Je mi smutno
- Otevřená skupina
Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj, taky se těším, až poleví mrazy a nebudeme zavření. Dneska jsme měli jet na chvíli do Prahy, zkontrolovat mojí skupinu, jak jim to jde na soustředění, ale ráno volala kamarádka, že má asi příušnice, tak jsme to neriskovali. Očkování nás teprve čeká.
neonny píše:
Ahojky holky, poraďte co tak začít dávat od roku do jídelníčku?
No to bych taky ráda věděla, až příjdou na řadu příkrmy, jak se s tím vypořádat.
Chci si na to koupit nějakou vhodnou knížku receptů. To, že jsem se učila, co má dítě kdy jíst na státnice, je mi v praxi k prdu. ![]()
(S tou neplodností… nám ve škole říkali tolik a dost zajímavých věcí. Je fakt, že v dnešní době to je rostoucí problém. Tak třeba na státnice jsem se učila, že limitní počet spermií u chlapa pro možnost početí je 15 miliónů ve vzorku. Rok přede mnou se ještě učili, že stačí 20 miliónů.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…no je jasné že medicína jde dopředu a s tím ruku v ruce i informace a technologie výzkumu, myslím, že jednou udělají dítě bez nás…ale to už tu asi nebudem…
![]()
A s příkrmy si nedělej hlavu, mě moje muDr. poradila ať na začátku koupím pár skleniček vždycky mu dávat chvilku jednu příchuť, aby si zvykl a hlavně poznáš co jim chutná a podle toho pak budeš směrovat jídelníček…taky se ti nepovede uvařit tak málo a zbytečně by jsi to vyhazovala…já jsem zjistila, že Martínek nemá rád sladký, rajská je pro něj jako by měl zimnici…po první lžíci se otřese hnusem a je konec…nejí ani čokoládu..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Markétka od jednoho roku papá už úplně všechno…prostě coé ji dám to spapá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…to máš kliku…to má moje ségra, my jsme s jídlem dost bojovali…nepije mi mléko a vlastně mléčné výrobky vůbec od 5 měsíců a tak jsme museli být jen na tom co jedl a to byly naštestí hlavně polévky, ale dnes mi sní i kaši…HURÁ, ale s jídlem bojujeme dodnes…děsně ho to nebaví, šíleně ho tim otravujeme, Tak jsem byla ráda že ty skleničky mu chutnali na to cestování jsou skvělé…děsně jsem litovala toho mléka…ooooooo jak to bylo jednoduché, dát mu lahev a bylo…večeřeli jsme třeba hodinu…ufff
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
počkej takže mu od 5 měsíců nedáváš ani sunar??¨
tak to mám koukám zlaté dítě se sní co ji dám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
..ne nic, nekojila jsem a od 5 měs. Se mu zvedal kufřík po všem, pacholíky a ty nemusí do dnes a vše od mléka…dala jsem mu dlouhou pauzu a necpala mu to a už občas něco sní,může za to tchýně cpala mu to tak že se pokaždý poblil…nikdy mi to neřekla poznala jsem to že vždycky smrděl takovim tim kyselím a ona to stejně zapřela…asi nám chtěla dokázat že ona mu to dokáže dát…je to kráva, muj přítel jí řekl že je pošahaná a od té doby malého ani nezdraví a mě taky ne. Tak už jsem si zvykla ale ten rok než jsem si zvykla že nám tady dělá naschváli a pomlouvá mě kudy chodí byl krutej, je to taková líná šmudla,vadí jí všechno,že malej új moc oblečení a že má moc hraček a že pořád někam jezdíme a že jsem jsem hrdá a nikoho nepotřebuji a že mám zaostalý a podviživený dítě…a tim mě nadosmrti dorazila,aby si vylejvala svůj hněv na malým a už se s ní nikdy bavit nebudu, je prostě zlá, to je na dlouhé vyprávění, jsem od 18 let sama a jsem na to zvyklá a vše si umím zařídit, hodně cestuji a malej má sice všechno, ale z bazaru abych ušetřila. Ona má zepter nádobí za dvěstě tis. a navaří…nemá jí rád nikdo a hlavně ani nechodí ven, asi proto je taková.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ty jo,tak koukám že to fakt nemáš jednoduchý,ale tím co tady píšeš bych ji taky neměla ráda…
Promiň že to řeknu,ale je to svině,když je takováhle na vlastní jaká je pak na cizí.
Naštěstí já si na tchýni nemohu stěžovat,kdykoliv potřebuji tak mi malou pohlídá,pořád ji něco kupuje,a má ji strašně ráda a Markétka taky pořád říká babi babi,a když ji řeknu že jedeme za babi tak se úplně rozzáří a nechce ani oblíknout,a utíká ke dveřím.....a když ji pak uvidí ve dveřích tak se úplně rozzáří a běží k ní a volá babi babi…
Já toho Markétce taky hodně kupuju,ale bohužel jak nejezdím autem tak teď v zimě ji to beru od oka.....má i plno hraček,a hodně jich má schovanejch na půdě,protože už si s nima nehraje…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…to má š fakt supr, já neznám hlídání musím ho tahat i po mých doktorech, Míra hodně pracuje a tak jsem na to sama, nemáme šanci ani nikam jít tak vlastně chodí jen on, já už právě tím že nemám hlídání o kamarádky přišla a nikoho kdo má malý dítě tu nemám, měla jsem teda děsný stavy že jsem musela brát prášky pořád jsem bulela…nešlo s tím přestat, jsem na světě jak kůl v plotě a občas je toho na mě moc, ale každý mě zná jako tu silnou a co si nic nebere, tak je to takový můj osobní problém a nikde to moc neříkám, stejně mi s tim nikdo asi nepomůže musím se jen obrnit a jít dál.....mám tu to moje štěstí a tak se bojim že budu na něj děsně upnutá, chtěla bych ještě jedno dítě, ale je mi 38 a tak navim jestli to mám vůbec řešit, protože jesem otěhotnění měla dost problematické a to martirium je hrozný i pro mě natož pro Míru…přemýšlela jsem i o adopci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hlídá ji 2× tejdně vždy středa a čtvrtek od 14 asi do 19 hodin,já jdu na brigádu…a třeba když musím k doktorovi aa ona může,že nemusí být v práci tak mi ji pohlídá jinak ji taky všude musím brát s sebou manžel je od rána do večera v práci…
Moje mamina bydlí daleko a je taky pořád v práci a jak na ni malá není zvyklá tak ji dlouho trvá než si zvykne a máma si ji může pochovat nebo si s ní hrát…ale ona nám nehlídá…
my by jsme chtěli taky ještě jedno ale teď se nám začínají rozjíždět kšefty tak by na to ani nebyl čas,takže to zatím necháme a uvidíme třeba za 2 roky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
.....tak to je tchýně k nezaplacení…mě ani nevadí to hlídání ale ten přístup, ona je prostě nemocná.....stačilo by kdyby si nevybíjela ty svoje nálady na nás, ale nemá žádné přátele a nic jen tady stojí u plotu a drbe přes plot, ale máme tady ted' neteř od její dcery, protože si předěéjvají byt…a když vidim jak se k ní chová tak jsem nakonec ráda že ty vztahy nedopadli, hrozně jí nadává a mluví před ní o její mámě tak hanlivě že bych nechtěla, aby tohle můj syn někdy slyšel, jako že by si asi ne mou adresu nebrala servítky…on jí vlastně nemá moc rád nikdo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…my jsme se mezitím u toho psaní najedli, udělala jsem mu rybičku s kaší a asi půjdem na chvilku ven…ale Martin tady stihl udělat takový brajgl…bože to je nekonečný příběh. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no jo to taky znám…ale ona si po sobě někdy i úklízí,ale musí chtít.....my ani ven nemůžem,čekám na nová kočárek,ten náš se nám rozbil,takže s ní občas vyběhnu na terasu nebo chvilku nan zahradu........
ještě že tu zahradu a terasu máme......máme dvojdomek v přízemý bydlí přítele strejda s manželkou a 3 klukama,a my nahoře,ale jsou suprový.teda až na ty kluky…ty dva starší jsou furt zalezlí v pokoji a učej se,nikam nechoděj jen do školy a domu…to je vše,venkui je třeba 30 stupňů a oni jsou zalezlí doma,pak mají ještě 4 letého klučíka,ale ten pořádně ani mluvit neumí,teda na to kolik mu je tak nedá dohromady pořádně ani větu,pořídili si ho na starý kolena a nezvládají ho.kluk nemá absolutně žádný režim......no někdy je to děs…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…tak mi ven taky nejdeme šel si sám lehnout…tak chce asi odpočívat…půjdeme později. Je tam krásně, my už taky kočárek nemáme, prodala jsem ho, chodíme všude už bez něj, jen na léto jsem si půjčila golfky, až budu někde trajdat tak abych nemusela na něj čekat, na to je zse pomelj, ale nachodíme toho tedy hodně…je to vzimě lepší, v kočárku by mu byla zima takhle se alespoň hýbe když chodí. Da la jsem ho i do fusaku a stejně byl studenej. Už se na to léto tak těším…jsme pak pořád venku.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my jsme v létě taky pořád někde venku,já mám golfky,pořád je beru,protože malá chce chvíli jet a chvíli jít po svůch......tak ho radši ještě beru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- lentille , 15.3.26 12:06
- peknyosel , 28.2.26 00:33
- Zpavlí , 14.1.26 13:34
- 1xxyyzz1 , 26.12.25 21:06
- Světluška Culikova , 3.12.25 03:03
- AjaF , 14.11.25 18:18
- sssvetluska , 31.10.25 13:25
- petra-ema , 30.10.25 15:02
- Deni.Tr , 25.10.25 21:30
- Bubu2828 , 25.10.25 14:44
- Gingergirl , 1.10.25 20:40
- RadiatorStudeny , 21.9.25 12:09
- Bellino , 10.9.25 05:11
- GabinkaCh , 1.9.25 22:45
- Martija , 8.8.25 20:13
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Angína bez teplot? Abez čepů?
- 19.6.26 06:32
- Carolin195
- 4
Chci odejít od rodičů, ale oni to berou...
- 19.6.26 06:14
- Hanča1234
- 15
"Levný" a opravdu hypoalergenní opalovací...
- 19.6.26 06:15
- jita22
- 6
Nefunkční vztah - jak dál
- 19.6.26 05:21
- JancaS84
- 7
Cestovní pojištění k platební kartě - stačí?
- 18.6.26 23:24
- JoHoP
- 15
Poplatek televize a rozhlas
- 19.6.26 06:18
- Hanča1234
- 24
Menstruační volno, jaký na to máte názor?
- 19.6.26 06:35
- Havlova
- 61
Hemeroidy - je potřeba žádanka?
- 19.6.26 06:00
- Hanča1234
- 6
Těhotenství 6+11 bez srdíčka
- 18.6.26 21:33
- Dn0712
- 5
Prosulpin na dráždivý tračník
- 18.6.26 19:52
- Anonymní
- 2
Nové příspěvky
Slovní fotbal č.2
- 19.6.26 06:38
- mrav
- 20770
Menstruační volno, jaký na to máte názor?
- 19.6.26 06:37
- Hanča1234
- 63
Nefunkční vztah - jak dál
- Anonymní
- 8
Slovní fotbálek
- mrav
- 378275
Hudební skupiny podle abecedy
- 19.6.26 06:36
- mrav
- 6582
Vaginální suchost po medikaci, jak to...
- 19.6.26 06:36
- LadaSva
- 3
Snažení 2026
- 19.6.26 06:33
- sestra-eve
- 1917
Angína bez teplot? Abez čepů?
- 19.6.26 06:32
- Carolin195
- 4
Poplatek televize a rozhlas
- 19.6.26 06:18
- Hanča1234
- 24
"Levný" a opravdu hypoalergenní opalovací...
- 19.6.26 06:15
- jita22
- 6