Je mi smutno

• Otevřená skupina

Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
485
10.2.12 12:41

To my teď vyrážíme málokdy. Malou vždycky nabalím, že je jako michelin a venku můžeme zůstat na mrazu max 30minut. To stihnu objet akorát barák. Už se těším na jaro a teplo. To budeme moct na procházku s kočárem na celé odpoledne a já budu moct kojit veknu. V téhle kose musíme nejpozději za dvě hoďky vždycky domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
10.2.12 12:47

Přesně tak už aby tohle počasí skončilo a dětičky mohly na teplý sluníčko,už se moc těším na jaro :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.12 14:27

Ahojky,malá má sníh celkem ráda,ráda v něm chodí.....vžycky si vybírá tu největší hromadu sněhu…
je to sranda na ní koukat,jen mě nebaví ji pokoždé nabalovat,je jak malej sněhulák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
10.2.12 16:08

Po moooc dlouhé době...

Ahoj!!!
Tak jsem zase on-line. Poslední měsíc byl fakt „parádní“… Nefunkční internet, v práci práce nad hlavu, nemocná dcera, nemocný chlap, bolel mě zub… Ale od pondělka jsem na mateřské - teď už říkám konečně. Nepočítám s tím, že bych si nějak odpočinula, ale aspoň odpadla starost s prací. :-)
U nás včera konečně napadlo aspoň trošičku sněhu - naše malá si konečně s tátou uplácala vysněného sněhuláka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.12 16:26

milky Ahojky a jak máš staré děti???A odkud jsi???
jen trochu tady napadlo asi 5 čísel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
10.2.12 20:42

Já jsem kousek od Nymburka. Moje holčička má něco pčes 3 roky a druhý poklad by se měl vyklubat za měsíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.12 08:49

je tak to je pěkný,a víte co to bude???nebo to máte jako překvápko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
11.2.12 10:36

Dobré ránko děvčátka…nefungoval mi internet…mám z toho nerv, je to děsný pořád to vypadává…něco napíšu a ono to vypadne, píšu to dokola jak blb.
Tak jak se máte…? My jdeme ven, pak vařit,uklidit…a pak máme návštěvu.. :) :) tak to máme nabité, včera jsem pekla a zase se to nepovedlo…já jsem děsnj patlal, neumíte někdo péct…že by jste mi poradili. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsem na to levá, umím dobře vařit, ale tím jak jsem sladké nikdy nejedla jsem to nepotřebovala umět a teď je to fakt hrůza… :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.2.12 11:27

Ahojky no a co se ti nepovedlo já peču od mala strašně mě to baví :-) tak jestli chceš v něčem poradit dej vědět pomůžu ráda,když budu vědět :-) Malý jsem dělala dort k narozeninám,když jí byl rok,hodím sem fotečku :-) Jinak já mám víkend svobody,tchán mi „ukradl“ :mrgreen: malou a já jedu na Kladno na sraz s holkama ze školy…Ale příští týden když nebudou nějaký extrémní mrazy,vyrazíme s malou konečně na boby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
11.2.12 12:54

Chtěla jsem dělat ovocný s želatinou, ale toho piškotu bylo málo takže jeden problé, měla jsem na to recept, přilepilo se i to málo na pečící papír a ten zbytek byl dobře, ale ve výsledku zž to bylo jedno…ale ten můj to sněd, že je to dobrý, akorád to nevypadá tak jako na výstavu prej..chii chi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nikdy jsem nepekla, tak jsem dostala i robota kterej to umíchá…a stejně je to asi na mě složité, chce to praxi..musím to zkoušet.
Tak přijedeš a něco upečeme…a já to odkoukám… :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
11.2.12 14:53

Ahojky, teda ten sníh vám závidím. Tady byl jen takový poprašek a i ten už je skoro pryč. Ve čtvrtek jsem pěkla malýmu pomerančový dort k narozeninám, piškot mi taky nevylezl, tak jsem udělala jen nízkej, zdobyla jsem na kolečka nakrájeným pomerančem (malý je má moooc rád) a zalila tou želatinou. No kdo ho jedl říkal, že je dobrej, ale nevím, jestli to nebylo jen ze slušnosti. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
12.2.12 11:45

Ahoj "pekařky" !

Tak tohle moc dobře znám - když potřebuju, aby to nějak vypadalo, tak se to nepovede. Teď bojuju s bábovkou - mám recept, podle kterého se upeče docela hezká bábovka, ale mě nechutná… někde asi dělám chybu - nebo že by ten recept?
V poslední době je u nás nejoblíbenější perník z koupené směsi (je to ostuda, ale když on se vždy povede :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
12.2.12 11:49
Zlata Kindlova píše:
je tak to je pěkný,a víte co to bude???nebo to máte jako překvápko

:-) naše první holčička byla překvápko a toto mimi je taky překvapení… poprvé jsem si od začátku myslela, že je to holka a teď si to myslí taky… tak uvidíme…
Dcerka říká od první chvíle, že je to holčička - a svůj názor si brání… Táta jí zkouší přesvědčit, že to může být i kluk, ale ta se s ním hádá, že ne… je sranda je poslouchat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
12.2.12 13:01

…Milky: jaká ostuda…!!! Jsi náhodou šikulka…že vůbec pečeš…někdo to kupuje… :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
12.2.12 13:03

Děvčata tak to neše dítko se poprvé samo najedlo…!!!!!! :dance: :dance:
Jedlo půl hodiny měl to všude a snědl toho víc než když ho krmím…asi ho to začalo bavit, nechtěl lžičku ani držet a dnes takové překvápko… :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny