Jdete dnes volit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6445
5.10.18 09:22
@Emimin7 píše:
Je to jen hypoteticky, pro srandu. :)

Ja vim, ale predstavit si to nedokazu a ani srandu si z toho udelat neumim. A reknu ti, ze treba z posunu volebnich preferenci u vlastnich rodicu jsem byla pred rokem hodne rozcarovana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783

@Emimin7 Snažím se politický témata doma neotevírat. Občas se tomu nevyhneme, ale z mojí strany je vždycky pokus utnout to včas, když vim, že se neshodneme. Nervy mám jenom jedny a společnej život nám docela klape, nerada bych na tom něco měnila 8) (a nejde jen o komunisty, ale i jiný strany, prezidentský volby, názor na migranty, názor na kauzu Babiš… já jsem moc naivní, on moc skeptik, většinou se nakonec jakž takž potkáme někde uprostřed, ale to prvotní rozhořčení, když se to téma nadhodí a vypadá to, že jsme každej úplně jinde…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990

@Ijen
Hihi, já své rodiče přesvědčila ke změně volebních preferencí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
5.10.18 09:23
@marin píše:
V Praze rozdávali pytlík mouky, nevím jaká to byla strana. A k tomu říkali, nemeleme na prázdno. Bylo to fakt vtipné. ;)

u nás jedni povozili děti zdarma na kolotoči a rozdávali plyšový medvídky :jazyk: A podepisovala se petice pro MHD zdarma pro všechny (to sem teda nepodepsala, podle mě hrozná hovadina). Přijde mi úsměvný, že jsou lidi, který jsou jen kvůli těmhle tanečkům, koblize nebo plyšákovi, někoho zvolit…
Jako ano, když jsme s dětma včera procházeli kolem cestou ze školky a školy, tak jsem je na kolotoč pustila, protože kluci kňučeli, ze slušnosti si vyslechla, co u toho povídali, ale tím to končí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41249
5.10.18 09:23
@Emimin7 píše:
Mně to přijde logické. Je svého štěstí strůjcem. :)

tak zakroužkuju celou stranu, ale jen sebe :think: jako chápu, ale já bych to neudělala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
5.10.18 09:26
@Emimin7 píše:
Do pranice, jak byste reagovali, kdyby po volbách z vaší drahé polovičky vypadlo, že volil/a komunisty? :)

Zaklepala bych si na čelo :mrgreen:
Pak bych se zamyslela, proč to udělal (viz rozumný důvod toho mýho známýho), a pak bych to nechala plavat, je to jeho rozhodnutí, jeho svobodná vůle.
My s chlapem (a že spolu žijeme už hooodně let) nevolíme stejně už léta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
5.10.18 09:27
@Lara Farseer píše:
@Ijen
Hihi, já své rodiče přesvědčila ke změně volebních preferencí :mrgreen:

Ja driv nikdy nemusela, nazorove jsme se v tomto shodovali, stejne jako s partnerem. A najednou zmena. Fakt me to zaskocilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
5.10.18 09:28
@Lara Farseer píše:
@Ijen
Hihi, já své rodiče přesvědčila ke změně volebních preferencí :mrgreen:

Tak já se taky snažim, ne že ne, i se to minimálně jednou podařilo 8)

Ale když ne, tak co? Ztopim mu občanku? Je dospělej, svéprávnej, má právo na svůj názor a svoji volbu. Můžem o tom diskutovat a to je tak vše. Jako manžel a táta je naprosto normální :) takže rozvádět se fakt nehodlám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
5.10.18 09:30

@Mar__tanka1983 Ty jo, kolotoč, medvídci - fakt matějská :lol: (ale vlastně je to šílený - to vědomí, čims e daj lidi oblbnout, jak málo stačí…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
5.10.18 09:32

@krtek93
Pro mě je to jedna z důležitých věcí, ale my se o politice normálně bavíme od začátku vztahu, protože je to pro nás důležité téma… ajsně že kdybych teď po třinácti eltech zjistila, že volí komunisty, asi bych ho kvůli tomu s malým mimnem neopustila… ale rozdejchávala bych to dost špatně a asi by probíhaly dlouhé diskuse :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
5.10.18 09:33
@krtek93 píše:
@Mar__tanka1983 Ty jo, kolotoč, medvídci - fakt matějská :lol: (ale vlastně je to šílený - to vědomí, čims e daj lidi oblbnout, jak málo stačí…)

No vidíš a já mám tajný info, jak hodnej strejda ANdrejko bude v prosinci otvírat v nemocnici novou kliniku a dávát dětem (agrofertího) Mikuláše… no není on úžasný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29655
5.10.18 09:33
@krtek93 píše:
@marin Mně teda konkrétně v centru Prahy přijde „vtipné“ to, že většina lidí, co tu takhle dnes a denně omračují kampaněmi, tu stejně volit nebude, neb tu nemají trvalý pobyt (včetně mě) :mrgreen:

Přesně tak. ;) Jediné co mě mrzelo, že mně několikrát žádali o podpis, když sbírali na kandidaturu pro Čižimského, tomu bych to podepsala. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29655
5.10.18 09:36
@Mar__tanka1983 píše:
u nás jedni povozili děti zdarma na kolotoči a rozdávali plyšový medvídky :jazyk: A podepisovala se petice pro MHD zdarma pro všechny (to sem teda nepodepsala, podle mě hrozná hovadina). Přijde mi úsměvný, že jsou lidi, který jsou jen kvůli těmhle tanečkům, koblize nebo plyšákovi, někoho zvolit…
Jako ano, když jsme s dětma včera procházeli kolem cestou ze školky a školy, tak jsem je na kolotoč pustila, protože kluci kňučeli, ze slušnosti si vyslechla, co u toho povídali, ale tím to končí.

U nás to bylo ty akce hodně zaměřené pro děti. Divadlo, pizza zdarma, káva, cukrová vata, limonáda zdarma, skákací hrad, balónky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
5.10.18 09:36

@krtek93 přesně…taky to nechápu. Oni tam čepovali i pivo 8o To už mi přišlo rozumnější, co u nás ve městě udělali třeba Piráti.
Po městě rozdávali ty jejich „listy“, ať si každej počte co a jak, a do čeho mají v plánu na městským zastupitelstvu strkat čumák (prodej teplárny a pod.). Pak proběhla nějaká beseda.

A lidi se víc chytnou na gerberu (taky sem potkávala) a kolotoč a nabídky tramvají zadarmo (rozumný rozumí, že těch 600 milionů, nebo kolik, ročně zacvaká město :zed: :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
5.10.18 09:37

Jdu volit. Se mnou se sestra kvůli parlamentním a prezidentským volbám přestala bavit. :lol: Protože jsem s odporem odmítala „vlastence“ SPD a nevolila Zemana. Prostě jsem volila přesně proti ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová