Je mi smutno
- Otevřená skupina
Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
papulka07 píše:
Ahoj děvčata.....mohu se přidat, jsem také z Prahy kam jsem se přistěhovala z jižních čech,jsem v Praze již 11 let, ale bydlela jsem na Praze 6 a kde jsem pár lidí znala..ale ostěhovala jsem se za přítelem na druhou stranu Prahy za Uhříněves a taky se cítím sama, narodil se nám po dlouhém snažení syn bude mít dva roky a jsem tu opuštěná, rodinu mám rozstrkanou po čechách..Prachatice, Kladno, Roudnice,a taky Slovensko tak jsem říkala,že si pořídím maringotku. Chtělo by to kamarádku s kterou můžu pokecat..chybí mi to..Market89 psala že má taky rodinu na Kladně a nemá řidíčák, tak můžem jet někdy spolu já mám a jezdím tam. Když je teplo je to trošku lepší, že jdeme ven, ale ta zima je děsná..jsem dost ukecaná a trpím..
Ahojky,je škoda že jsi se odstěhovala ze 6,já tady na 6 bydlím rok,ale nikoho tu neznám. ![]()
A kde přesně jsi bydlela???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukala jsem, že jsi asi v Suchdlole…no to je tedy taky dost stranou, já jsem v Benicích…to je ves patřící k Praze 10 a je to tu malé a nikdo tu snad nemá malé děti,sedím i v létě na hřišti sama…jsem upovídaná a nemám problém se seznamovat, ale není tu s kým..? Hodně s malým cestuji, ale jak je větší potřebuje trošku klidu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky to jsem ráda,že tu mám taky na půl Kladeňačku
jj celou mojí rodinu a přátele mám na Kladně,já bydlím na Zbraslavi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo jo přesně tak na Suchdole,taková spíš vesnice,okraj Prahy…a nikoho tu nemám,malý je 19 měsíců a hřiště máme kousek,ale zatím jsem tam s ní ještě nebyla až teď v létě až bude teplo tak tam budem chodit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se na Kladně narodila, ale v 18 jsem se odstěhovala na jih, ale mám tam všechny tety sestřenky a bratrance a babičku s dědou…a už se právě domlouváme s dědou na návštěvě malému jsou pomalu dva a ještě ho neviděli…babičce je 94 a nějak nám to nikdy nevyšlo a bojím se aby ho vůbec viděli…bydlí ve věžáku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jezdívala jsem tam hodně na kole a byla jsem si tam několikrát zaplavat, ale už jsem tady skoro 6 let..jezdila jsem na Hanspaulku za kámoškama aleuž se to rozpado..ještě tam jednu mám, ale hodnš pracuje a nemá děti tak se skoro nevidíme. Jsem taková akční tak se prostě seberu a někam jedu, byla jsem na podzim tři týdny ve švýcarsku a vlakem jezdíme na Slovensko, Martínek je zlatej v tom že je klidnej a nemá s ničím problém…ale brala bych někoho tady, Martínek je hodně sám a já taky. Tatínek pořád pracuje a já bydlím v baráku s tchýní která mě nezdraví a neráguje ani na malýho a o to je to pro me těžší…jsem tu jak vetřelec. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
papulka07 píše:
Jezdívala jsem tam hodně na kole a byla jsem si tam několikrát zaplavat, ale už jsem tady skoro 6 let..jezdila jsem na Hanspaulku za kámoškama aleuž se to rozpado..ještě tam jednu mám, ale hodnš pracuje a nemá děti tak se skoro nevidíme. Jsem taková akční tak se prostě seberu a někam jedu, byla jsem na podzim tři týdny ve švýcarsku a vlakem jezdíme na Slovensko, Martínek je zlatej v tom že je klidnej a nemá s ničím problém…ale brala bych někoho tady, Martínek je hodně sám a já taky. Tatínek pořád pracuje a já bydlím v baráku s tchýní která mě nezdraví a neráguje ani na malýho a o to je to pro me těžší…jsem tu jak vetřelec.
ty jo tak to s tou tchýní ti teda vůbec nezávidím.....to mi sice bydlíme sami ve vlastním domečku,ale tchýní máme asi 5 min. pěšky ale je zlatá.....je to ta nejlepší tchýně co jsem si mohla přát,kdykoliv potřebuju tak malpou pohlídá,je to super ženská,dokonce chce abych ji tikala,ale mě to přijde divné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to si toho važ, já měla dřív taky takové vztahy, když sem s někým chodila nebo žila, nikdo v mém okolí nechápe že já bych měla s někým konflitk, jsem družná a (hodná
)si myslím, ale ona je zvláštní a děsná drbna, je to neúnosné. Už nemám sílu tomu čelit a je zlá na děti tak mi to vlastně ani nevadí že k ní nechodíme a Martínek jí nezná. Mmůj přítel s ní taky nekomunikuje, ale pro mne to bydlení zde je o nervy, cítím se tu strašně, než se narodil Martíne nic se edělo, ale bylo to spíš tím, že jsme všichni chodili do práce…hodně jsem jí se vším pomáhala..je to taková (šmulinka), přestavěli js si tu bydlení a co se nám narodil Martínek nastalo peklo, pomluvy..naschváli…děs, několikrát jsem se jí šla zeptat co jí vadí a proč se tak chová, ale neuměla odpovědět, tak už to neřeším a ani mě nezdraví, myslím, že to je nějaká nemoc. No a tak je ta má opuštěnost ještě o to horší, že tu nikoho nemám, kdo by přišel na návštěvu abych se tu necítila tak sama. tak obražím příbuzné a jsme pořád na cestách, ale Martínek potřebuje domov a už pořádně neví kde je doma…tak musím zmírnit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Valstně naše foka v ikonce je z vlaku směr Slovensko…jeli jsem na vánoce radši tam, ale asi to takhle nepůjde dlouho…koukám, že píšu asi moc co..?? No je to tím, že se tady s tím dusím sama. Chjo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak moje tchýně je asi takovej zlatej střed,není ta nejmilejší
ale ani ta nejhorší
jinak u nás je to stejné…my se taky sebereme někam vypadneme…třeba i na to Kladno…protože když každý den děláte to samé,chce to prostě změnu…taky potřebuju někoho najít tady blízko,aby si malá měla s kým hrát a já pokecat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Market89 píše:
Tak moje tchýně je asi takovej zlatej střed,není ta nejmilejšíale ani ta nejhorší
jinak u nás je to stejné…my se taky sebereme někam vypadneme…třeba i na to Kladno…protože když každý den děláte to samé,chce to prostě změnu…taky potřebuju někoho najít tady blízko,aby si malá měla s kým hrát a já pokecat
Tak až tam budeš chtít jet tak dej vědět a zkusíme to spojit, já když je hezky jezdím až na Gutovku do Strašnic, abych nebyla tady na zahradě. Je tám krásný hřiště a dá se tam posedět, jsme tam vždycky pomalu celý den. V zimě max. Aquapark..ale vzhledem k nemocem je to dost omezené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj aquapark jsme vyzkoušeli před měsícem,ale v Kladně no
pořád hledám nějaký akce v Praze pro malé děti,ale jsou tam většinou jen loutkový představení apod.....a to malou ještě moc nebere ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to jo to jsme n tom stejně, já jdu do Kiki a tam si dám kafíčko a malej si tam hraje v tom jejich hřišti…v zimě dobrý. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme aquapark tady u nás tak to máme bízko…můžeš přijet k nám a půjdeme spolu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- lentille , 15.3.26 12:06
- peknyosel , 28.2.26 00:33
- Zpavlí , 14.1.26 13:34
- 1xxyyzz1 , 26.12.25 21:06
- Světluška Culikova , 3.12.25 03:03
- AjaF , 14.11.25 18:18
- sssvetluska , 31.10.25 13:25
- petra-ema , 30.10.25 15:02
- Deni.Tr , 25.10.25 21:30
- Bubu2828 , 25.10.25 14:44
- Gingergirl , 1.10.25 20:40
- RadiatorStudeny , 21.9.25 12:09
- Bellino , 10.9.25 05:11
- GabinkaCh , 1.9.25 22:45
- Martija , 8.8.25 20:13
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Milostné předehry žen na Emiminu jednou...
- 8.6.26 12:46
- Paoloska
- 8
Defekt septa síní
- 8.6.26 11:19
- KarolNedy
- 1
Otěhotnělo jste v dpn?
- 8.6.26 11:53
- Adko11
- 16
Co myslíte je těhotenský test pozitivní
- 8.6.26 12:48
- Adko11
- 9
Boubelky, kde nakupujete oblečení?
- 8.6.26 12:50
- Paní.Norrisová
- 20
Potratová pilulka, jak to probíhalo?
- 8.6.26 08:40
- Anonymní
- 1
Dával jsem do toho všechno, ona si našla...
- 8.6.26 12:52
- LukeR1
- 26
Midazolam a ošetření u zubaře
- 8.6.26 08:55
- Snopy123
- 4
Osvč - snížení záloh
- 8.6.26 07:47
- Anonymní
- 1
Oční kontakt při sexu
- 8.6.26 10:58
- M_Vladim
- 12
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 8.6.26 13:03
- Adull
- 110749
Boubelky, kde nakupujete oblečení?
- 8.6.26 13:02
- jkra
- 22
Nesouhlas otce s operací
- Suzume-chan
- 148
Jak přimět dceru k pohybu?
- Alušáček
- 302
Daň z nemovitosti
- 8.6.26 13:01
- Renchuck
- 31
3 vztahy, názor?
- 8.6.26 13:01
- syslomil
- 56
FÚ – pohovor na pozici správce daně kontrola
- 8.6.26 12:59
- Anonymní
- 21
Po 20 letech vztahu cítím prázdno. Dá se...
- 8.6.26 12:55
- Josef_t
- 186
Dával jsem do toho všechno, ona si našla...
- 8.6.26 12:52
- LukeR1
- 26
Rozchod a možné tehotenstvo
- 8.6.26 12:51
- JancaS84
- 247