Jdete dnes volit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
5.10.18 08:35

No tak volte eurohujery,at jsme jeste vice pod nadvladou EU.Taky by neskodilo prijmout migranty,ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
5.10.18 08:36
@jannina1 píše:
Proc ne z SPD? Vlastenci Vam vadi?

Vlastenci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.10.18 08:38
@jannina1 píše:
No tak volte eurohujery,at jsme jeste vice pod nadvladou EU.Taky by neskodilo prijmout migranty,ze?

to jo, musím ještě zaběhnout vedle do vsi a vyzpovídat kandidáty do zastupitelstva, jestli nám sem nechtějí do maringotky vzít migranty. Díky za postřeh, tak pá, běžím, musím jich oběhnout skoro 30. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
5.10.18 08:40
@jannina1 píše:

A jak obecní zastupitelé ovlivní přijímání migrantů? 8o

Jinak tohle budou moje první vynechané volby :(

• Citovat
  • Upravit
526

Ne, protože mám trvalé bydliště v obci, kde budeme bydlet nejdřív za rok. Nikdo tam nekandiduje za SPD (těm bych to hodila :pankac: ), samý lidovec :poblion: Tak nějak cítím, že do chodu obce ještě nemám moc co mluvit, zatím se mě to netýká :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383

Ne nejdeme,zastupitelstvo nechodíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992

Jeste nevim jestli pujdu, u nas se do stran prihlasilo hodne mistnich, bude se volit po znamostech, kamaradech rodine… prijde mi to k nicemu, ale bude sranda to pak sledovat :lol:

Příspěvek upraven 05.10.18 v 08:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804

@jannina1 jak se konkrétně ta nadvláda projevuje?

Já jdu volit. Mám to těžké. 7 zastupitelů a 7 kandidátu ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
5.10.18 08:42

Mě na mé vesnici, potažmo i rodině, fascinuje, když si neustále stěžují, že u nás je to takové a makové (špatné, zlí lidé, nic se v obci neděje atd…), ale když mají možnost něco změnit, svou neúčast na volbách argumentují slovy: „Proč bych tam chodil, když se stejně (jedním hlasem) nic nezmění“… Takže za mě - jdu volit. Abych si pak nemusela stěžovat a vyčítat si, že jsem něco mohla změnit a místo toho pro mě bylo pohodlnější sedět doma na zadku a stěžovat si, jak je život nespravedlivý. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.10.18 08:43
@jannina1 píše:

Ty jsi tak hloupá, že si myslíš, že zastupitel obce zabrání vstupu migrantům nebo to jen předstíráš? Doporučovala bych k počtení zákon o obcích, ať víš, jaké mají pravomoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
5.10.18 08:44
@debra.morgan píše:
Jeste nevim jestli pujdu, u nas se do stran prihlasilo hodne mistnich, bude se volit po znamostech, kamaradech rodine… prijde mi to k nicemu, ale bude sranda to pak sledovat :lol:Příspěvek upraven 05.10.18 v 08:41

Tak ono by bylo dost divný, kdyby se do obecního zastupitelstva nehlásili místní ;)

• Citovat
  • Upravit
22783
5.10.18 08:45

Já se hlavně těšim, až bude po volbách. Pracuju v centru Prahy a projít teď jen od metra k budově nebo na oběd, to je :roll: Všude nějaká agitka, doslova na každým kroku. Balónky, letáky, noviny, dokonce růže… no hotová matějská :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.10.18 08:45
@lucenka píše:
A jak obecní zastupitelé ovlivní přijímání migrantů? 8oJinak tohle budou moje první vynechané volby :(

To by mě taky zajímalo. Stejně tak zastupitel v horní dolní zařídí vystoupení z EU :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
5.10.18 08:47
@radkka píše:
To by mě taky zajímalo. Stejně tak zastupitel v horní dolní zařídí vystoupení z EU :pankac:

Obávám se, že se odpovědi nedočkáme :think:

• Citovat
  • Upravit
20767
5.10.18 08:47
@lucenka píše:
Obávám se, že se odpovědi nedočkáme :think:

Možná to tak bude lepší, jistě by byla třeskutá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek