Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jdu zítra. Nechala jsem si čtyři lístky a asi nechám naší malou ať mi jeden vytáhne, jinak nevim…nemůžu se pořád rozhodnout ![]()
Odvoleno, teda syn uháněl že už musíme jít jak byl natěšenej že si to tam může hodit a když jsme vyšli ven tak prý kdy půjdeme zase
![]()
Já byla u studentských voleb - volební právo ještě nemám! Také všem říkám ať jdou volit a když už nejdou tak pak ať nenadávají na vládu..když proto nic neudělali!
@MarkétkaBeruška jj, ty co k volbám nejdou tak většinou řvou nejvíc.
Taky tam jdu i když nejsem nadšená ani pro jednu stranu, ale mám možnost volby tak ji využiju
Vyrazím večer po Sanitce
(manžel zítra cestou na fotbal, odpadne tím tahání unudlených dětiček). Volby nevynechávám nikdy. Dnes budu volit TOP09.
A když jsme u té agitace, tak jen podotknu, jasně, že vybírejte podle svého přesvědčení, jen bych byla opatrná u malých stran, u kterých volební průzkumy nedávali šanci na dosažení 5%, to je pak bohužel taky vyhozený hlas (takže hlas levici).
@Uju to jsem si také říkala, sice studentské nic moc neovlivní ale něco to ukáže tak jsem tam také šla ![]()
@Jura007 píše:
Jsem sice držka plechová, ale kdybych byl plechovější, tak asi u volební komise namítnu, že mně tam chybí hlasovací lístek s velkým nápisem „Kostelecké uzeniny“…
Buď se na to vyseru a nebo tam hodím Piráty. A když mě budou ještě chvíli točit proušatci a spol., tak tam fláknu ty komáry z legrace.
![]()
Jo až teď vidím, že tohle se tu smí jen anonymně, holt pozdě třešeň honit… ![]()
Minule jsem nebyla ale teď jdu a už dokonce vím, komu dám hlas. A je to poprvé, co i s touhle stranou sympatizuji ![]()
Mrkněte na Občané 2011:-)
@Samamama píše:
Vyrazím večer po Sanitce(manžel zítra cestou na fotbal, odpadne tím tahání unudlených dětiček). Volby nevynechávám nikdy. Dnes budu volit TOP09.A když jsme u té agitace, tak jen podotknu, jasně, že vybírejte podle svého přesvědčení, jen bych byla opatrná u malých stran, u kterých volební průzkumy nedávali šanci na dosažení 5%, to je pak bohužel taky vyhozený hlas (takže hlas levici).
tohle když si řekne každý, tak rovnou může kandidovat tak 5 stran. Jde o to, že když ty strany dostanou myslím 3% tak dostanou peníze a mohou mít příště lepší dražší kampaň. A hlas to vyhozený rozhodně není.
Nejdu. Ani jedna strana mě neoslovila. Jsou to stále jen ti samí, jen slibují a je to stále horší. Takže nejdu.