Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi co je slozite? rozdeleni mandatu? vzdyt to se dela podle metody jakyhosi pana, jmeno si nepamatuju, ale tezky mi to neprijde… ![]()
jinak hlavne s cistym svedomim, ze
![]()
https://www.seznamzpravy.cz/…ebydli-57273?…
@Emimin7 píše:
Do pranice, jak byste reagovali, kdyby po volbách z vaší drahé polovičky vypadlo, že volil/a komunisty?
Tak můj táta třeba komunisty volí, jeho věc, tu dobu si zažil, tak asi k tomu má svůj důvod. Ačkoliv si myslím, že se má dnes velmi dobře, stejně je volí
v tom je snad dnes ta svoboda - že si můžeš sám zvolit a není ti nařízeno.
Btw manžel volil Zemana a SPD
a to mi přijde srovnatelně katastrofální jako komouši, ale doma politický témata neotevirame, takže konflikty kvůli tomu nejsou.
A musím se teda smát, když někdo napíše/řekne, že nejsem vlastenec, když mi přijde SPD jako banda dementů, co si staví kampaň na věci, která je jedním z našich nejmenších problémů ![]()
@Sofierules píše:
jako myslíš, že se dá zvládnout dělat několik funkcí najednou? to si tady v Praze celkem právě dost lidí nemyslí a vnímá to špatně.....farmářský trh nedělá dobrého starostu dobrým starostou
Praha je specifická, je rozdělená na jednotlivé městské části a pak tvoří celek. Podle mě toto není asi úplně špatně, kdyby lidé z jednotlivých městských částí byli na Magistrátu, alespoň by se řešili problémy celé Prahy. Takhle to potom vypadá tak, že se na Magistrátu na něčem usnesou a pak jim to jednotlivé městské části zablokují, protože s tím nesouhlasí, třeba okruh kolem Prahy.
@Anonymní píše:
Tak můj táta třeba komunisty volí, jeho věc, tu dobu si zažil, tak asi k tomu má svůj důvod. Ačkoliv si myslím, že se má dnes velmi dobře, stejně je volív tom je snad dnes ta svoboda - že si můžeš sám zvolit a není ti nařízeno.
Btw manžel volil Zemana a SPDa to mi přijde srovnatelně katastrofální jako komouši, ale doma politický témata neotevirame, takže konflikty kvůli tomu nejsou.
A musím se teda smát, když někdo napíše/řekne, že nejsem vlastenec, když mi přijde SPD jako banda dementů, co si staví kampaň na věci, která je jedním z našich nejmenších problémů
Teda to jsi dobrá. Já bych to u protějšku nevydýchal.
@Emimin7 píše:
Teda to jsi dobrá. Já bych to u protějšku nevydýchal.
Tak kdybyste si ve všem vyhovovali a politický témata neotvirali, tak možná vydychal
ale my třeba ani večer nekoukame na zprávy, takže těch příležitostí to řešit vlastně ani moc není. Zprávy si přečtu přes den na netu a doma už to pak dávno není čerstvé a bavíme se o důležitějších věcech.
Ale pokud by manžel měl potřebu to řešit, tak by se z něj můj partner určitě nestal
ale jak říkám, já jsem i tolerantní k jinému názoru, než mám já, pokud mi ho dotyčný necpe.
@marin píše:
Praha je specifická, je rozdělená na jednotlivé městské části a pak tvoří celek. Podle mě toto není asi úplně špatně, kdyby lidé z jednotlivých městských částí byli na Magistrátu, alespoň by se řešili problémy celé Prahy. Takhle to potom vypadá tak, že se na Magistrátu na něčem usnesou a pak jim to jednotlivé městské části zablokují, protože s tím nesouhlasí, třeba okruh kolem Prahy.
tak já si myslím, že primátor je tak náročná disciplína, že snad by stačila jako jediný post
@Anonymní píše:
Tak kdybyste si ve všem vyhovovali a politický témata neotvirali, tak možná vydychalale my třeba ani večer nekoukame na zprávy, takže těch příležitostí to řešit vlastně ani moc není. Zprávy si přečtu přes den na netu a doma už to pak dávno není čerstvé a bavíme se o důležitějších věcech.
Ale pokud by manžel měl potřebu to řešit, tak by se z něj můj partner určitě nestalale jak říkám, já jsem i tolerantní k jinému názoru, než mám já, pokud mi ho dotyčný necpe.
Mně ani tak nejde o samotný názor, jako to, co vypovídá o člověku. Kdyby třeba člověk volil komunisty, protože politiku moc nesleduje, neví nic o dřívějším režimu, oni měli líbivý billboard a chytlavý slogan, tak bych to snad zvládl. Kdyby si za tím ale tvrdě stál a politiku sledoval, to bych nezvládl.
@Emimin7 píše:
Do pranice, jak byste reagovali, kdyby po volbách z vaší drahé polovičky vypadlo, že volil/a komunisty?
Dostala bych mrtvici a infarkt zároveň… ![]()
naši volí komunisty celý život a to tu dobu zažili a stejně tvrdí jak se měli nejlíp.. ![]()
jinak je mi jedno kdo volí Zemana, Babiše nebo komouše..protože at je tam kdo je tam, je to furt stejné..
@Lenka002 píše:
Je to soukromá věc, tak se neptám koho.
Já jen, že nikoho z SPD a koumouše. Vy?
hmmm, tak to vůbec není manipulativní úvod ![]()
@smurfka píše:
naši volí komunisty celý život a to tu dobu zažili a stejně tvrdí jak se měli nejlíp..
jinak je mi jedno kdo volí Zemana, Babiše nebo komouše..protože at je tam kdo je tam, je to furt stejné..
presne, taky mam v rodine lidi, ktery tu dobu zazili a stejne je voli ![]()
To je každého věc,koho volí.Někdo by zas nevydýchal vaší stranu. @Emimin7 Máme je ve vládě.
@Marcam píše:
To je každého věc,koho volí.Někdo by zas nevydýchal vaší stranu. @Emimin7 Máme je ve vládě.
Já vím. Také se mi špatně dýchá.
@Emimin7 A proč si to tak berete?Vždyt skoro celá republika volila ANO a Babiš s nimi spolupracoval už před revolucí.Ted tam bude hodně dlouho,bude řídit tenhle stát,jako svojí firmu,jak sám řekl.
@Anonymní píše:
A musím se teda smát, když někdo napíše/řekne, že nejsem vlastenec, když mi přijde SPD jako banda dementů, co si staví kampaň na věci, která je jedním z našich nejmenších problémů
Tak bližší košile než kabát, ale v zimě absence kabátu může hodně mrzet a košile nezahřeje. Za 20 let bude nějaký lokální problém minulostí, ale 2-3 generace uprchlíku může být mega problémem, stejně jako nyní ve Švédsku, Francii a VB nebo u nás a na Slovensku Romové.
@marin píše:
Tohle právě mají v programu Starostové pro Prahu http://proprahu.cz/ (neplést se STAN!), že na magistrátu budou představitele jednotlivých částí jako nějaký poradní nebo kontrolní orgán, který bude konzultovat a schvalovat podobné globální věci.