Jde mít vztah bez slova "Miluji tě"??

Anonymní
12.12.10 11:30

Jde mít vztah bez slova "Miluji tě"??

Prosím o odpovědi spíše zkušené,co to zažily :-) .

Jsme s partnerem necelé dva roky.Bohužel z jeho strany nepřešla počáteční zamilovanost v milovat.Máme se rádi,vychováváme dceru(moje z předchozího manželství),jsme k sobě upřímní a tak to vím od začátku,že tam prostě něco chybí.Jinak je náš vztah super..máme dost stejné názory,nehádáme se,máme k sobě úctu..prostě jinak je vše v pořádku.
Jen jednou za čas na to téma začneme a mě je to líto.Pak nad tím přemýšlím a vždy si řeknu,že jsme na tom dobře..jiní si nadávají(všelijak),hádají se nebo nemají sex nebo i jiné věci.
Ráda bych tedy slyšela názor toho,kdo to prožil a zda se dá takto žít celý život.Děkuji všem :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
12.12.10 11:32

hele asi ti moc neporadím, ale já asi miluju tě nikdy nikomu neřeknu, pořád budu milovat ptele a i kdybych měla nový vztah asi bych s tímto slovem šetřila, spíš ho neříkala…

• Citovat
  • Upravit
8413
12.12.10 11:52

A on ti řekl, že tě nemiluje? Nebo podle čeho tak soudíš? Ono…jsou chlapi, kteří to prostě neříkají, přestože ženu milují :think:

No faktem je, že ženská potřebuje občas slyšet něco hezkého a obejmout a chlap je tvor bez intuice, některým se o to prostě musí říct na tvrdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.10 11:57

Ano řekl,že mě nemiluje :-(,že to tak prostě necítí.
Vždy říká,že mě má rád..s objímáním problém není,ani sex.
Nevím zda to souvisí,ale předchozí přítelkyni hodně miloval a ona mu neustále lhala,tak se po pěti letech rozešli..tedy on s ní.

• Citovat
  • Upravit
1477
12.12.10 11:59

jsme spolu 2 roky, zatím máme ideální vztah, ale ani jednou jsme si neřekli že se milujeme… my to proste víme.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
12.12.10 12:00
Anonymní píše:
Nevím zda to souvisí,ale předchozí přítelkyni hodně miloval a ona mu neustále lhala,tak se po pěti letech rozešli..tedy on s ní.

aha takze te jako nemiluje protože má s tím špatnou zkušenost? to je teda blbý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
12.12.10 12:08

K otázce: ano, lze- jsem přesvědčená, že to, jak popř.jak často si lidé slovně vyjadřují lásku není ukazatelem toho, co k sobě doopravdy cítí.

Nicméně k zakladatelce:to, že z něj cítíš a že ti i vysloveně řekl, že tě nemiluje, je něco jiného.Mě by asi takovýto vztah nestačil, hlavně když bych já milovala jeho :-?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.10 12:09

To já nevím.. :nevim: .Jen mě to napadlo,jestli to nemá souvislost.Když jsem se jednou zeptala,proč je se mnou,tak mi řekl,že jinak je spokojený,že jen miluji tě chybí.Že prý takovou ženu si přál pořád..a prý se i časem miluji tě dostaví.Ale již je to rok od tohoto rozhovoru a změna není..pořád chybí miluji tě.I když pro mě to tak důležité není.Dceru vychovává jako svou vlastní a je k nám hodný.

• Citovat
  • Upravit
325
12.12.10 12:10

Možná bych se mu svěřila s tím co mě trápí. :/ Přece … žít celý život v tom, že žiju s někým, koho bezmezně miluju a on to tak necítí. Promluvit si o tom, že tě to sžírá a že by sis přála mít vztah se vším všudy … i stěmi hezkými slovíčky. Říct mu, že tě to zamrzí vždy když na to téma mluvíte … Určitě bych si o tom s partnerem promluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
12.12.10 12:11

My jsme spolu 13let z toho 11let manželé,mám syna Jindru z předchozího manželství ,ale manžel ho vychovává od jeho necelých 2let takže mu říká táto. Spolu máme syna Járu a teď čekáme další mimi. Miluji Tě jsme si říkali od první chvíle co jsme to tak cítiliy a říkáme si to dodnes i když už to ta pravá zamilovanost není to je jasné, a i když jsme prožily hodně ošklivých věcí vše jsme překonali a zůstali rodina. A to že Tě nemiluje teď ani na začátku vztahu tak to mě osobně by vadilo. Jen můj názor, ale když píšeš jak Vám to bezvadně klape i sex funguje a nehádáte se tak to je důležité. Protože v dnešní době jsou vztahy příšerné jak se k sobě lidé chovají Ti co se milují tak strašně si ubližuzjí :cry:

Příspěvek upraven 12.12.10 v 12:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
12.12.10 12:12
Anonymní píše:

Tak v tom případě v tom nevidím budoucnost… bude s tebou do té doby, dokud se nezamiluje někde jinde…si myslím :think: Aspoň já bych se toho bála…k lásce nepřinutíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.10 12:12
káťa píše:
K otázce: ano, lze- jsem přesvědčená, že to, jak popř.jak často si lidé slovně vyjadřují lásku není ukazatelem toho, co k sobě doopravdy cítí.Nicméně k zakladatelce:to, že z něj cítíš a že ti i vysloveně řekl, že tě nemiluje, je něco jiného.Mě by asi takovýto vztah nestačil, hlavně když bych já milovala jeho :-?

Jenže já už sama nevím zda ho miluji.Ze začátku to tak bylo a časem když není odezva to ustoupilo.Mám ho moc ráda a jinak jsem šťastná.Dcera ho má taky ráda,oslovuje ho tatínku a když přijde z práce,tak hned za ním letí :-) .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.10 12:16
maciik píše:
My jsme spolu 13let z toho 11let manželé,mám syna Jindru z předchozího manželství ,ale manžel ho vychovává od jeho necelých 2let takže mu říká táto. Spolu máme syna Járu a teď čekáme další mimi. Miluji Tě jsme si říkali od první chvíle co jsme to tak cítiliy a říkáme si to dodnes i když už to ta pravá zamilovanost není to je jasné, a i když jsme prožily hodně ošklivých věcí vše jsme překonali a zůstali rodina. A to že Tě nemiluje teď ani na začátku vztahu tak to mě osobně by vadilo. Jen můj názor, ale když píšeš jak Vám to bezvadně klape i sex funguje a nehádáte se tak to je důležité. Protože v dnešní době jsou vztahy příšerné jak se k sobě lidé chovají Ti co se milují tak strašně si ubližuzjí :cry:Příspěvek upraven 12.12.10 v 12:12

Právě proto,že jsem zažila manželství,kde miluji tě mi bylo řečeno pořád.Před nevěrou po nevěře..lhal mi a tak.
Přítel je jiný..nelže.A to i za situace,kdy to není hezké slyšet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.10 12:20
Vanessska píše:
Možná bych se mu svěřila s tím co mě trápí. :/ Přece … žít celý život v tom, že žiju s někým, koho bezmezně miluju a on to tak necítí. Promluvit si o tom, že tě to sžírá a že by sis přála mít vztah se vším všudy … i stěmi hezkými slovíčky. Říct mu, že tě to zamrzí vždy když na to téma mluvíte … Určitě bych si o tom s partnerem promluvila.

On to ví..zrovna dnes po dlouhé době na to zase přišlo.Bojuji s myšlenkou se rozejít,ale na druhé straně je všechno v pořádku.Je to tak,že dokud na to nepřijde řeč,tak na rozchod nepomýšlím.

• Citovat
  • Upravit
20777
12.12.10 12:23

Zakladatelko a je skutečně nutné řešit, zda on tě miluje nebo ty miluješ jeho?

My jsme spolu 11,5 roku. Nikdy jsme si neřekli, že se milujeme (popravdě to ani jeden slyšet nechceme a nepotřebujeme). Když se nad tím zamyslím, tak já nevím, jestli ho miluju. Ale asi jo, když spolu máme dvě děti a nakonec jsme se letos i vzali :lol:

Tím jsem jen chtěla říct, abys nepátrala po něčem, co třeba časem přijde. Vždyť co je to zamilovanost? Důležitější je to, že se máte rádi, věříte si, rozumíte si a to i v sexu… Úplně nejlepší vztah je ten, který se z původní zamilovanosti přetvoří na hluboké přátelství. Mně to souznění (harmonie) přijde mnohem důležitější, než to, jestli padesátkrát za den slyším miluji tě, to mi naopak přijde takové krapítek falešné. Tohle nejsou slova, kterýma by se mělo plýtvat.

Tak nezoufej, jelikož vám to „klape“, tak se jistě časem dočkáš i zamilovanosti z jeho strany (u nás to bylo nějak podobně a když jsem přestala tlačit na pilu a řešit to, tak mi teď přijde, že se to otočilo a je on víc „zamilovaný“ do mě :-D ). Fakt nekaž tím ten hezký vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí