Je mi smutno
- Otevřená skupina
Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Romiša píše:
Já mám fakt smůlu
Schválně jsem se stěhovala za manželem,aby nedojížděl domů na víkendy a co se nestaneDostal zakázku a ne jen tak jedajakou. V Brně na tři měsíce.Takže já tady budu teď sama ve městě kde nikoho neznám a on bude zase dojíždět a ještě k tomu z našeho rodnýho města.Začínám to tady nesnášet,místo toho abych si zvykala
(a to se budu modlit,aby to trvalo opravdu jen tři měsíce).
Tak se drž.Ten můj zase dostal zakázku ale na půl roku a to ještě v zahraničí,tak přijede nej někdy na víkend domu.
A to tady taky nikoho nemám
…Ale neboj ono to uteče…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
maminka lucinka píše:Romiša píše:Tak se drž.Ten můj zase dostal zakázku ale na půl roku a to ještě v zahraničí,tak přijede nej někdy na víkend domu.
Já mám fakt smůlu
Schválně jsem se stěhovala za manželem,aby nedojížděl domů na víkendy a co se nestaneDostal zakázku a ne jen tak jedajakou. V Brně na tři měsíce.Takže já tady budu teď sama ve městě kde nikoho neznám a on bude zase dojíždět a ještě k tomu z našeho rodnýho města.Začínám to tady nesnášet,místo toho abych si zvykala
…Ale neboj ono to uteče…
Tak to si na tom ještě hůř
Já jsem ráda za to,že má manžel práci hlavně v této době,ale mě je po něm vždycky hrozně smutno a ještě jak je člověk sám někde kde nikoho nezná ![]()
Tak ať nám to rychle utíká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uplne te chapu,clovek si musi odpocinout od deti,vis jak to myslim.Jsem stastna mamca a dite je pro mne vsim,ale vypustit para se proste musi
Pritelova mamka je skvela
No a co se tyce detskych center mam stejny nazor…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Romiša píše:maminka lucinka píše:Romiša píše:Tak se drž.Ten můj zase dostal zakázku ale na půl roku a to ještě v zahraničí,tak přijede nej někdy na víkend domu.
Já mám fakt smůlu
…Ale neboj ono to uteče…
Tak to si na tom ještě hůř
Tak ať nám to rychle utíkáJá jsem ráda za to,že má manžel práci hlavně v této době,ale mě je po něm vždycky hrozně smutno a ještě jak je člověk sám někde kde nikoho nezná
Tak at ti to taky rychle uteče.Ten můj už odjíždí příští měsíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,muzu se pridat?Prestehovala jsem se do Neratovic a taky tu nikoho neznam
.Vsechny znamy mam cca 350km daleko a zvlast ted na MD je to dost na palici nemit si s kym popovidat.Mam skoro pulrocniho chlapecka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Romiša mi mluví přímo z duše! Tak ysi ráda popovídám i o něčem jiném než děti. Ne že bych se ráda nepochlubila, co ta moje beruška zase vymyslela nebo jiné mamině něco neporadila, ale co je moc to je moc… V létě jsem z toho byla chvílemi pološílená: na pískovišti nefrčelo nic jiného než zoubky, plínky,… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tejuho píše:
Ahoj holky,muzu se pridat?Prestehovala jsem se do Neratovic a taky tu nikoho neznam.Vsechny znamy mam cca 350km daleko a zvlast ted na MD je to dost na palici nemit si s kym popovidat.Mam skoro pulrocniho chlapecka.
Přidat se můžeš.
Jen by chtělo,aby se to tady trošku víc rozjelo ![]()
Tak pište holky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malej dneska přijel a říká mi dědo
a když se zeptám jestli jsem máma tak kejvne že jo,tak si musím asi vybrat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Romiša píše:
Holky
Proč jste se stěhovaly(tak daleko)?
já za přítelem a proč ty jsi se stěhovala tek daleko??
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S manželem jsme oba z Brna,ale on si tady našel původně dočasně práci…už je tady čtvrtý rok.Jezdil domů jen na víkendy.Mě bylo smutno,otěhotněla jsem a chtěli jsme být spolu.Takže kvůli práci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Romiša píše:
S manželem jsme oba z Brna,ale on si tady našel původně dočasně práci…už je tady čtvrtý rok.Jezdil domů jen na víkendy.Mě bylo smutno,otěhotněla jsem a chtěli jsme být spolu.Takže kvůli práci…
Já šla za přítelem do Děčína a přítel pracuje v Praze.Takže dojíždí do Prahy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
maminka lucinka píše:Romiša píše:Já šla za přítelem do Děčína a přítel pracuje v Praze.Takže dojíždí do Prahy
Málem jsme šli do Prahy ale nakonec s toho sešlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak ja jsem vzdy chtela zit v Praze.A shodou nahod tu tehdy pritel studoval a nebranil se tady zustat.Akorat kvuli cene bytu jsme zakotvili kousek od Prahy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tejuho píše:
tak ja jsem vzdy chtela zit v Praze.A shodou nahod tu tehdy pritel studoval a nebranil se tady zustat.Akorat kvuli cene bytu jsme zakotvili kousek od Prahy
to my právě taky kvůli ceně bytu, sme radši zůstali v děčíně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- lentille , 15.3.26 12:06
- peknyosel , 28.2.26 00:33
- Zpavlí , 14.1.26 13:34
- 1xxyyzz1 , 26.12.25 21:06
- Světluška Culikova , 3.12.25 03:03
- AjaF , 14.11.25 18:18
- sssvetluska , 31.10.25 13:25
- petra-ema , 30.10.25 15:02
- Deni.Tr , 25.10.25 21:30
- Bubu2828 , 25.10.25 14:44
- Gingergirl , 1.10.25 20:40
- RadiatorStudeny , 21.9.25 12:09
- Bellino , 10.9.25 05:11
- GabinkaCh , 1.9.25 22:45
- Martija , 8.8.25 20:13
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Tipy na výlety v ČR? Zkouším štěstí :)
- 8.6.26 00:15
- OndraOndra
- 1
Bláznivý dědeček
- 8.6.26 00:58
- Černá Madonna
- 3
Hledám zkušenosti s alopecií vlasů – je...
- 7.6.26 23:26
- maminka189
- 1
Nesouhlas otce s operací
- 7.6.26 23:25
- Hanča1234
- 54
Problémy se spánkem u 2 měsíčního miminka
- 7.6.26 21:38
- Dahlia0409
- 9
Opuštění partnera