Jděte volit!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
212
25.10.13 15:57

Jdu zítra. Nechala jsem si čtyři lístky a asi nechám naší malou ať mi jeden vytáhne, jinak nevim…nemůžu se pořád rozhodnout :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
25.10.13 16:08

Odvoleno, teda syn uháněl že už musíme jít jak byl natěšenej že si to tam může hodit a když jsme vyšli ven tak prý kdy půjdeme zase :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
25.10.13 16:19
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
25.10.13 16:19

Já byla u studentských voleb - volební právo ještě nemám! Také všem říkám ať jdou volit a když už nejdou tak pak ať nenadávají na vládu..když proto nic neudělali!

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
25.10.13 16:32

@MarkétkaBeruška jj, ty co k volbám nejdou tak většinou řvou nejvíc. :roll: Taky tam jdu i když nejsem nadšená ani pro jednu stranu, ale mám možnost volby tak ji využiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
25.10.13 16:32

Vyrazím večer po Sanitce :mrgreen: (manžel zítra cestou na fotbal, odpadne tím tahání unudlených dětiček). Volby nevynechávám nikdy. Dnes budu volit TOP09.

A když jsme u té agitace, tak jen podotknu, jasně, že vybírejte podle svého přesvědčení, jen bych byla opatrná u malých stran, u kterých volební průzkumy nedávali šanci na dosažení 5%, to je pak bohužel taky vyhozený hlas (takže hlas levici).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
25.10.13 16:35

@Uju to jsem si také říkala, sice studentské nic moc neovlivní ale něco to ukáže tak jsem tam také šla :))

• Citovat
  • Upravit
69235
25.10.13 16:37
Já myslela vodňanský kuře :think: :mrgreen:
@Jura007 píše:
Jsem sice držka plechová, ale kdybych byl plechovější, tak asi u volební komise namítnu, že mně tam chybí hlasovací lístek s velkým nápisem „Kostelecké uzeniny“… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
25.10.13 16:58

Odvoleno, chodím na každé volby, i na ty komunální :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
25.10.13 17:00

Buď se na to vyseru a nebo tam hodím Piráty. A když mě budou ještě chvíli točit proušatci a spol., tak tam fláknu ty komáry z legrace. ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
25.10.13 17:04

Jo až teď vidím, že tohle se tu smí jen anonymně, holt pozdě třešeň honit… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
25.10.13 17:04

Tak jsem si to hodila - 2 ku. Díky za radu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
25.10.13 17:17

Minule jsem nebyla ale teď jdu a už dokonce vím, komu dám hlas. A je to poprvé, co i s touhle stranou sympatizuji :-D
Mrkněte na Občané 2011:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.10.13 17:19
@Samamama píše:
Vyrazím večer po Sanitce :mrgreen: (manžel zítra cestou na fotbal, odpadne tím tahání unudlených dětiček). Volby nevynechávám nikdy. Dnes budu volit TOP09.A když jsme u té agitace, tak jen podotknu, jasně, že vybírejte podle svého přesvědčení, jen bych byla opatrná u malých stran, u kterých volební průzkumy nedávali šanci na dosažení 5%, to je pak bohužel taky vyhozený hlas (takže hlas levici).

tohle když si řekne každý, tak rovnou může kandidovat tak 5 stran. Jde o to, že když ty strany dostanou myslím 3% tak dostanou peníze a mohou mít příště lepší dražší kampaň. A hlas to vyhozený rozhodně není.

• Citovat
  • Upravit
2118
25.10.13 17:22

Nejdu. Ani jedna strana mě neoslovila. Jsou to stále jen ti samí, jen slibují a je to stále horší. Takže nejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová