Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nathalka01 No vidíš, máš příležitost promluvit si s ní bez přítomnosti starší dcerky (a přítele), to je super. Toho bych využila. Navíc máš teď čerstvě další důvod. Držím palce, nedej se.
@Nathalka01 píše:
Holky máte pravdu teď jste mi daly fakt odvahu. První dítě mám v nemocnici protože dneska se napila benzínu co nejakej debilní kretén nechal u nás před dveřma. Co myslíte paní chytrá se hned angažovala že tam zustane s malou ona já jsem to nedovolila a poslala tam hned přítele a teď to byla fakt poslední kapka volám s přítelem co Natálka a že hned zítra tam a malou pojedem v 11 hod a švagrová hned že ona pojede už v osm autobusema víte holky co ten muj blbec řekl? Že jo ať přijede a že já mám zustat doma s malou
to mě dostalo a ještě jak tu čtu vaše rady tak takhle to nepujde teda už toho je moc.
Správně!!!
Držím pace a dej vědět, jak jsi dopadla. Nezapoměň, že ty jsi máma. TY má přijet do nemocnice za dcerou. Ona ať hlídá dům ![]()
@Lucili píše:
Tak jak to dneska dopadlo?
No začla jsem to dávat jasně najevo že mi něco vadí a místo toho aby mě přítel pochopil byl na její straně. Včera jsme se všichni pohádaly a samozřejmě ona je chudáček a já ta hyjena ona mi jen přeci chtěla pomoct. Nakonec začla říkat že jsem jí vyhodila z baráku. U všech jsem špatna, ale hlavně že už je z baráku. Jako byl to mazec ale teď nevim jak to bude s přítelem ![]()
@Nathalka01 píše:
No začla jsem to dávat jasně najevo že mi něco vadí a místo toho aby mě přítel pochopil byl na její straně. Včera jsme se všichni pohádaly a samozřejmě ona je chudáček a já ta hyjena ona mi jen přeci chtěla pomoct. Nakonec začla říkat že jsem jí vyhodila z baráku. U všech jsem špatna, ale hlavně že už je z baráku. Jako byl to mazec ale teď nevim jak to bude s přítelem
Tý jo, to nabralo grády a mělo dost rychlý spád. Přítel by se měl pochlapit a začít fungovat jako opora pro svou nejužší rodinu (bez sestry).
jsem ráda, že to tak dopadlo. Alespoň Ti nebude brát dceru a o to šlo. S příteem si promluvte a věřím, že to přejde. Kdyžtak to sveď na hormony
a hyjena nejsi ![]()
No já nevim připadám si jak největší mrcha. Uvidíme co přítel ale když mě kvuli ni začal vyhazovat z baraku a nadávat mi. no nevim jak to bude a jestli to skousnu. ale jsem ráda že odešla. Ještě se smířit s tím jak na mě budou koukat příbuzní ![]()
@Nathalka01 píše:.. ale teď nevim jak to bude s přítelem
O koho víc stojí, na kom mu víc záleží? Já to beru, sestra je sestra, ale má tady rodinu, děti a měl by stát na jejich straně a být pilířem!!! Obzvláště když je sestra tak problematická, byla jen otázka času, kdy by došlo k nějakému průšvihu, co by dělal pak, pořád by jí hájil, když by obětí bylo některé z jeho dětí??
Uf, to je teda hrozná situace, ale plně tě chápu. S přítelem je to těžký, ale kdybys to nechala na něm, žila by tam s vámi už na pořád a taky by se mohlo stát, že by se začala chovat jako paní domu a ty bys na tom byla hůř a hůř. Pokuď tě má manžel rád, tak to časem zkousne. A když se bude rodina blbě tvářit, tak jim to pěkně vysvětli. A ještě bych to i přibarvila
Jakože skoro denně spala do poledne, tys musela být s dětmi zavřená v jednom pokoji, protože když jste ji vzbudili, tak dělala scény ap. Navíc pokud spala s dětmi v pokojíku, tak asi nemáte moc velký byt/dům, takže i to by měli ti příbuzní pochopit. A nepsala jsi náhodou, že ji vyhodili i vlastní rodiče? Nebo jsem to špatně pochopila?
Držím palce, aby se to s mužem dalo zase do pořádku a malá aby byla brzo zdravá a ona vám dala pokoj!!! ![]()
Tak přítel se mi omluvil a je při mě
,ale divím se, že i jeho máma a druha ségra drží semnou. Ne, ne rodiče jí nevyhodili ona odešla sama, ale to je na velké vysvětlování. Ted´ chodí po příbuzných a říká, že jsem jí vyhodila a vyčítala že hlídala starší dceru. Prostě dělá chudinku. Jsem ráda že to tak dopadlo a už si nikdy nevemu nikoho do baráku
![]()
@Nathalka01 Tak to je super, že přítel drží při tobě, to je hlavní.
A jeho rodina (mamka, sestra) bude tvou švagrovou znát, takže je jim nejspíš jasné, jak to asi bylo.
Jsem rada, ze to dobre dopadlo a partner se vzpamatoval. A co mala, uz je v poradku a z nemocnice doma?