Jdete dnes volit?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
5.10.18 08:47
@lucenka píše:
Tak ono by bylo dost divný, kdyby se do obecního zastupitelstva nehlásili místní ;)

tak zas tak divny asi ne, minule tam byli sami cizi z mistnich temer nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
5.10.18 08:48
@jannina1 píše:
No tak volte eurohujery,at jsme jeste vice pod nadvladou EU.Taky by neskodilo prijmout migranty,ze?

Ano

• Citovat
  • Upravit
lucenka
5.10.18 08:50
@debra.morgan píše:
tak zas tak divny asi ne, minule tam byli sami cizi z mistnich temer nikdo.

To asi těžko… Nejpozději v den voleb musí mít kandidát do obecního zastupitelstva v obci trvalé bydliště. Takže si asi pletes různé volby mezi sebou ;)

• Citovat
  • Upravit
2642
5.10.18 08:50
@skorotehotna píše:
@jannina1 jak se konkrétně ta nadvláda projevuje?Já jdu volit. Mám to těžké. 7 zastupitelů a 7 kandidátu ????

Takže jdeš volit spíš formálně, co? My na to letos kašleme, jsme na tom stejně 1 kandidátka, takže se dostanou všichni, ale je to stávající zastupitelstvo, tak jsem ráda, že se dostanou, ale nějak mi přijde zbytečné tam jít :oops: Ono se nám to nehodí ani časově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
5.10.18 08:52
@jannina1 píše:
No tak volte eurohujery,at jsme jeste vice pod nadvladou EU.Taky by neskodilo prijmout migranty,ze?

8o Ale teď se nevolí do europarlamentu, ani do PS 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
5.10.18 08:52

@lucenka tak to ze maji trvaly pobyt a to ze jsou mistni jsou dve rozdilne veci…meli jsem i starostu, ktery si tu koupil barak (nikdy tam nebydlel), aby mohl kandidovat, byl „velmi“ oblibeny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.10.18 08:57

Jdu, u nás roky vyhrává ODS, pevné věřím, že to tak zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22771
5.10.18 08:58

JInak se mi líbí, že konrétně u nás se za poslední dobu asi opravdu koná (nevim, třeba by to mohlo jít i líp, ale prostě jsou vidět konkrétní výsledky). Takže já asi půjdu podpořit stávající vedení města.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40950
5.10.18 09:00
@krtek93 píše:
JInak se mi líbí, že konrétně u nás se za poslední dobu asi opravdu koná (nevim, třeba by to mohlo jít i líp, ale prostě jsou vidět konkrétní výsledky). Takže já asi půjdu podpořit stávající vedení města.

u nás se to taky začalo trochu hýbat -) sice nemám ráda strany, které dotyční prezentují, ale budu volit podle „jedinců“ a tím, co pro město zatím udělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
5.10.18 09:03

Jdu a jsem ráda, že to tu někdo vytáhl ;)
Já si naopak myslím, že volby do místních zastupitelstev jsou jedny z těch důležitých. Protože se v nich rozhoduje o věcech, který se týkají přímo lidí, co žijou v daným městě, obci. Jsou to ti, co rozhodují, jestli se postaví nový chodník, nová školka nebo jak to bude s kanalizací. Prostě věci, co se lidí přímo týkají.
Výhodou taky je, že hlavně v menších obcích se lidi znají a tak můžou volit opravdu tak, jak ví, že ten daný člověk pracuje nebo nepracuje a nenechá se utáhnout na vařený nudli celorepublikovýma kecama.
Vím o jednom klukovi, co i přes svůj odpor k dané straně bude volit kandidáta pod KSČM :roll:. Protože je to chlap, kterej už roky pro jejich vesnici dělá první poslední a stará se o ni vzorně, tak mu dá hlas znovu (tak jako spousta ostatních lidí v obci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29463
5.10.18 09:08
@radkka píše: :mrgreen: prý vlastenci :lol: to jsem se zasmála takhle po ránu, dík :palec:

Jdu asi zítra, volím vždycky. Taky ne SPD (tuším, že tu snad ani nejsou) a KSČM.

A taky nevolím ANO, i když tu včera rozdávali koblihy :poblion:

Příspěvek upraven 05.10.18 v 08:35

V Praze rozdávali pytlík mouky, nevím jaká to byla strana. A k tomu říkali, nemeleme na prázdno. Bylo to fakt vtipné. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22771
5.10.18 09:09
@Mar__tanka1983
@Mar__tanka1983 píše:
Jdu a jsem ráda, že to tu někdo vytáhl ;)
Já si naopak myslím, že volby do místních zastupitelstev jsou jedny z těch důležitých. Protože se v nich rozhoduje o věcech, který se týkají přímo lidí, co žijou v daným městě, obci. Jsou to ti, co rozhodují, jestli se postaví nový chodník, nová školka nebo jak to bude s kanalizací. Prostě věci, co se lidí přímo týkají.
Výhodou taky je, že hlavně v menších obcích se lidi znají a tak můžou volit opravdu tak, jak ví, že ten daný člověk pracuje nebo nepracuje a nenechá se utáhnout na vařený nudli celorepublikovýma kecama.
Vím o jednom klukovi, co i přes svůj odpor k dané straně bude volit komunistu :roll:. Protože je to chlap, kterej už roky pro jejich vesnici dělá první poslední a stará se o ni vzorně, tak mu dá hlas znovu (tak jako spousta ostatních lidí v obci).

Přesně tak. Tady jsou výsledky prostě vidět. A u nás se žije myslim docela slušně (až na dopravu, ale s tou vedení města nijak hnout nemůžou, bohužel), věci, kterých se lidi obávali, se snad podařilo zastavit, za mě docela spokojenost.

A přemýšlím, jestli bych se uměla zachovat jako ten tvůj známý. Já bych asi příslušnost k některým konkrétním stranám asi nepřekousla, minimálně teda k jedné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
5.10.18 09:11

Do pranice, jak byste reagovali, kdyby po volbách z vaší drahé polovičky vypadlo, že volil/a komunisty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
5.10.18 09:11

Vzdycky chodim volit, takze i dneska. A to i presto, ze kroky zastupitelstva naseho magistratu jsou rok od roku tragictejsi a obavam se, ze po volbach se nic k lepsimu nezmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
5.10.18 09:12
@Emimin7 píše:
Do pranice, jak byste reagovali, kdyby po volbách z vaší drahé polovičky vypadlo, že volil/a komunisty? :)

To se nemuze stat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová