Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cucajz píše:
Já miluju Hardyho
Vím, že on mě taky, ale pořád mě nemůže najít
Zkusím ti na něj sehnat číslo. Já jsem spíš na ženský, ale i jako polochlap musím uznat, že je Hardy fakt hezkej chlap, respektive takhle má vypadat chlap, ze kterýho ženský…brečí. Některý jsou hezký v obličeji, ale nejsou urostlí, jiní jsou urostlí, ale ksicht nic moc a Hardy je jeden z mála, který je hezkej, a přitom by mohl tahat na zádech klády jako Arnie v Komandu.
Kdyby byl Hardy nový Bond, vůbec bych se nezlobil.
Avatar 2 je prilis nudny a prilis dlouhy ekoteroristicky film o tom, jak na ho..vno je mit deti. Pusobilo to na me jako otravny prequell k daslim dilum.
Už jsem to chtěl dát do jiného tématu, ale přišlo mi to moc sadistický, takže to dám sem. Níže najdete dva souboje z RAIDu 2, režisér Gareth Evans. Hlavní role Iko Uwais, indonéská mlátička, co je mistrem Indonésie v Pencak Silatu (čte se to pentjak silat), což je zastřešující název pro indoneská bojová umění. Myslím, že Van Damme by vydržel tak dvě minuty toho tempa. Ale jinak to jsou všechno kaskadéři a používaly se matrace. Ta Hammer Girl dokonce pózovala v plavkách pro indonéský Playboy a Uwais ji musel půl roku trénovat silat, aby to vypadalo věrohodně ty souboje.
Já miluju Avatar. Moje nejkrásnější živé sny jsou odtamtud, mám svýho draka a lítám okolo těch hor. Často.
Nikdy jsem nebrala žádné drogy, lítací sny mám od dětství, velmi často.
Dvojku jsem ještě neviděla, mám strach, že budu zklamaná. Ale už se chystám.
@Betty MacDonald píše:
Já miluju Avatar. Moje nejkrásnější živé sny jsou odtamtud, mám svýho draka a lítám okolo těch hor. Často.Nikdy jsem nebrala žádné drogy, lítací sny mám od dětství, velmi často.
Dvojku jsem ještě neviděla, mám strach, že budu zklamaná. Ale už se chystám.
Nebudeš. Už jsem to psal jinde. Avatar jednička (2009) mě minul, nějak jsem v sobě nedokázal překonat ego, že se koukám na film, který je téměř komplet dělaný na počítači, protože mám radši filmy s živými herci. A dost mě minul ten hype kolem prvního dílu. Má nejlepší kamarádka na něm byla v kině a byla nadšená. Já jedničku dal až s přítelkyní v roce 2020, ona ho viděla, a musím uznat, že se mi to líbilo moc.
Dvojka je empičtější, nabušenější, jako kdyby někdo Cameronovi zpětinásobil rozpočet. Na Avatary se můžete dívat mnoha způsoby - třeba jak píše Sakota, možná trochu ekoterorismus, anebo si je můžete užít jako fantasticky udělanou popcornovku s úžasným vizuálem, která nemá k ničemu vychovávat. Zrovna Camerona bych z nějaké podprahové výchovy neobviňoval, i když uznávám, že v obou Avatarech je to ekoposelství hodně silný.
Na mě třeba po stránce filozofie víc zapůsobil druhý Terminátor, teda ne že by tady pochodovali plecháči, ale v kombinaci s hudbou při závěrečných titulcích a proslovem Sáry Connorový z toho filmu působí mrazivě, protože k tomu, aby se lidstvo samo zničilo, nepotřebuje Terminátory.
Každopádně Cameron nikdy netočil nějaký ártový nebo filozofický filmy.
@Ploskutáček píše:
Zkusím ti na něj sehnat číslo. Já jsem spíš na ženský, ale i jako polochlap musím uznat, že je Hardy fakt hezkej chlap, respektive takhle má vypadat chlap, ze kterýho ženský…brečí. Některý jsou hezký v obličeji, ale nejsou urostlí, jiní jsou urostlí, ale ksicht nic moc a Hardy je jeden z mála, který je hezkej, a přitom by mohl tahat na zádech klády jako Arnie v Komandu.Kdyby byl Hardy nový Bond, vůbec bych se nezlobil.
A přitom není moc vysokej, ale já ho prostě žeru… Líbí se mi na něm, že má i trochu křivý spodní zuby, prostě takhle má chlap vypadat, ne takovej ten dokonalej Ken ![]()
Kdyby hrál v Bondovi, tak by to bylo poprvé, kdybych se na Bonda koukla opravdu s chutí ![]()
@Cucajz píše:
A přitom není moc vysokej, ale já ho prostě žeru… Líbí se mi na něm, že má i trochu křivý spodní zuby, prostě takhle má chlap vypadat, ne takovej ten dokonalej KenKdyby hrál v Bondovi, tak by to bylo poprvé, kdybych se na Bonda koukla opravdu s chutí
Bondící jsou nejlepší, žeru celou sérii…Co kdyby další Bondíky obsadili Gondíky? ![]()
@Ploskutáček píše:
Bondící jsou nejlepší, žeru celou sérii…Co kdyby další Bondíky obsadili Gondíky?
Nestraš ![]()
@Ploskutáček já teda půjdu proti tobě. Avatar 2 me šílene nebavil. Strašně dlouhý a nudný. Kolegové v práci říkali to samé. I decko si stěžovalo že ho to nebavilo a usínalo při tom ![]()
@Lorre píše:
@Ploskutáček já teda půjdu proti tobě. Avatar 2 me šílene nebavil. Strašně dlouhý a nudný. Kolegové v práci říkali to samé. I decko si stěžovalo že ho to nebavilo a usínalo při tom
Hele, tři hodiny v kině bych taky nedal asi, ale já na filmy koukám z postele vleže.
@sakota píše:
Avatar 2 je prilis nudny a prilis dlouhy ekoteroristicky film o tom, jak na ho..vno je mit deti. Pusobilo to na me jako otravny prequell k daslim dilum.
Já jsem byla hodně zklamaná z jedničky, takže na dvojku už jsem nešla. Doteď si pamatuju ty pocity, když to skončilo a já odcházela z kina. S pocitem vyhozených peněz a s tím, že jsem právě shlédla Avatar Pocahontas.