Je ještě moje dcera?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
20.6.12 21:17

Už je to taková ponorka spí s holkama v pokoji a vyspává si do deseti a holky nesměj křičet aby jí nebudily protože pak je naštvaná a já se nechci dívat na tu našpulenou pusu. Radši si vemu holky k sobě do pokoje a jí tam zavřu. Jsem fakt blbka prostě nedokážu bejt hnusna :nevim: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.6.12 21:19
@Lucili píše:
A kolik jí je?

25 ale příjde mi nějaká švihlá už se i lečila na psychiatrii s depresema :roll: Myslim si že se na Natálku upla a myslí si že je málá jeji :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
20.6.12 21:25

Nejvyšší čas říct - a dost, máš tolik a tolik dnů na to najít si jiné bydlení.
Jinak to nevidím.

• Citovat
  • Upravit
29
10219
20.6.12 21:30
@hanak píše:
Nejvyšší čas říct - a dost, máš tolik a tolik dnů na to najít si jiné bydlení.
Jinak to nevidím.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
20.6.12 21:31

O to spíš bys měla zakročit co nejdřív, aby se na sebe neupínaly ještě víc obě. Zkus jí to říct důrazně ještě jednou. Přesně to, co jsi tady popsala. Zkusila bych jí i vysvětlit, že když v tom bude mít malá hokej, co může a co ne, bude to pro ní časem problém. Zkuste domluvit pravidla. Nebála bych se jí nabídnout třeba nějakou pravidelnou aktivitu s dcerkou, co bude jen a jen jejich parketa jednou týdně a zbytek ať je na tobě. Nemůžeš před ní utíkat a zavírat se do svého pokoje byť jen ráno. Ona je na návštěvě a né vy. Taky se mi trošku otvírá kudla v kapse, ale znám to od svých rodičů. Když jsme s mojí mamkou, je to přesně jak píšeš, připadám si úplně odstrčená. Ale vždycky, když se vrátíme domů nebo máma naopak odjede, vše se srovná. Problém je v tom, že tvá švagrová se nikam nechystá. Dala bych jí na výběr, buď bude respektovat pravidla nebo si najde něco jiného. Je to tvrdé, ale bráníš výchovu své dcery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
20.6.12 21:32

No jo holka, jaký sis to udělala, takový to máš.
Sama píšeš, že jsi měkká apod, snad si uvědomuješ, že je to na tobě, aby se situace nějak změnila.
Takže být tebou, přestanu pomlouvat švagrovou a začnu řešit situaci tak, aby byl ku prospěchu mému.
At´to stojí, co to stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
20.6.12 21:33
@Nathalka01 píše:
25 ale příjde mi nějaká švihlá už se i lečila na psychiatrii s depresema :roll: Myslim si že se na Natálku upla a myslí si že je málá jeji :nevim: :roll:

Tak popravdě člověka, který se léčil s depresemi a nereaguje na normální výzvu ohledně svého chování bych se bála k dětem pustit. Bera AD? Měla by brát AD? Víš něco podrobného o jejím zdravotním stavu? Co když se jí problém vrátí a jí rupne v kouli a něco udělá? Hodně tvrdě bych uhodila na přítele, ségra neségra, jde o tebe, jde o děti, bude muset začít věci řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
20.6.12 21:37

Když se doma nepohodla, nedá se to nějak urovnat? Nevíme o co šlo, ale jesti nějaký její rozmar, tak jí navést, ať si to urovná, říct že v rodině by vše mělo být v pořádku.. (to moc nezastávám :-) )Nebo přítelovi řekni, že pomoct nepotřebuješ a ať to kouká vyřešit

Příspěvek upraven 20.06.12 v 21:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
20.6.12 21:40
@Gladys píše:
Tak popravdě člověka, který se léčil s depresemi a nereaguje na normální výzvu ohledně svého chování bych se bála k dětem pustit. Bera AD? Měla by brát AD? Víš něco podrobného o jejím zdravotním stavu? Co když se jí problém vrátí a jí rupne v kouli a něco udělá? Hodně tvrdě bych uhodila na přítele, ségra neségra, jde o tebe, jde o děti, bude muset začít věci řešit.

Přesně tak, jak píše Gladys. Tobě samotné se zdá divná, léčila se, vadí ti její chování…a jediné co uděláš je, že ji párkrát řekneš, že ti to vadí. Nedovedeš být hnusná???tak si představ, že ji prdne v bedně zrovna jak bude s dcerou a něco se posere. Pak už budeš na ní tvrdá???Udělej to zavčasu. A manžel by to snad mohl pochopit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
20.6.12 21:54
@Nathalka01 píše:
Už je to taková ponorka spí s holkama v pokoji a vyspává si do deseti a holky nesměj křičet aby jí nebudily protože pak je naštvaná a já se nechci dívat na tu našpulenou pusu. Radši si vemu holky k sobě do pokoje a jí tam zavřu. Jsem fakt blbka prostě nedokážu bejt hnusna :nevim: :cert:

Tak brát ohledy by měl člověk jen do určité míry, nemělo by tě to takhle omezovat v běžném provozu, zrovna v tomto bych ji nechala spát dejme tomu do sedmi a pak nechala děti, ať se volně pohybují, je to přece váš byt. Neříkám budit v pět šest ráno, ale tohle je fakt moc. Proč to děláš? 8o Vyspávat do desíti může tam, kde nebude omezovat ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
20.6.12 22:05

Ty jo, nechat ji vyspávat a sama se schovávat s dcerama v jiném pokoji? 8o Co ona u vás vlastně je? Generál? A co si to vůbec dovoluje být hnusná na někoho, kdo ji dává střechu na hlavou - tím myslím ty vyšplulené rty.
Ty jo, já se zase vytočila. Jako mít doma takovou „krávu“ a nezabránit ji v podrývání své autority :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
20.6.12 22:06
@Nathalka01 píše:
Už je to taková ponorka spí s holkama v pokoji a vyspává si do deseti a holky nesměj křičet aby jí nebudily protože pak je naštvaná a já se nechci dívat na tu našpulenou pusu. Radši si vemu holky k sobě do pokoje a jí tam zavřu. Jsem fakt blbka prostě nedokážu bejt hnusna :nevim: :cert:

tak tohle jsem přehlídla, prosím tě, začni ji ignorovat, když ji neumíš poslat kamsi. Myslím, že by teď hodně často byli řízky a s přípravou bych začínala cca v 7 ráno :cert:
Jako vážně, je ráno, pusť si rádio, nažhav děti, ať si vejsknou, pořádně vyluxuj, ať si táhne o dům dál, kde jí toto budou tolerovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
20.6.12 22:07

Blbá situace. Ale pokud ti to vadí, tak s tím něco dělej. Jinou radu nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.6.12 22:22

Holky máte pravdu teď jste mi daly fakt odvahu. První dítě mám v nemocnici protože dneska se napila benzínu co nejakej debilní kretén nechal u nás před dveřma. Co myslíte paní chytrá se hned angažovala že tam zustane s malou ona já jsem to nedovolila a poslala tam hned přítele a teď to byla fakt poslední kapka volám s přítelem co Natálka a že hned zítra tam a malou pojedem v 11 hod a švagrová hned že ona pojede už v osm autobusem 8o a víte holky co ten muj blbec řekl? Že jo ať přijede a že já mám zustat doma s malou 8o to mě dostalo a ještě jak tu čtu vaše rady tak takhle to nepujde teda už toho je moc. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
20.6.12 22:46

@Nathalka01 No vidíš, máš příležitost promluvit si s ní bez přítomnosti starší dcerky (a přítele), to je super. Toho bych využila. Navíc máš teď čerstvě další důvod. Držím palce, nedej se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová