pádný důvod, a pokud mu na rovinu řekneš, že ty chceš něco víc, tak si myslím, že on to ukončí. Kdysi jako úplně mladá holka jsem si prošla něčím podobným, a už bych to nikdy nechtěla, ani nikomu nedoporučovala. Je to jenom zbytečné trápení. On ti nenabídne nikdy víc než ten sex, a tobě zbytečně utíkají nejlepší roky kvůli chlapovi, který tě nemiluje, a nikdy milovat nebude. Řekni mu to narovinu, jak to máš ty, a uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
14012
27.9.24 11:31

Scházíte se jen za účelem sexu nebo jste někdy spolu někde byli i bez?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
27.9.24 11:32

Ne, tak to opravdu u chlapů nefunguje, tohle je jen sebeobelhávání. Kdyby chtěl, poznáš to, on jenom nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.24 11:36

@Gerbera001 „U chlapu sex lasku neprobouzi“

To je ale hodně omezené a smutné tvrzení.

K dotazu:
Kolík vám je? Pokud jste se za tímto účelem seznámili, bude možná těžké přijmout odmítavou odpověď, ale určitě lepší než se užírat nejistotou. Zeptat se ho musíš, jinak se to nedozvíš, počítej však s tím, že v případě neúspěchu by bylo lepší to hned ukončit. Hlavně mu prosím tě nic nenaznačuj, tím mám na mysli takový ty ženský signály, které my většinou nechápeme :)
Nepřeháněl bych to s romantikou, ve smyslu, že jakmile dosáhnete při sexu orgasmu, ty mu na to řekneš, že ho miluješ (i když pokud by to zrovna vyšlo, tak by to bylo určitě krásné), romantiku si nechte na potom, pokud se shodnete.
Jestli ho někam pozveš třeba pod záminkou te kámošky do kina nebo mu své city vyjádříš raději v soukromí, bude na tobě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.24 11:38
@pohledzdruhestrany píše: Více

To taky nemusí být vždy pravda, třeba se neostýchá v sexu, ale v citových záležitostech to pro něho nemusí být snadné

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.24 11:40

@Premek_Orac Já mám právě taky raději když hned vím, na čem jsem. Proto bych mu to nejradši řekla co nejdřív, ta nejistota je hrozná.

• Citovat
  • Upravit
4823
27.9.24 11:41
@pohledzdruhestrany píše: Více

take myslim, ze to tak nefunguje. Dulezite je, jake ma momentalne priority. Bud tomu da vic nebo to posle do ztracena. Zadne rozjimani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
27.9.24 11:45

Proc myslis, ze omezene a smutne tvrzeni? Proste to tak casto je… U zen casto sex vede k zamilovanosti, to je taky nekdy smutne… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.24 11:53

@Petra0009 To právě musím zjistit…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat