Je mi smutno

• Otevřená skupina

Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
390
27.11.12 12:37

@Zlata Kindlova Tak za tu dobu nastali u Máti velké změny…je bez plen a pochopil to během týdne, pořád mele ale jen nesmysli, jako by Japonsky, ale alespoň něco… :potlesk:
Víc chápe a je dost šikovnej, nevypadá na 2,5 ale na 3,5 a Míra mu k vánocům koupil tablet, páč ho to baví a rozumí tomu, vím že je to brzy, ale jeho baví ny ty obrázky koukat v tom a né v knížkách tak co, holt máme technické děti… :think: :think:
Je v něčem pozadu, ale určitě to neni tak hrozné, uvidíme co nám řeknou na té tříleté prohlídce… :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.12 09:44
@papulka07 píše:
Ahojííík děvčata!!! Tak mám radostou zprávu, narodila se mi 6.11. dcera Eliška 3310g a 50cm, roste jako z vody a je nádherná. martínek to vzal docela dobře a pořád jí hladí…jen je na mě teď víc fixovanej…ale to je asi samosebou..
A jakse všechny máte??? :kytka: :kytka: :kytka:

Ju tak to mocinky moc gratuluji a Eliška ať vám dělá jen samou radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.13 17:30

Ahojky taky jsem se odstěhovala cca 80km daleko od rodiny a přátel a musím říct že, je to docela těžké, když musíte začínat znovu.. Docela se mi občas stýská po lidech se kterýma jsem si pokecala nebo někam zašla ale nejvíc se mi stýská po rodině přála bych si aby byli aspoň o pár km blíž..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.13 18:19
@MyškaTerka píše:
Ahojky taky jsem se odstěhovala cca 80km daleko od rodiny a přátel a musím říct že, je to docela těžké, když musíte začínat znovu.. Docela se mi občas stýská po lidech se kterýma jsem si pokecala nebo někam zašla ale nejvíc se mi stýská po rodině přála bych si aby byli aspoň o pár km blíž..

Ahojky a můžu se zeptat odkud a kam jsi se odstěhovala???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.13 18:24

Od Pardubic do Trutnova, není to daleko ale taky se nadá jen tak z ničeho nic sebrat a odjet jen tak na pokec a zase se vrátit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
22.1.13 09:46

@zlata Kindlova…tak co Zlati jak se pořád máte??? Co práce??? Já tu s váma řešila jak sedím upíchlá doma se synem a už jsem zase upíchlá doma, ale s dcerou…néjak to letí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.13 13:35
@papulka07 píše:
@zlata Kindlova…tak co Zlati jak se pořád máte??? Co práce??? Já tu s váma řešila jak sedím upíchlá doma se synem a už jsem zase upíchlá doma, ale s dcerou…néjak to letí. :mrgreen:

Ahojky, máme se dobře, tak to k dcerunce moc gratuluji a jak se jmenuje???
A vše bez problému???
Já jsem pořád doma s malou, jen chodím 2× tejdně na brigádu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
23.1.13 08:36

@Zlata Kindlova jmenuje se Eliška, někam jsem to sem psla když se narodila, ale asi jsi to nečetla…narodila se 6.11. tak mám dost na pilno, malej ještě stále nemluví tak je to docela těžké…už půjdeme na vyšetření. tak jsem na to zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.13 08:42
@papulka07 píše:
@Zlata Kindlova jmenuje se Eliška, někam jsem to sem psla když se narodila, ale asi jsi to nečetla…narodila se 6.11. tak mám dost na pilno, malej ještě stále nemluví tak je to docela těžké…už půjdeme na vyšetření. tak jsem na to zvědavá.

Tak třeba se to s ním teď začne zlepšovat když uvidí jak začíná pomalu mluvit Eliška…tak dej pak vědět jak jste dopadly na tom vyšetření.
Jo a chtěla jsem se zeptat stýká se tvůj klučina s dětma podobného věku???
Tak po třech měsících mám konečně novou kuchyň…tak můžu krásně vařit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
23.1.13 17:49

…no stýká se s dětmi, ale moc je nemusí…pokud na něj nesahají tak mu nevadí. Máme tu neteř té je sice pět ale je tu pořád, a jinak venku. Ale já myslím, že to je v něčem jiném, neříká ani jedno slovo, to neni že se mu nechce, ale připadá mi že to bude jinej problém, už mu budou tři a to je špatné. Uvidíme v tom březnu.
Kuchyň je super, pamatuji si ještě živě jak jsem se těšila až to konečně bude hotové, teď už to je pomalu okoukané :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.13 18:42
@papulka07 píše: …no stýká se s dětmi, ale moc je nemusí…pokud na něj nesahají tak mu nevadí. Máme tu neteř té je sice pět ale je tu pořád, a jinak venku. Ale já myslím, že to je v něčem jiném, neříká ani jedno slovo, to neni že se mu nechce, ale připadá mi že to bude jinej problém, už mu budou tři a to je špatné. Uvidíme v tom březnu.
Kuchyň je super, pamatuji si ještě živě jak jsem se těšila až to konečně bude hotové, teď už to je pomalu okoukané :lol: :lol: :lol:

Aha tak to jo, to dej pak vědět jak jste dopadli. A kde jsi říkala že bydlíš???Nějak mi to vypadlo.Ale snad to nebude nic hrozného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
23.1.13 18:53

U Prahy Uhříněvse…jak je ta nákupní zóna když se jede na Brno :mavam:
Teď tu sedíma přemýšlím co budu dělat abych zhubla…byla jsem 2× na Zumbě a oddělala jsem si koleno, tžak si půjčím od ségry orbitrek a budu cvičit doma, alespoň můžu častěji. Nechci být už v létě tlustá, nesměla jsem cvičit když jsem chtěla děti, kuli štítné a imunitě a tak teď kdbych měla chcípnout. Všechno mi je malé, sice jen o číslo, ale prostě děs. Taky jsem zapoměla odkud jsi ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
23.1.13 18:55

Počkej ty jsi myslím z té Zbraslavi ne??? jsem chtěla přijet na návštěvu když jsem jezdila s tím Tupperwerem…že..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
23.1.13 18:57

Nééé už jsem se koukla…Suchdol
Tak to je těsně vedle… :lol: :lol: :lol:
Ale tam to znám, jezdila jsem tam na kole…když jsem bydlela v Dejvicích teda spíš na Bořindě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.13 07:17
@papulka07 píše:
Nééé už jsem se koukla…Suchdol
Tak to je těsně vedle… :lol: :lol: :lol:
Ale tam to znám, jezdila jsem tam na kole…když jsem bydlela v Dejvicích teda spíš na Bořindě

jj ze Suchdola, no bavily jsme se o tom že bys přijela, tak to máš dobrý že si můžeš půjčit od sestry orbitrek, já bych chtěla s váhou taky něco udělt, ale ns to abych chodila někam cvičit nemám čas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny