Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@krtek93 píše:
@marin Mně teda konkrétně v centru Prahy přijde „vtipné“ to, že většina lidí, co tu takhle dnes a denně omračují kampaněmi, tu stejně volit nebude, neb tu nemají trvalý pobyt (včetně mě)
Já právě na té mouce ocenila ten nápad.
Líbilo se mně to jako protiakce koblihám. ![]()
@Lara Farseer píše:
No vidíš a já mám tajný info, jak hodnej strejda ANdrejko bude v prosinci otvírat v nemocnici novou kliniku a dávát dětem (agrofertího) Mikuláše… no není on úžasný?
Hodný ujo Andrejko, ještě že ho máme ![]()
@marin píše:
U nás to bylo ty akce hodně zaměřené pro děti. Divadlo, pizza zdarma, káva, cukrová vata, limonáda zdarma, skákací hrad, balónky.
U nás teda bývá taky minimálně jednou do roka akce pro děti - skákací hrad, soutěže… Ale opravdu v rámci MDD v červnu a pak na konci prázdnin jako loučení s prázdninami. Taky to většinou zašťiťuje místní sdružení, který teď kandiduje. Ale tyhle účelový akce tejden před volbama, to je… Je fakt, že u nás „shodou okolností“ přesně před týdnem vyhrávala na náměstí dechovka (pod nějakou trapně průhlednou záminkou jako výročí narození nevim kterýho významnýho rodáka nebo něco takovýho), výzdoba „shodou okolností“ laděná do barev jednoho kandidujícícho uskupení - zjevně se necílí jen na děti ![]()
@krtek93 píše:
U nás teda bývá taky minimálně jednou do roka akce pro děti - skákací hrad, soutěže… Ale opravdu v rámci MDD v červnu a pak na konci prázdnin jako loučení s prázdninami. Taky to většinou zašťiťuje místní sdružení, který teď kandiduje. Ale tyhle účelový akce tejden před volbama, to je… Je fakt, že u nás „shodou okolností“ přesně před týdnem vyhrávala na náměstí dechovka (pod nějakou trapně průhlednou záminkou jako výročí narození nevim kterýho významnýho rodáka nebo něco takovýho), výzdoba „shodou okolností“ laděná do barev jednoho kandidujícícho uskupení - zjevně se necílí jen na děti
Fakt je ten, že ty děti většinou rodiče přitáhnou na takovou akci. Stačí, když projde dítě a vidí, že je tam něco pro něj, tak rodiče přemluví.
Jinak by tam byli sami s pár nadšenci. Musím říct, že od této strany to byl velice dobrý PR tah.
@marin No, já se přiznám, že kdyby u nás cosi podobnýho pořádal konkrétně třeba… (no radši nebudu jmenovat), tak tam snad fakt dítě nepustim
Nebo jo, škodolibě ho nechám, ať si užije co nejvíc, když už teda „ujo“ (ten nebo ten - „oblíbenců“ mám víc, jak se řekne japonsky „hodný stýček“ netušim
) neví co s penězma - ale volit ho v žádným případě nebudu.
Příspěvek upraven 05.10.18 v 10:09
@krtek93 no teď se všude slavilo 100 let republiky.
Taky nápadně před volbami. Prý se na to dalo požádat o dotace, tak toho hodně měst využilo.
K volbám samozřejmě půjdu, ikdyž nabídka kandidátů je snad s každými volbami horší a horší. Už snad fakt nemám možnost volit toho, s jehož životními a politickými názory souhlasím, a tak mi nezbyde než vybrat jména napříč kandidátkami podle toho, kdo si myslím, že by měl město řídit.
Ale ty kampaně, to je fakt strašný, absolutně bezobsažný…
@marin Tak u nás zrovna tyhle oslavy mi přišly docela pěkně apolitický. Ale je fakt, že jsme se zdrželi jen chvíli, poslechli si swingovou kapelu a večer jukli z okna na ohňostroj. Jeden stánek s balonkama od nějaký strany tam asi taky byl. V Berouně se zas „nenápadně“ přifařili na tradiční keramický trhy. Já jsem teda hodně zvědavá, jak moc se bude slavit 28. října, když už v září to pojali všichni tak velkolepě ![]()
@krtek93 to jsem zavítala v sobotu do Dejvic na farmářské trhy. Občas tam něco nakoupím. Než se člověk dostal na trhy, tak prošel uličkou stánků stran - začalo to preclíky, tužkou, jablkem, koláčky, slunečnicí, moukou… A taky je dobré, že nebydlím v Praze, takže nikoho z nich volit nebudu.
@marin píše:
Přesně tak.Jediné co mě mrzelo, že mně několikrát žádali o podpis, když sbírali na kandidaturu pro Čižimského, tomu bych to podepsala.
no tak to je zrovna ten komu to určitě nehodím ![]()
@marin píše:
@krtek93 to jsem zavítala v sobotu do Dejvic na farmářské trhy. Občas tam něco nakoupím. Než se člověk dostal na trhy, tak prošel uličkou stánků stran - začalo to preclíky, tužkou, jablkem, koláčky, slunečnicí, moukou… A taky je dobré, že nebydlím v Praze, takže nikoho z nich volit nebudu.
No vidíš, a nemusíš ani na ten trh dojít
Já teda od některých bych si asi ze zásady nemohla vzít, ani kdyby rozdávali zlatý cihly ![]()
nemyslela jsem jen sebe
Martina