Je konzumace masa neetická?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80235
1.7.24 15:13

@Bytsamsebou to nevím. Posledně jsme byli v lese, telefon jsem měla vybitý a nebylo tam nikde zásuvky, kde bych to mohla dobít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149420
1.7.24 15:16
@inkakřivák píše: Více

Doneseš domů a probereš tam kde už tu elektřinu máš :P nejíš ty houby syrové v lese. To samé bobule. Když nevíš, nasbírat a doma zkontroluješ. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11073
1.7.24 15:18

Když jdu do lesa, nebo kamkoliv sama, vždycky mám předem nabitý mobil, to je základ 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
1.7.24 15:19
@Anna766 píše: Více

Proč sbírat? Zajdeš do Lidlu a koupíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149420
1.7.24 15:20
@Bytsamsebou píše: Více

Dcera má i nějakou aplikaci, zadá do aplikace a zjistí co to je zač, když neví, donese a já to proberu. Houby znám, naučil mě tatínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80235
1.7.24 15:24

Vy mluvíte o situaci úplně jiné. To jsem blbě pochopila. Já mluvím o situaci třeba měsíční pobyt v divočině bez zásob. Ne že jdu na dvě hodiny na procházku.
@Bytsamsebou já si prostě na telefon nemuzu zvyknout. Pořád ho zapomínám doma nebo mám vybitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149420
1.7.24 15:26
@Lorre píše: Více

To není to pravý vzrůšo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80235
1.7.24 15:27

@Anna766 Je nebezpečné sbírat to, co přesně neznám. Nakonec vezmi si - přidáš do košíku jednu dvě muchomůrky tygrovaná nebo zelené. U nás rostou nádherné. Doma ji vyhodis, bezva. Jenže už byla v tom koši, melas ji v rukách, možná jsi něco téma rukama jedla, ne, to je záludné. Ale jsou to krásné houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149420
1.7.24 15:29

Tak v našem lese jo, na vsi kdybych měla vydržet tak taky jo. Kdyby mě odvezli někam do JÓ DIVOČINY, tak to bych byla taky v pytli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149420
1.7.24 15:31

Ty já bych ale nesebrala. Ale sbírám třeba masáky, bedly, to se hodně lidí bojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
1.7.24 15:32

Grizzly bears (Ursus arctos horribilis) and Kodiak bears (Ursus arctos middendorffi) are both subspecies of the brown bear (Ursus arctos). However, the difference lies in their geographic ranges—Brown bears live on the coast, Grizzlies are found inland, and Kodiaks inhabit Kodiak Island—which ultimately influences their size, color, and diet.

In North America, grizzly bears previously ranged from Alaska down to Mexico and as far east as the western shores of Hudson Bay;[33] the species is now found in Alaska, south through much of western Canada, and into portions of the northwestern United States (including Washington, Idaho, Montana, and Wyoming), extending as far south as Yellowstone and Grand Teton National Parks.

Only bears that live inland and rely on food resources like berries and roots are classified as Grizzlies. These bears are found in Alaska, parts of Western Canada, and parts of the northwestern United States including Idaho, Montana, and Washington.

Grizzlies are inland brown bears. They once lived across western North America’s mountains and prairies, from the Alaskan tundra to the Great Plains and the high peaks of Mexico. Now, after a century of habitat loss and other pressures, they roam only Alaska, parts of western Canada, and isolated pockets of the northwestern United States.

Atd atd atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80235
1.7.24 15:32

@Anna766 no právě, já mluvím o té jo divočině. Na venkově by problém nebyl. Zabíjet drubez a králíky umím, upravit taky, houby zle. Pěstovat zeleninu a brambory taky. A vymotat se z místních lesu, to bych zřejmě taky dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149420
1.7.24 15:34

Pochopila jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80235
1.7.24 15:37

@Anna766 ty ne, ale někdo by to klidně udělat mohl s tím, že doma se podívá a případně vyhází. Já už od určité doby neberu ani masaky. Vždycky je dost jiného. Ale jednou jsem se dostala na žampionech. Tomu bych nevěřila. Tady roste spousta žampionu zapasnych, s těmi jsem se potkala poprvé v životě. No naštěstí se mi na nich nezdál tvar klobouku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
1.7.24 15:58

Možná že tu strategickou realtime hru, kterou pro ukrácení času začal hrát na zemi, zapoměl pauznout, když si potřeboval odskočit. A ono se mu to bez dozoru zvrhlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová