Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nathalka01 No tak já bych jí teda rozhodně vypakovala a to velmi rychle.
Ať si pořídí vlastní dítě a absolutně mě nezajímá jak moc by moje dítě měla nebo neměla ráda. To, o co by mě mohla připravit bych si pak vyčítala a hlavně už by to nešlo vrátit zpátky. Moc dobře si pamatuju, když mi bylo asi pět…máma měla hrozně dobrou kamarádku, s kterou jsem si rozumněla snad 100× víc, než s vlastní mámou. Ona u nás nebydlela, navštěvovali jsme jí, hrála si se mnou…a já jednou řekla, proč není ona moje máma, že bych jí radši než tu svojí…Mojí mámě tenkrát muselo být hrozně, protože to slyšela… Takže radím vypakovat jí z baráku, aby ses nedočkala jednou něčeho takového, i když by to třeba tak myšleno nebylo…ale podle toho, co píšeš už teď je tvoje dítko náklonnější k ní…tak ať to nepřeroste..držím pěsti ![]()
@Dragobella píše:
Jsem rada, ze to dobre dopadlo a partner se vzpamatoval. A co mala, uz je v poradku a z nemocnice doma?
Jj Natálku pustili hned druhý den, ale teď má zase střevní chřipku
chytla v nemocnici nějaký bacil
a nejhorší je, že to dostala i malá a já jsem jak na trní kvuli rotavitum.
@slunicko83 píše:
@Nathalka01 No tak já bych jí teda rozhodně vypakovala a to velmi rychle.
Ať si pořídí vlastní dítě a absolutně mě nezajímá jak moc by moje dítě měla nebo neměla ráda. To, o co by mě mohla připravit bych si pak vyčítala a hlavně už by to nešlo vrátit zpátky. Moc dobře si pamatuju, když mi bylo asi pět…máma měla hrozně dobrou kamarádku, s kterou jsem si rozumněla snad 100× víc, než s vlastní mámou. Ona u nás nebydlela, navštěvovali jsme jí, hrála si se mnou…a já jednou řekla, proč není ona moje máma, že bych jí radši než tu svojí…Mojí mámě tenkrát muselo být hrozně, protože to slyšela… Takže radím vypakovat jí z baráku, aby ses nedočkala jednou něčeho takového, i když by to třeba tak myšleno nebylo…ale podle toho, co píšeš už teď je tvoje dítko náklonnější k ní…tak ať to nepřeroste..držím pěsti
Jsem ráda že už tady s nama nebydlí ale Natálce se stýská. Pořád na ní vzpomíná a ptá se kde je. Ona měla hrozný řeči jak má Natálku ráda ale neumí se ani na ni přijít podívat přitom k nám na statek jezdí každej den. Je mi holky hrozně líto
@Nathalka01 no tak to jsem moc ráda, že už je pryč. Chápu, že dceři chybí, ale to chce trochu času, hodně se jí věnovat, ona přeci ví, kdo je její maminka a tu nikdo nenahradí
to jsem ráda, že je tu taky nějaký happyend
![]()