Je mi 38 a chci miminko :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sia
11315
12.7.11 10:10

Jak ti je Jani, pořád máš klidový režim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
12.7.11 10:13

Holky, není co závidět. Já si prošla peklem než jsem vůbec otěhotněla. Mohla bych vám vyprávět, ale to by byl hodně smutný příběh :cry: .
Každý se jednou dočká a mě to potkalo po 7 letech snažení.Těch probrečených nocí a pocitů méněcennosti jsem si užila hrozně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
12.7.11 10:13

Nojo teď na to koukám :think: . Myslela jsem, že to jen změním status a bude uzavřená. Tak já to založím a hodím Vám sem odkaz, ať si můžem pořádně pokrafat :lol: Ale až odpolko…teď jsu dělat amolety :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
12.7.11 10:15

V klidovým režimu se udržuju dobrovolně. K mudrovi jdu až za týden. Už víc jak 14 dní vůbec nešpiním, tak snad dobrý. děkuju za optání :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
12.7.11 10:17

Mňam, pošly nějaký ke kafíčku :lol:

Měla jsem na ně chuť už minulý týden ale pro osm jsem je odmítla dělat. I tak jsem měla dost a i když kluk odjel v pátek k tatínkovi tak já ještě v sobotu platila i za něj zmrzlinu a vstup na akci, prostě jak jsem byla zvyklá na počet osm tak jsem nevybočila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jaaaanina píše:
Nojo teď na to koukám :think: . Myslela jsem, že to jen změním status a bude uzavřená. Tak já to založím a hodím Vám sem odkaz, ať si můžem pořádně pokrafat :lol: Ale až odpolko…teď jsu dělat amolety :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
12.7.11 10:35
sia píše:
To zvládneš, nic to není, akorát budeme začínat znovu od začátku :wink:
jaaaanina píše:
Ahojky holky, gratulace k dobrým zprávám. Pro uzavřenou jsem určitě, jen nevím jak se to dělá. Ale pokusím se :lol:

Na začínání od začátku jsme zvyklé, ne ? :mrgreen: :mrgreen:
a palačinky bych si taky dala, mňam… :mrgreen: třeba s tvarohem… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
12.7.11 10:36
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sia píše:
Mňam, pošly nějaký ke kafíčku :lol:

Měla jsem na ně chuť už minulý týden ale pro osm jsem je odmítla dělat. I tak jsem měla dost a i když kluk odjel v pátek k tatínkovi tak já ještě v sobotu platila i za něj zmrzlinu a vstup na akci, prostě jak jsem byla zvyklá na počet osm tak jsem nevybočila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jaaaanina píše:
Nojo teď na to koukám :think: . Myslela jsem, že to jen změním status a bude uzavřená. Tak já to založím a hodím Vám sem odkaz, ať si můžem pořádně pokrafat :lol: Ale až odpolko…teď jsu dělat amolety :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
12.7.11 10:42

Tak tady mě máte, ať nejsem anonymní :roll: . Náš kocourek Pišta už také nežije :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
12.7.11 10:43
Háňa 73 píše:
Tak tady mě máte, ať nejsem anonymní :roll: . Náš kocourek Pišta už také nežije :andel:

Taky kočanda !!!! :mrgreen: že ale holky na svůj věk vypadáme ještě saaaaaaaaaaaaakra dobře :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
12.7.11 10:44

Tak, tak a kdo ví co nám přinese nový začátek, třeba i pro nás bude novým úspěšným začátkem :palec:

kasporka píše:
sia píše:
jaaaanina píše:
Ahojky holky, gratulace k dobrým zprávám. Pro uzavřenou jsem určitě, jen nevím jak se to dělá. Ale pokusím se :lol:
a palačinky bych si taky dala, mňam… :mrgreen: třeba s tvarohem… :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
12.7.11 10:47
kasporka píše:
Háňa 73 píše:
Tak tady mě máte, ať nejsem anonymní :roll: . Náš kocourek Pišta už také nežije :andel:
Taky kočanda !!!! :mrgreen: že ale holky na svůj věk vypadáme ještě saaaaaaaaaaaaakra dobře :mrgreen: :mrgreen:

To bez debat :mrgreen: :mrgreen:

Háňo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
12.7.11 10:48

Tak jsem vás dočetla jedním dechem.. :jazyk:
Je pravda, že co fotka, to krásná ženská!!!!! :palec: :palec:
Hani, gratuluji k výsledkům!!! Ve kterém CARu jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
12.7.11 10:48
Přesně tak :palec: všechny znovu otěhotníme a všechno dobře dopadne :srdce: takhle to bude a jinak ne :mrgreen: :mrgreen:
sia píše:
Tak, tak a kdo ví co nám přinese nový začátek, třeba i pro nás bude novým úspěšným začátkem :palec:
kasporka píše:
sia píše:
jaaaanina píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
12.7.11 10:49
:palec: :palec:

S těma palačinkama mi teda dáváte :mrgreen: Prosím si poslat porci :mrgreen: :mrgreen:

sia píše:
kasporka píše:
sia píše:
jaaaanina píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
12.7.11 10:50

:pankac: :pankac: :pankac:
Hani :palec:
a navíc to vypadá že skoro všechny jsme kočkomilky :palec:

kasporka píše:
Háňa 73 píše:
Taky kočanda !!!! :mrgreen: že ale holky na svůj věk vypadáme ještě saaaaaaaaaaaaakra dobře :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí