Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@andiedvorakova píše: Více
to se mi zda jako blbost..vetsina milenců pise a komunikuje, jinak by za chvíli museli hledat jinde. Pro zeny je tato součást vztahu dost dulezita.
@andiedvorakova píše: Více
Ne vzdy ho zena dokaze poznat, manipulatoru je na svete vic nez dost.
Ahoj, tady zakladatelka. Tak zatím se ten náš “vztah” moc nevyvíjí. Neměla jsem příležitost si s ním nějak blíž povídat o mých pocitech, nebo možná měla, ale nenašla jsem odvahu… Tento týden jsme se sice viděli 3×, ale mrzí mě, že mi jinak vůbec nepíše. Předtím mi psal každé ráno, někdy až odpoledne, ale ozval se a zeptal se jak se mám, měli jsme jeden o druhém přehled kdo co dělá, teď toho moc nevím. Napíše jen když mě chce vidět. Já nevím, mám mu zkusit napsat sama? Viděli jsme se včera, tak počkat třeba do neděle, do pondělí a pak se ozvat… Chci s ním být v kontaktu i když se nevidíme, psát si. Ach ta zamilovanost no… Stále to se mnou mlátí.
@Anonymní píše: Více
Myslím, že mu jde opravdu o sex, jak jste se domluvili na začátku a nemá důvod to měnit.
Je jinak spokojený, že si může žít po svém.
Ono záleží, jaké má kdo zrovna období, jestli chce jít do vážného vztahu nebo ne.
Protože tzv. vážný vztah znamená závazky, plánování, seznamování se s rodinama atd.
A on nemusí o toto zrovna ted stát.
Může mu stačit sex a jít si pak spokojeně žít svůj život ![]()
@pohledzdruhestrany píše: Více
Tvl, kolik je tu těch profilů, co sem postují AI? ![]()
@admin to je zase nějaká novinka?
@Pidulka1991 píše: Více
Emimino jako nejpokleslejší web byl vybrán pro testování.
Myslím, ža facebook povinně upozorňuje, když je obsah generován umělou inteligencí, co vy na to emimino? @admin
Dobrý den,
rozhodně tu nezkoušíme, aby AI odpovídala do diskuzí, tím ale nevylučuju, že to nedělá někdo jiný za našimi zády. Děkuji vám za odhalení, bude smazáno několik profilů, které píšou dost podobným způsobem, jakoby byl obsah generován AI. Ecestovatelka a další mají ban.
Děkuji a přeji krásný den
Diana ![]()
@free333 Tak proč se ze začátku choval jinak? Psal mi každý den, ptal se jak se mám, co dělám… Měli jsme i dlouhé konverzace o všem možném, někdy hezké. Posílali jsme si selfíčka, vždycky mi napsal že mě chce vidět, pak mi napsal že jsem krásná… Měl rovnou napsat jen když chtěl sex a zbytek dnů dělat že neexistuju. Bylo by to snazší pro mě, byla bych “zvyklá” a nepřekvapilo by mě to. Takhle je to pro mě smutné najednou od nej několik dni nedostat ani jednu zprávu, nevědět o něm nic, užírat se…
@vlastovka385 píše: Více
Ahoj, hezky jsi to napsala. Mohla bych se tě na toto téma v soukromé zprávě na něco zeptat?