Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 píše:
to jo, musím ještě zaběhnout vedle do vsi a vyzpovídat kandidáty do zastupitelstva, jestli nám sem nechtějí do maringotky vzít migranty. Díky za postřeh, tak pá, běžím, musím jich oběhnout skoro 30.
No počkej maringotku jsi slíbila mě až mě chlap vyhodí!! kam já jako půjdu??
Jdeme volit,chodíme pravidelně neb nadáváním na netu a po hospodách se nic nespraví.
Jen je nějak čím dál horší výběr z čeho.
@smurfka píše:
naši volí komunisty celý život a to tu dobu zažili a stejně tvrdí jak se měli nejlíp..
jinak je mi jedno kdo volí Zemana, Babiše nebo komouše..protože at je tam kdo je tam, je to furt stejné..
Nasi je volili taky,hlavně tata.A co jako?Měla jsem je zabít?
Tak u nás odvoleno. S nikým kdo volí bureše, spd nebo ksc(m) bych nikdy nežila. Je to velmi vypovídající o člověku a pro mě absolutně neakceptovatelne. Už jsem to tu ale kdysi obsáhle vysvětlovala a znovu nebudu. Tak jen konstatuji ![]()
@saadet píše:
Tak u nás odvoleno. S nikým kdo volí bureše, spd nebo ksc(m) bych nikdy nežila. Je to velmi vypovídající o člověku a pro mě absolutně neakceptovatelne. Už jsem to tu ale kdysi obsáhle vysvětlovala a znovu nebudu. Tak jen konstatuji
Jó, takovej odsák, kterej vnutí babičce na zájezdu předraženej hrnec je za to vzorem ctnosti. S tím je radost a hrdost žít. ![]()
@samá práce píše:
Jó, takovej odsák, kterej vnutí babičce na zájezdu předraženej hrnec je za to vzorem ctnosti. S tím je radost a hrdost žít.
V podstatě děkuji za tento příspěvek, krásně potvrzuje má slova a demonstruje přesně tu podstatu a charakter ![]()
@samá práce A co soudíš o sexy mozcích a kamarádech Marťanů? ![]()
Mě volič SPD neprekvapi. Tam (se vší úctou) asi nestoupne IQ nad 80. Jejich argumenty proč pitomia jsou stejné, naivní a absolutně postrádající jakoukoliv logiku. Štve mě to, protože ten hysterický ublizenec staví na strachu a pseudovlastenectvi.
Volila jsem Piraty a Hriba na magistrát a partu starousedlíků ve čtvrti.
Nebudu nikdy volit Komanče, extremisty z SPD, StB Bureš a ani ty, kteří v politice sedí už několik desetiletí a vcelku na Pikaču…
@Anna766 píše:
No počkej maringotku jsi slíbila mě až mě chlap vyhodí!! kam já jako půjdu??
Jdeme volit,chodíme pravidelně neb nadáváním na netu a po hospodách se nic nespraví.
Jen je nějak čím dál horší výběr z čeho.
no právě, musím volit takové, co nám sem nenastěhují migranty, aby byla volná pro tebe ![]()
Volila jsem,stejne jako v kazdych dalsich volbach. Senat tedy ignoruji- vhazim prazdnou obalku. Jinak si tedy na rozdil od mnohych z vas myslim, ze v komunalnich volbach hraje roli hlavne minulost a seriznost kandidata,nez to pod jakou stranu spada. Dělení na strany je podle me v komunalni politice mimochodem pekna blbost.Jde prece o zajem obce a ne o politikareni. Ja treba ac je nesnasim,tak v nasem meste jsem vybrala nejvetsi pocet kandidatu z Cssd a Kdu.
@Halamka píše:
Mě volič SPD neprekvapi. Tam (se vší úctou) asi nestoupne IQ nad 80. Jejich argumenty proč pitomia jsou stejné, naivní a absolutně postrádající jakoukoliv logiku. Štve mě to, protože ten hysterický ublizenec staví na strachu a pseudovlastenectvi.
To si povíme za 20 let, jestli to bylo jalové strašení a populismus …
Tomio se mi osobně také nelíbí a pokládám jej za kariéristu, co jenom využívá vzniklou poptávku, ale to ještě neznamená, že nemá pravdu.