Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše:
Určitě?
Určitě vlastní zkušenost blokli jen můj.
@ardnas3 píše:
Určitě vlastní zkušenost blokli jen můj.
Takže když si tam třeba ségra nechá poslat výplatu, tak tam zůstane? Jde mi o to, že to budou její peníze, víš? Děkuji moc za odpověď! Jsi hodná.
@Anonymní píše:
Takže když si tam třeba ségra nechá poslat výplatu, tak tam zůstane? Jde mi o to, že to budou její peníze, víš? Děkuji moc za odpověď! Jsi hodná.
Ano přesněna dětské u KB exekuce nelze. Mě tak hodila výplata a oK
@ardnas3 píše:
Ano přesněna dětské u KB exekuce nelze. Mě tak hodila výplata a oK
Děkuji moc. Hezký den… ![]()
@Anonymní píše:
Dobré ráno, holky. Prosím o zachování anonymity, je to osobní. Prosím Vás, chci se zeptat, založili jsme dceři dětské konto u KB. Mám sice 2 exukece, které si platím po menších částkách. Chci se zeptat, jestli lze tento dětský účet zablokovat, když já jsem vlastně zákonný zástupce? Děkuji Vám velice za odpovědi.
Opravdu nelze..dokonce to jedné známé poradila paní na bance i když by neměla..
@Leniczka23 píše:
Opravdu nelze..dokonce to jedné známé poradila paní na bance i když by neměla..
Tak to děkuju moc, skvělá zpráva. Chtěli by jsme tam holce něco naspořit. Já si sice platím, ale jsou to malé částky, víc bohužel nemůžu. A mrzelo by mě, kdyby jsme tam holce něco naspořili a pak by to strhli… ![]()
@Anonymní píše:
Když si tam ségra nechá poslat výplatu, tak už to nebudou její peníze, ale peníze toho dítěte.
@eumedon píše:
Když si tam ségra nechá poslat výplatu, tak už to nebudou její peníze, ale peníze toho dítěte.
Samozřejmě. Ale mě jde o to, abych ty peníze mohla třeba vybrat, aby je nestrhli, víš?
Dětské účty zatíženy exekucí mohou být pouze v případě, že dlužník je dítě např. nezaplacené popelnice.
Pokud je dlužníkem rodič, exekucí nelze postihnout účet dítěte.
@Anonymní píše:
Dětské účty zatíženy exekucí mohou být pouze v případě, že dlužník je dítě např. nezaplacené popelnice.
Pokud je dlužníkem rodič, exekucí nelze postihnout účet dítěte.
Děkuji za odpověď. A jak rychle lze účet zablokovat? Myslím, od založení, do kdy ho zablokují?
Dobré ráno, holky. Prosím o zachování anonymity, je to osobní. Prosím Vás, chci se zeptat, založili jsme dceři dětské konto u KB. Mám sice 2 exukece, které si platím po menších částkách. Chci se zeptat, jestli lze tento dětský účet zablokovat, když já jsem vlastně zákonný zástupce? Děkuji Vám velice za odpovědi.