Je mi smutno
- Otevřená skupina
Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
papulka07 píše: …děvčátka co je s vámi…? Nikomu už neni smutno…? Já mám pro vás ohromnou novinku…! Jsem těhotná…sice jen chvilku ale jsem, je to pecka navěřila jsem že budu mít jedno a ted' to vypadá že budu mít dvě.....! Ani jsme to neplánovali, neměla jsem prašulky na antikoncepci a tak jsem si řekla že jeden měsíc vynechám a šup vynechám asi delší dobu…písněte někdo at' se mám s kým potěšit…!
tak ti moc gratuluji
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky! Papulka07 taky moooc gratuluju k těhotenství a přeju ať vše zdárně probíhá!
Super, že s tím otěhotněním to nakonec klaplo bez intervencí zvenčí.
Zlatě zase budu držet pěsti, ať to vyjde se studiem!
U nás začal maraton s očkováním. Zatím to malá zvláda dobře, tak uvidíme. Máme za sebou 1.dávku hexavakcíny a dnes i 1.dávku Prevenaru. Co mě trápí je, že si malá začala škubat vlásky. Máte nějaký nápad,jak to 3,5 měsíční mimčo odnaučit? Doktorka říkala, že to je jen zlozvyk a že to snad odezní, tak uvidíme.
Jo,jestli se chcete pobavit tak když na youtube zadáte Prdlý kosti, tak si můžete prohlédnou vystoupení,která jsem vyrobila. Dokonce nám klaplo i to letošní
, i když jsem to řídila většinou na dálku. Chlubím se vám, protože nemám komu jinému.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky!
Všude si stěžuji, jak mi nefunguje internet - tady to zkrátím
Pořád to zlobía mě to štve! O to víc je mi občas smutno. V posledních dnech jsem se vůbec nezastavilaa to jsem si myslela jak si ty poslední týdny s bříškem užiju… ale člověk míní a všichni kolem mění ![]()
Trošku jsme zprovoznili pokojík naší starší dcerky - ani vám nedokážu popsat jak velikou radost měla
Tolik radosti v těch malých očkách - bylo to dojemné!
Radost nám trošku okazil nějaký bacil. Dnes jsem s malou byla u doktorky, vyfasovali jsem antibiotika a malá odjela marodit k babičce. Teď mě čeká posledních pár dní s bříškem, tak by bylo dost riskantní si ji nechat doma - neměl by ji kdo pohlídat (nemůžu ji nemocnou dát někomu s dětma, i když jsem to měla předem domluvené).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:
Teda tak to je šikulka že ani nebrečel???A kolik že mu to je???A na jak dlouho ho tam dáváš??
Jinak u nás vše při starém,Markétka už má 6 zoubků nahoře a 3 zoubky dole,papá úplně všechno,a je strašně hodná.
(skoro) manžel zlobí pořád stejně![]()
![]()
Teď už se konečně dělá teplo,tak můžeme s mácou courat venku,ona už toho v kočárku moc nenajezdí,vyjedeme a za chvilkui slyším sama sama ťapy ťapy,tak ji vyndám a už jde sama…Jinak já jsem si podala přihlášku na dálkové studium,a v dubnu se mají ozvat jak jsem dopadla…
tak at ti to studium dobře dopadne,přeji ti to
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
maminka lucinka píše:Zlata Kindlova píše:tak at ti to studium dobře dopadne,přeji ti to
Teda tak to je šikulka že ani nebrečel???A kolik že mu to je???A na jak dlouho ho tam dáváš??
Jinak u nás vše při starém,Markétka už má 6 zoubků nahoře a 3 zoubky dole,papá úplně všechno,a je strašně hodná.
(skoro) manžel zlobí pořád stejně![]()
![]()
Teď už se konečně dělá teplo,tak můžeme s mácou courat venku,ona už toho v kočárku moc nenajezdí,vyjedeme a za chvilkui slyším sama sama ťapy ťapy,tak ji vyndám a už jde sama…Jinak já jsem si podala přihlášku na dálkové studium,a v dubnu se mají ozvat jak jsem dopadla…![]()
když mě nezlobí přítel tak malej a nebo taky oba dva dohoromady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
papulka07 píše: …děvčátka co je s vámi…? Nikomu už neni smutno…? Já mám pro vás ohromnou novinku…! Jsem těhotná…sice jen chvilku ale jsem, je to pecka navěřila jsem že budu mít jedno a ted' to vypadá že budu mít dvě.....! Ani jsme to neplánovali, neměla jsem prašulky na antikoncepci a tak jsem si řekla že jeden měsíc vynechám a šup vynechám asi delší dobu…písněte někdo at' se mám s kým potěšit…!
Doufám, že u tebe probíhá vše jak má… Já už to mám za pár a začíná mi docházet, že už asi nikdy nezažiju to co jsem prožívala do teď… Trochu sentimentu… no jo to jsou ty hormony
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky ![]()
Vidím, že to tady žije. Chci se vás zeptat,protože jsem moderátor skupiny, ale neukazuji se tady, která z vás by to vzala za mě? Požádala bych admin ať to změní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Romiša píše:
Ahoj holky
Vidím, že to tady žije. Chci se vás zeptat,protože jsem moderátor skupiny, ale neukazuji se tady, která z vás by to vzala za mě? Požádala bych admin ať to změní.
ahoj ![]()
já bych si to vzala ale já tu taky moc nejsem
tak nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky,našlajsem super věc kde mají snad úplně všechno a super ceny a hlavně vám to dovezou až domů
je to fakt super
pokud budete mít zájem tak mi písněte a já vám pošlu do zprávy odkaz,sem mi to dát nejde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zlata Kindlova píše:
Ahojky holky,našlajsem super věc kde mají snad úplně všechno a super ceny a hlavně vám to dovezou až domůje to fakt super
pokud budete mít zájem tak mi písněte a já vám pošlu do zprávy odkaz,sem mi to dát nejde
tak mi napiš odkaz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
můžu se přidat?
Taky jsme se s mužem odstěhovali 150km od rodného města.
Nemám tu spřízněnou duši na povídání,procházky atd.
Je mi celkem smutno!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Patris píše:
Ahoj holky,
můžu se přidat?
Taky jsme se s mužem odstěhovali 150km od rodného města.
Nemám tu spřízněnou duši na povídání,procházky atd.
Je mi celkem smutno!
Ahojky a kam jste se odstěhovali????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Zlato,
Odstěhovali jsem se do Brna.
Já jsem kousek od Ostravy a chlap z Jeseníku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- lentille , 15.3.26 12:06
- peknyosel , 28.2.26 00:33
- Zpavlí , 14.1.26 13:34
- 1xxyyzz1 , 26.12.25 21:06
- Světluška Culikova , 3.12.25 03:03
- AjaF , 14.11.25 18:18
- sssvetluska , 31.10.25 13:25
- petra-ema , 30.10.25 15:02
- Deni.Tr , 25.10.25 21:30
- Bubu2828 , 25.10.25 14:44
- Gingergirl , 1.10.25 20:40
- RadiatorStudeny , 21.9.25 12:09
- Bellino , 10.9.25 05:11
- GabinkaCh , 1.9.25 22:45
- Martija , 8.8.25 20:13
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Tipy na výlety v ČR? Zkouším štěstí :)
- 8.6.26 00:15
- OndraOndra
- 1
Bláznivý dědeček
- 8.6.26 04:59
- Dahlia0409
- 4
Hledám zkušenosti s alopecií vlasů – je...
- 7.6.26 23:26
- maminka189
- 1
Nesouhlas otce s operací
- 7.6.26 23:25
- Hanča1234
- 54
Problémy se spánkem u 2 měsíčního miminka
- 7.6.26 21:38
- Dahlia0409
- 9
Opuštění partnera