Jdete dnes volit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
5.10.18 15:11

Už jsem byla. Tak si pak zase můžu na politiku zanadávat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
5.10.18 15:18
@terinka4444 píše:
to jo, musím ještě zaběhnout vedle do vsi a vyzpovídat kandidáty do zastupitelstva, jestli nám sem nechtějí do maringotky vzít migranty. Díky za postřeh, tak pá, běžím, musím jich oběhnout skoro 30. :mavam:

No počkej maringotku jsi slíbila mě až mě chlap vyhodí!! kam já jako půjdu??
Jdeme volit,chodíme pravidelně neb nadáváním na netu a po hospodách se nic nespraví.
Jen je nějak čím dál horší výběr z čeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
5.10.18 15:38
@smurfka píše:
naši volí komunisty celý život a to tu dobu zažili a stejně tvrdí jak se měli nejlíp.. :nevim:
jinak je mi jedno kdo volí Zemana, Babiše nebo komouše..protože at je tam kdo je tam, je to furt stejné..

Nasi je volili taky,hlavně tata.A co jako?Měla jsem je zabít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
5.10.18 16:03
@jege píše:
DSSS v Praze nekandiduje? :think:

Ano

• Citovat
  • Upravit
36630
5.10.18 16:37

@Mango_Lassi Tak to musím utíkat, dokud jsou ještě k mání …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
5.10.18 17:54

Tak u nás odvoleno. S nikým kdo volí bureše, spd nebo ksc(m) bych nikdy nežila. Je to velmi vypovídající o člověku a pro mě absolutně neakceptovatelne. Už jsem to tu ale kdysi obsáhle vysvětlovala a znovu nebudu. Tak jen konstatuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
5.10.18 18:02
@saadet píše:
Tak u nás odvoleno. S nikým kdo volí bureše, spd nebo ksc(m) bych nikdy nežila. Je to velmi vypovídající o člověku a pro mě absolutně neakceptovatelne. Už jsem to tu ale kdysi obsáhle vysvětlovala a znovu nebudu. Tak jen konstatuji ;)

Jó, takovej odsák, kterej vnutí babičce na zájezdu předraženej hrnec je za to vzorem ctnosti. S tím je radost a hrdost žít. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
5.10.18 18:04
@samá práce píše:
Jó, takovej odsák, kterej vnutí babičce na zájezdu předraženej hrnec je za to vzorem ctnosti. S tím je radost a hrdost žít. :mrgreen:

V podstatě děkuji za tento příspěvek, krásně potvrzuje má slova a demonstruje přesně tu podstatu a charakter ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36630
5.10.18 18:19

@samá práce A co soudíš o sexy mozcích a kamarádech Marťanů? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
5.10.18 18:27

Mě volič SPD neprekvapi. Tam (se vší úctou) asi nestoupne IQ nad 80. Jejich argumenty proč pitomia jsou stejné, naivní a absolutně postrádající jakoukoliv logiku. Štve mě to, protože ten hysterický ublizenec staví na strachu a pseudovlastenectvi.
Volila jsem Piraty a Hriba na magistrát a partu starousedlíků ve čtvrti.
Nebudu nikdy volit Komanče, extremisty z SPD, StB Bureš a ani ty, kteří v politice sedí už několik desetiletí a vcelku na Pikaču…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.10.18 18:41
@Anna766 píše:
No počkej maringotku jsi slíbila mě až mě chlap vyhodí!! kam já jako půjdu??
Jdeme volit,chodíme pravidelně neb nadáváním na netu a po hospodách se nic nespraví.
Jen je nějak čím dál horší výběr z čeho.

no právě, musím volit takové, co nám sem nenastěhují migranty, aby byla volná pro tebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
5.10.18 18:48

Ano byla jsem volit a volila jsem ty co spadají pod SPD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
5.10.18 18:54

Ježiš to néé. Oni už jsou mezi námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
5.10.18 19:07

Volila jsem,stejne jako v kazdych dalsich volbach. Senat tedy ignoruji- vhazim prazdnou obalku. Jinak si tedy na rozdil od mnohych z vas myslim, ze v komunalnich volbach hraje roli hlavne minulost a seriznost kandidata,nez to pod jakou stranu spada. Dělení na strany je podle me v komunalni politice mimochodem pekna blbost.Jde prece o zajem obce a ne o politikareni. Ja treba ac je nesnasim,tak v nasem meste jsem vybrala nejvetsi pocet kandidatu z Cssd a Kdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36630
5.10.18 19:21
@Halamka píše:
Mě volič SPD neprekvapi. Tam (se vší úctou) asi nestoupne IQ nad 80. Jejich argumenty proč pitomia jsou stejné, naivní a absolutně postrádající jakoukoliv logiku. Štve mě to, protože ten hysterický ublizenec staví na strachu a pseudovlastenectvi.

To si povíme za 20 let, jestli to bylo jalové strašení a populismus …
Tomio se mi osobně také nelíbí a pokládám jej za kariéristu, co jenom využívá vzniklou poptávku, ale to ještě neznamená, že nemá pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová