Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka před volbami jsem komunikovala s několika politiky napříč politickým spektrem, jejichž chování se den po volbách otočilo o 180 stupňů, takže proč byli ochotni se mnou komunikovat? jen proto že u voleb očekávali můj hlas, jakmile bylo po volbách už jsem jim ani nestála za odpověď. A obecně ještě považuji evropský parlament za zcela zbytečnou instituci
edit: překlepy
Já volit půjdu, ale obecně jsem ze všech politiků silně zhnusena ![]()
@Kama2 Nikdy jsem žádné volby nevynechala /chodím podstivě už 22 let/,kromě těch do evropského parlamentu. Se vstupem do EU jsem nesouhlasila, euro jako českou měnu odmítám. takže ani teď se voleb do evropského parlamentu nezúčastním ![]()
@anickadomnik píše:
@radkka před volbami jsem komunikovala s několika politiky napříč politickým spektrem, jejichž chování se den po volbách otočilo o 180 stupňů, takže proč byli ochotni se mnou komunikovat? jen proto že u voleb očekávali můj hlas, jakmile bylo po volbách už jsem jim ani nestála za odpověď. A obecně ještě považuji evropský parlament za zcela zbytečnou instituciedit: překlepy
Neber to ve zlém, ale to jsi opravdu tak naivní, že tě tohle překvapilo? To je snad jasné… vždyt i volební program musíš oklepat na uplnou kostru a rozhoduješ se spíš podle stylu vládnutí, vůbec ne kvůli těm plkům, které tam mají. Předvolební akce jsou vyhlášené lži, to snad ví i prvovoliči ![]()
Jinak evropský parlament mi také přijde zbytečný a myslím si, že všichni kandidáti tam jdou jen pro prachy a klídek, který tam mají. Ale volit chodím vždy, tak jdu i ted, pokládám to za svoji občanskou povinnost.
@radkka však já vím že předvolební program je kravina kterou nikdo nemyslí vážně, ale fakt mě nakrklo že nemají ani trochu slušnosti. Prostě mám pocit že nemůžu jít volit člověka kterej za to nestojí a pokud není takový kandidát tak nemám chuť jít volit. Proč tam chodit s vědomím že volím špatně
@anickadomnik píše:
@radkka však já vím že předvolební program je kravina kterou nikdo nemyslí vážně, ale fakt mě nakrklo že nemají ani trochu slušnosti. Prostě mám pocit že nemůžu jít volit člověka kterej za to nestojí a pokud není takový kandidát tak nemám chuť jít volit. Proč tam chodit s vědomím že volím špatně
Chápu tvé rozhořčení
Mám pár kamarádů v politice, jsou to opravdu moji kamarádi, takže na mě to nezkouší (popravdě jsem ani jednoho nevolila
), ale vím, jak se přetvařují před normální veřejností. Mně to už ani nepřekvapuje, přijde mi, že to tak prostě je, nerozčiluji se nad tím
Když jdu volit, mám pocit, že jsem se pokusila s tím něco udělat, to mi tak nějak stačí.
@radkka ano kdybych byla o nějakém kandidátovi přesvědčena tak volit jdu a mám pocit že jsem něco udělala ale pokud půjdu volit někoho o kom přesvědčená nejsem tak ten pocit mít nebudu. Max. můžu říct že jsem splnila nějakou občanskou povinnost ale rozhodně to nebude s čistým svědomím.
Holky a viděla jste některá ty předvolební spoty? Já to shlédla včera pozdě večer na čt 24 a měli jsme s mužem pocit, že koukáme na nějaké nové díly České sody.
![]()
@Virginia píše:
Holky a viděla jste některá ty předvolební spoty? Já to shlédla včera pozdě večer na čt 24 a měli jsme s mužem pocit, že koukáme na nějaké nové díly České sody.![]()
![]()
Některé ty spoty jsou fakt hustý ![]()
@Virginia pár jsem jich viděla a přiznám se že si ještě pořád nejsem jistá jestli to bylo myšleno vážně, nebo jsem rovnou zkoukla nějakou parodii
@radkka píše:
Právě proto bys měla být přesvědčená, že to smysl má, někdo ty komunistický důchodce přehlasovat musí. Kdyby lidi neseděli místo voleb na zadku, tak to tu vypadá jinak…Chápu tvůj argument, ale uvědom si, že si tohle říká každý druhý, pak to takhle vypadá.
Presne. Proto ja chodim volit vzdycky.
@Virginia Viděla, ale nepřekvapuje mě to. Ne každá strana má tolik financí na nějaké kvalitní zpracování předvolebního spotu (i když obsah některých je zarážející). Tak se člověk aspoň občas zasměje. Ale překvapilo mě, kolik je tam najednou euroskeptiků.
Já jsem ve svém okolí za exota, nikdo k volbám nejde. Já chodím vždycky, ale tady nějak nevím koho. U parlamentních nebo komunálních voleb má člověk aspoň trochu z médií a internetu přehled, ale tady mi přijde, že stejně ani nikdo neví, co dotyčný v tom europarlamentu dělá. Podle mě to je hlavně pozice o penězích. Koukala jsem na kandidátky..jako Martin Zounar, Láďa Šmicer, Pepa Nos
. Desítky kandidátů přes sedmdesát let
Docela uvažuju o panu Liškovi. Zelené jsem nikdy nevolila, ale on jako osobnost se mi v předvolebních debatách dost líbil.
Dík holky za názory, nějak se rozhodnu…ale její snahu oceňuji, něco by se pro takové děti a maminky dělat mohlo…:o)
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s volební komisí. Jde mi o to…Při převozu lístků z vesnice do většího města jedou dva jeden + svědek. Když se zjistí, že jsou lístky spočítány špatně, a jede se zpátky do vesnice, musí u toho být všichni z volební komise? Ptám se i, jestli je z volební komise možný i dřívější odchod. děkuji