Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bytsamsebou píše: Více
Já to mám obráceně, les beru jako detox od technologií, takže ho nechávám doma.
@inkakřivák píše: Více
Nejen nebezpečné, ale vyloženě deḃilní.
@Zumpa já si nosím vždycky nějaké papírové sáčky na holubinky. Náš tata je znal precizně, tak se je chci naučit taky. Jinak beru jen to, u čeho jsem si na sto procent jistá. A to u těch muchomůrek taky jsem, proto je jen obdivuju.
Už jo. O sobě si to ale tvrdit netroufám ![]()
@Zumpa píše: Více
Však já taky, na mobilu nejsem, mám ho pro jakýkoliv případ nouze
!
Do lesa si mobil beru. Stát se může cokoli. Zato když jedu jen do města, nakoupit a tak, klidně ho zapomenu. Kdyby něco, okolo jsou lidi. To holt každý bere jinak.
@rmot píše: Více
No tak vidíš. A určitě občas dělají hlouposti nebo zbytečně chyby, ty to vidíš a nenaděláš nic. Muzes jim to říct s jediným výsledkem - naštvou se a stejně si udělají po svém. Musíš je nechat, až na to přijdou sami. Říkám, to je muj pohled.
Já ho zapomínám pořád. Maximálně, když někam jedu a potřebují info o spojích, to si pamatuji, že musím telefon vzít.
Jasný, myslel jsem to jako vtip
Na klasického boha, jak nám to předstírá náboženství, příliš nevěřím. Pokud bychom opravdu nevznikli evolucí, tak bych spíš uvěřil na to, že jsme pokusný inkubátor nějaké mnohem vyspělejší civilizace z jiné části vesmíru.
@Anna766 píše: Více
Spíš to bylo míněno tak, že do lesa si to zkontrolovat nezapomenu jestli ho mám, na otočku na nákup na to důraz nepokládam. Třeba i v práci mám mobil klidně v šatně ve skříňce. Jsou lidi co bez něj ani ránu a tahají si ho i do koupelny nebo na záchod.
@M_Vladim No budu muset změnit přístup. Tak nějak v mém věku vyrazila maminka venčit psy a zlomila so kotník. Prý trvalo dvě hodiny, kdy tam ležela, než ji našli lidi.
No a to všechno se může stát. Cokoliv. Uštkne tě had, blbě došlápneš, zakopneš, udělá se ti špatně. Minule jsem jela na kole a zase málem srazila srnu, už po třetí.