Je mi smutno

• Otevřená skupina

Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.1.12 19:16
Romiša píše:
Já mám fakt smůlu
Schválně jsem se stěhovala za manželem,aby nedojížděl domů na víkendy a co se nestane :x Dostal zakázku a ne jen tak jedajakou. V Brně na tři měsíce.Takže já tady budu teď sama ve městě kde nikoho neznám a on bude zase dojíždět a ještě k tomu z našeho rodnýho města.Začínám to tady nesnášet,místo toho abych si zvykala :pocitac: (a to se budu modlit,aby to trvalo opravdu jen tři měsíce).

Tak se drž.Ten můj zase dostal zakázku ale na půl roku a to ještě v zahraničí,tak přijede nej někdy na víkend domu. :( A to tady taky nikoho nemám :( …Ale neboj ono to uteče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
4.1.12 19:25
maminka lucinka píše:
Romiša píše:
Já mám fakt smůlu
Schválně jsem se stěhovala za manželem,aby nedojížděl domů na víkendy a co se nestane :x Dostal zakázku a ne jen tak jedajakou. V Brně na tři měsíce.Takže já tady budu teď sama ve městě kde nikoho neznám a on bude zase dojíždět a ještě k tomu z našeho rodnýho města.Začínám to tady nesnášet,místo toho abych si zvykala :pocitac: (a to se budu modlit,aby to trvalo opravdu jen tři měsíce).
Tak se drž.Ten můj zase dostal zakázku ale na půl roku a to ještě v zahraničí,tak přijede nej někdy na víkend domu. :( A to tady taky nikoho nemám :( …Ale neboj ono to uteče…

Tak to si na tom ještě hůř :? Já jsem ráda za to,že má manžel práci hlavně v této době,ale mě je po něm vždycky hrozně smutno a ještě jak je člověk sám někde kde nikoho nezná :,(

Tak ať nám to rychle utíká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.12 01:20

Uplne te chapu,clovek si musi odpocinout od deti,vis jak to myslim.Jsem stastna mamca a dite je pro mne vsim,ale vypustit para se proste musi :dance: Pritelova mamka je skvela :hug: No a co se tyce detskych center mam stejny nazor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.12 16:33
Romiša píše:
maminka lucinka píše:
Romiša píše:
Já mám fakt smůlu
Tak se drž.Ten můj zase dostal zakázku ale na půl roku a to ještě v zahraničí,tak přijede nej někdy na víkend domu. :( A to tady taky nikoho nemám :( …Ale neboj ono to uteče…

Tak to si na tom ještě hůř :? Já jsem ráda za to,že má manžel práci hlavně v této době,ale mě je po něm vždycky hrozně smutno a ještě jak je člověk sám někde kde nikoho nezná :,(

Tak ať nám to rychle utíká ;)

Tak at ti to taky rychle uteče.Ten můj už odjíždí příští měsíc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
7.1.12 19:13

Ahoj holky,muzu se pridat?Prestehovala jsem se do Neratovic a taky tu nikoho neznam :( .Vsechny znamy mam cca 350km daleko a zvlast ted na MD je to dost na palici nemit si s kym popovidat.Mam skoro pulrocniho chlapecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
8.1.12 11:16

Romiša mi mluví přímo z duše! Tak ysi ráda popovídám i o něčem jiném než děti. Ne že bych se ráda nepochlubila, co ta moje beruška zase vymyslela nebo jiné mamině něco neporadila, ale co je moc to je moc… V létě jsem z toho byla chvílemi pološílená: na pískovišti nefrčelo nic jiného než zoubky, plínky,… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
8.1.12 11:34
tejuho píše:
Ahoj holky,muzu se pridat?Prestehovala jsem se do Neratovic a taky tu nikoho neznam :( .Vsechny znamy mam cca 350km daleko a zvlast ted na MD je to dost na palici nemit si s kym popovidat.Mam skoro pulrocniho chlapecka.

Přidat se můžeš.
Jen by chtělo,aby se to tady trošku víc rozjelo ;)
Tak pište holky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.12 12:28

Malej dneska přijel a říká mi dědo :lol: :lol: :lol: a když se zeptám jestli jsem máma tak kejvne že jo,tak si musím asi vybrat :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
8.1.12 19:54

Holky
Proč jste se stěhovaly(tak daleko)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.12 19:57
Romiša píše:
Holky
Proč jste se stěhovaly(tak daleko)?

já za přítelem a proč ty jsi se stěhovala tek daleko?? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
8.1.12 20:35

S manželem jsme oba z Brna,ale on si tady našel původně dočasně práci…už je tady čtvrtý rok.Jezdil domů jen na víkendy.Mě bylo smutno,otěhotněla jsem a chtěli jsme být spolu.Takže kvůli práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.12 20:46
Romiša píše:
S manželem jsme oba z Brna,ale on si tady našel původně dočasně práci…už je tady čtvrtý rok.Jezdil domů jen na víkendy.Mě bylo smutno,otěhotněla jsem a chtěli jsme být spolu.Takže kvůli práci…

Já šla za přítelem do Děčína a přítel pracuje v Praze.Takže dojíždí do Prahy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.12 20:47
maminka lucinka píše:
Romiša píše:
S manželem jsme oba z Brna,ale on si tady našel původně dočasně práci…už je tady čtvrtý rok.Jezdil domů jen na víkendy.Mě bylo smutno,otěhotněla jsem a chtěli jsme být spolu.Takže kvůli práci…
Já šla za přítelem do Děčína a přítel pracuje v Praze.Takže dojíždí do Prahy :lol:

Málem jsme šli do Prahy ale nakonec s toho sešlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
8.1.12 20:58

tak ja jsem vzdy chtela zit v Praze.A shodou nahod tu tehdy pritel studoval a nebranil se tady zustat.Akorat kvuli cene bytu jsme zakotvili kousek od Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.12 21:06
tejuho píše:
tak ja jsem vzdy chtela zit v Praze.A shodou nahod tu tehdy pritel studoval a nebranil se tady zustat.Akorat kvuli cene bytu jsme zakotvili kousek od Prahy

to my právě taky kvůli ceně bytu, sme radši zůstali v děčíně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny