Je mi smutno

• Otevřená skupina

Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

1517
21.12.11 14:36

Je mi smutno

Přemýšlela jsem jaký téma nadhodit :think:
Já jsem se odstěhovala od rodiny 100km(asi to není zrovna velká dálka).Mám tady ve městě jen manžela a děti.Myslela jsem si,že to nebude tak těžky si tady najít kamarádku,ale je.Mám tady jednu známou,ale jsou věci o kterých s ním mluvit nejde a to mi fakt chybí. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2608
21.12.11 14:58

Cauky Romisa.....Jsem ze zvedavosti prijala pozvanku, no uvidime, jestli se diskuze rozjede.
Ja jsem odstehovana z rodneho mesta 450 km ;) Jezdime k memu tatkovi jednou za rok, vic to nejak nezvladame, a kdyz jsme u neho, tak se schazim se vsema kamaradkama, ktere tam stale okolo bydli. Mame to vzdycky jako dovolenou :D
Tady mam jednu kamosku, uz tretim rokem, se kterou se schazime tak jednou mesicne…Vic to taky nejak nestihame, ona uz ma dve deti…Tudiz mi uz taky hrabe z toho kolotoce kolem prcka a nechozeni na kafco ci vinko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
21.12.11 15:39

Taky jsem zvědavá jestli se to tady pohne.
Jejda já bych si taky zašla na kafčo nebo víno…bez dětí ;) Já jezdím do rodnýho města častěji,ale byla jsem zvyklá vidět mamku a nebo tetu aspoň jednou týdně :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14983
21.12.11 15:54

Ahoj holky,

děkuju za pozvání :mavam: Zrovna uklízím, tak nemám čas se rozepisovat, ale večír tu hodím něco o sobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
21.12.11 16:14
Romiša píše:
Taky jsem zvědavá jestli se to tady pohne.
Jejda já bych si taky zašla na kafčo nebo víno…bez dětí ;) Já jezdím do rodnýho města častěji,ale byla jsem zvyklá vidět mamku a nebo tetu aspoň jednou týdně :,(

Ja jsem mamku nevidela 2 roky, prileti za nama v lednu, zije v UK, takze s takovyma navstevama taky pocitat nemuzu :? V blizkosti mam pouze tchyni ;) , zbytek rodiny taky daleko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
21.12.11 19:18

A jak dlouho to je co jste se odstěhovali?Já 7 měsíců a zatím jsem si nezvykla :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
21.12.11 20:02

Ahoooj holky :mavam:
Tak já už jsem tady vlastně od 15.Nejdřív jsem byla na intru a to jsem měla hodně kamarádů jak u nás v Mariánkách tak i tady ve Varech.Ale po škole se spousta lidí z intru rozprchla a já ve Varech zůstala kde jsem už neměla skoro nikoho.A tím pádem v Mariánkách ty kamarádství pomalu opadala, už jsem tam nejezdila tak často, většinou jenom za rodinou.Sice úplně sama nejsem, mám kamarádku se stejně starým dítkem, ale nevídáme se tak často, málokdy má hlídání, ale slíbili jsme si, že od novýho roku si to zařídí a budem chodit aspoň cvičit a spoustu lidí z práce, ale s těma je těžký skloubit čas :roll: 2 kámošky co jsou v Praze takže si píšem.Ale chybí mi někdo koho bych vídala častěji, zašla na to kafe, pokecala o blbostech atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
21.12.11 21:20

Ahojky, taky děkuji za pozvání. Já se dostěhovala jen asi 11km od domova, ale i tam jsem moc kamarádek neměla. Moc lidí mě a přítelovi náš vztah nepřáli, tak jsem ty kamarádský vztahy ukončila a jsem s přítelem už 10let.Většinou jsem byli pořád spolu, a občas jsem si někam zašla s kamarádkou ze školy cvičit nebo si někam sednout. A teď jsme zase jediná kdo má prcka. většinou chcou všichni chodit večer do hospody, což nemůžu každej den, že. takže se zase vzdalujem. Tak doufám, že se tato skupina rozjede a aspoň nějaký virtuální kamarádství vznikne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14983
21.12.11 21:33

Ahoj holky,

tak něco o mě a mé samotě :lol:

Z domova jsem taky od 15, moc jsem chtěla být na intru, abych se osamostatnila… Byla to pohodička, přes týden se spolužáky, volnost a o víkendu u rodičů :) Pak jsem se přestěhovala kvůli VŠ 360km od domova a domů jezdila jednou za měsíc, studium mě přestalo po 3 týdnech bavit, takže jsem si v Praze našla práci, bydlení a nakonec i přítele, budoucího manžela. V Praze jsem 15měsíců.

Na střední jsem měla jednu super kamarádku, ale pořád si během studia stěžovala na kámošky ze ZŠ… No, nakonec jsem sama poznala, jaká je, když jsme se od sebe po škole odloučily, najednou nesnesla, že jí nepíšu každý den, že mám odlišné zájmy než na střední atd. atd., takže mě nakonec poslala do někam :roll:

Tady v Praze mám dvě kamarádky, které jsem poznala přes internet, ale jsou to takové kamarádky sem tam na kafíčko, jedna pracuje v Německu a druhá studuje dvě školy, takže na sebe máme málo času a že bych jim mohla svěřovat intimnosti, to ne :( A navíc jsem teď těhotná, takže se vzdálíme ještě víc.

Jedinou skvělou kamarádku mám bohužel na Moravě, poznaly jsme se skrz chov šneků a už dva roky za sebou jezdíme sem tam na víkendy a když se nevidíme, tak si mailujeme, posíláme dopisy, pohledy… Je to super :palec:

Ale pořád mi chybí někdo, s kým bych mohla zajít kdykoli na kafíčko, na procházku a nejlépe aby to byla nějaká těhule :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
22.12.11 01:17

Ahoj, taky moc dekuji za pozvani, jsem rada, ze se ten napad chytil… :) . Teda doufejme, ze se to tady pekne rozjede…Ja uz jsem psala, ze zijeme v cizine a taky tady mam jednu kamaradku, se kterou akorat obcas chodime cvicit, ale musim priznat, ze uz jsem si na tu samotu tak nejak zvykla. My uz jsme tady patym rokem, takze clovek se asi opravdu prizpusobi vsemu. Ale o to radeji se vracim domu na dovolenou za tema staryma dobryma kamaradkama a rodinou…Ale za tohle jsem moc rada a doufam, ze si tady budeme moci navzajem vylit srdicko, kdyz nam bude fakt nejhur. Jinak vam vsem preju moc hezke Vanoce, at je prozijete v klidu a pohode a zase napiste.! My si delame Stedry vecer az v nedeli… :mrgreen: . V sobotu musim do prace… :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
22.12.11 08:11

Dobré ránko.Tak koukám,že je nás zase o něco víc. :palec:

Pisnu o sobě taky něco blíž.Já pocházím z Brna,tam mám taky svoje tři docela velký kamarádky.Jsou to spolužačky ze ZŠ…jsme taková nerozlučná čtverka i když se jedna z nás někde ztratí, cestu zpátky zase najde ;) Je mi po nich smutno,ale hodně si píšeme i voláme,jedna za mnou i jezdí.

Můj manžel začal před 4 roky pracovat v Uh.Brodě a dojížděl domů jen na víkendy.Když jsem zjistila,že jsem těhotná rozhodla jsem se jít za ním.Jsme tady zatím v podnájmu a chceme do budoucna koupit nějaký domeček,ale já poslední dobou chci víc a víc domů :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
22.12.11 08:14
lucy1980 píše:
Ahoj, taky moc dekuji za pozvani, jsem rada, ze se ten napad chytil… :) . Teda doufejme, ze se to tady pekne rozjede…Ja uz jsem psala, ze zijeme v cizine a taky tady mam jednu kamaradku, se kterou akorat obcas chodime cvicit, ale musim priznat, ze uz jsem si na tu samotu tak nejak zvykla. My uz jsme tady patym rokem, takze clovek se asi opravdu prizpusobi vsemu. Ale o to radeji se vracim domu na dovolenou za tema staryma dobryma kamaradkama a rodinou…Ale za tohle jsem moc rada a doufam, ze si tady budeme moci navzajem vylit srdicko, kdyz nam bude fakt nejhur. Jinak vam vsem preju moc hezke Vanoce, at je prozijete v klidu a pohode a zase napiste.! My si delame Stedry vecer az v nedeli… :mrgreen: . V sobotu musim do prace… :( .

Můžu se zeptat kde žiješ? Strašně obdivuju lidi co se odstěhují mimo ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14983
22.12.11 08:21

Taky samotu zatím snáším, chodím do práce, kde je relativně mladý kolektiv, i když asi bych tam nikomu neřekla, že je mou kamarádkou… a doma mám psa, kočku, potkany, takže se taky nenudím… Ale bojím se, že až skončím s prací, tak to na mě najednou spadne, protože budu doma sama s mimčem.

Teď před Vánocema je to pohoda, viděla jsem se se všema nejbližšíma kamarádkama, máme naplánovany návštěvy rodin… Pořád je nějaká akce, ale po novém roce se zase všichni vrhnou do učení, do práce, tak to bude na prd…

Jinak jsem ale docela samotář, nikdy jsem neměla kolem sebe ráda moc lidí, na diskotéce jsem byla třikrát v životě, spíš jsem preferovala zajít si s pár kamarádkama na kafe, do knihovny… Jedinou velkou bandu lidí snesu na psích srazech, jsem do psů blázen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
22.12.11 08:33
LadyTommy píše:
Taky samotu zatím snáším, chodím do práce, kde je relativně mladý kolektiv, i když asi bych tam nikomu neřekla, že je mou kamarádkou… a doma mám psa, kočku, potkany, takže se taky nenudím… Ale bojím se, že až skončím s prací, tak to na mě najednou spadne, protože budu doma sama s mimčem.

Teď před Vánocema je to pohoda, viděla jsem se se všema nejbližšíma kamarádkama, máme naplánovany návštěvy rodin… Pořád je nějaká akce, ale po novém roce se zase všichni vrhnou do učení, do práce, tak to bude na prd…

Jinak jsem ale docela samotář, nikdy jsem neměla kolem sebe ráda moc lidí, na diskotéce jsem byla třikrát v životě, spíš jsem preferovala zajít si s pár kamarádkama na kafe, do knihovny… Jedinou velkou bandu lidí snesu na psích srazech, jsem do psů blázen :mrgreen:

A jakou máš rasu psa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
22.12.11 08:59

Bre rano holky.......Tak to je hezke, ze je nas zase vic.....

Jinak ja jsem ze severni moravy a ted bydlim kousek od Liberce. Planujeme se tam prestehovat chvilku po porodu. Bydleli jsme cely minuly rok v mem rodnem mestecku, protoze pritel tam dostal pracovni prilezitost, ale letos v unoru jsme zase zpatky v sev. cechech. My se porad nejak tak stehujem, mame situaci neobvyklou, ale doufam, ze na jare uz to bude naposled :think:
Tady, kde ted bydlime, mi pripadaji jine maminy strasne namyslene, nepristupne. Jsem pristehovalkyne, tak mi od zacatku pripadalo, ze me akorat pozoruji a drbou. Pritel byl v mestecku ,,dobra partie,, a ja jsem jim ho odloudila :jazyk: Takze za celou dobu, co tu bydlime, mam pouze jednu kamaradku s detma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny