Je mi smutno

• Otevřená skupina

Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
21.2.12 19:38

To na mě to doktoři poznali hned když jsem byla malá byla jsem jak bečka :mrgreen: takže to měli hodně jednoduchý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
21.2.12 21:10

…no to já jsem pořád… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.12 22:28
papulka07 píše: …ahoj holky, tak jak se pořád máte…? já pomalu dodělávám pokojík a našla jsem školičku na jeden den v týdnu, ale ještě potřebuji jednu maminku, aby se třída otevřela tak doufám, že to klapne, aby Martínek přišel mezi jiné dětičky a nebál se jich. Vítám Karculku z Rakovníka…!
dneska jsem pověsila kapsář a tatínek udělal polici…tak ještě ty závěsy a záclony…a budee to hotové…vlastně ještě telku…ale to už je detail, on bez ní neumí usínat…takže jsme se zželeli.

hezkej pokojíček povedl se ti :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
21.2.12 22:53

Ahoj holky, konečně jsem se dostala po dlouhé době sem. Papulko, fakt luxusní pokojíček!!! :potlesk: :palec: Taky bych naší malé chtěla udělat něco tak pěkného, ale majitel bytu nám asi moc zásahů nedovolí. :?

Mám teď na pilno. Musím se pochlubit. Nemám komu, tak se chlubím vám. :oops: Ve čtvrtek má moje taneční skupina „Prdlý kosti“, kterou jsem na fakultě před 5 lety založila už 5.vystoupení na fakultním plese. Tuhle choreografii jsem vymýšlela v 7. měsící těhotenství. :dance: Teď v neděli jsme se s manželem i s malou byli podívat na soustředění, abych doladila drobnosti. Jsem nervózní, aby to všechno klaplo. Kdo bude mít zájem, pošlu odkaz na videa.

Už nevím, kdo se ptal, ale pořídili jsme ty bambusové plenky, teda plenkové kalhotky vše v jednom. Jsou fakt super. Jsem s tim spokojená. Je to jako jednorázovky, ale malé se v tom neprudí zadeček, což se jí v jednorázovkách všech druhů i při častém přebalovaní stávalo. :cert: Údržba je jednosušší než s látkovýma plenkama. Jen se vyperou a pověsí,nemusí se žehlit. Malá je v nich nejspokojenější. Propočetla jsem si to a vyjde nás to levněji než jednorázové plenky. Taky proto, že do budoucna plánujeme další děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
22.2.12 19:38

bubble: a můžu se zeptat, kde jsi je pořídila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
22.2.12 22:07

Koupila jsem je přes internet. Na luckybaby. Napřed jsem si objednala zkušební balíček a ty druhy, co mi vyhovovaly jsem pak koupila v sadách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
22.2.12 23:16

Holky, kde v Praze koupím šátek na nošení miminka? V pátek tam s manželeme budeme, tak si ho chci pořídit. Dá se sehnat na Zličíně? Pojede totiž asi do Ikea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
23.2.12 00:23

Určitě bude v tom nákupním centru nějaký dětský obchod…
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
23.2.12 00:39

..tak jsem tam koukala a nic moc tam není, je tam jen Puntanela a dětské kenvelo…myslím, že by jsi se měla podívat na e-shop a snadno si ho objednáš..eventuélně najdeš něco u vás, je dobré v tomhle brát toršku známější značku aby byl kvalitní, ale našla jsem i kvalitní co ženské prodávají na bazaru, ale nevím jak jsi na tom,jestli chceš mít nový.. (já kupuji na bazarech hodně věcí) a šátky jsou většinou z pevné bavlny či biobavlny a to opravdu snadno vypereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.12 07:43

vím že jeden obchůdek s šátkama na nošení dětí je na florenci,ulice prvního pluku,ale to by si zbytečně zajel.
Ale jak říká papulka07 podívej se na internet a objednej si ho tam.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
23.2.12 07:46

U nás ve Varech ho taky seženeš, naproti „Moje ambulance“(na konci ulice kde je Interspar) je dětský obchod tak tam ho určitě mít budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
23.2.12 13:49

Ahoj já se taky ostěhovala od ex je to asi 60 km,ale i tak je to dálka se navštěvovat každý týden:-( není tu někdo z okolí Kladenska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
23.2.12 14:37

Ahojky Cviki…myslím, že ne…jen jsme se domlouvali, že tam pojedeme za příbuznými…Jinak všechny kouty světa a tři z Práglu… :mavam: :mavam:
A odkud jsi…přímo z Kladna..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
23.2.12 17:15
cvikinka píše:
Ahoj já se taky ostěhovala od ex je to asi 60 km,ale i tak je to dálka se navštěvovat každý týden:-( není tu někdo z okolí Kladenska?

Já jsem poloKladeňačka :-D Kde tam bydlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
23.2.12 18:05

já bydlím v obci Malé Kyšice to je 15 Km od Kladna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů