Je mi smutno

• Otevřená skupina

Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2608
22.12.11 09:02
lucy1980 píše:
Ahoj, taky moc dekuji za pozvani, jsem rada, ze se ten napad chytil… :) . Teda doufejme, ze se to tady pekne rozjede…Ja uz jsem psala, ze zijeme v cizine a taky tady mam jednu kamaradku, se kterou akorat obcas chodime cvicit, ale musim priznat, ze uz jsem si na tu samotu tak nejak zvykla. My uz jsme tady patym rokem, takze clovek se asi opravdu prizpusobi vsemu. Ale o to radeji se vracim domu na dovolenou za tema staryma dobryma kamaradkama a rodinou…Ale za tohle jsem moc rada a doufam, ze si tady budeme moci navzajem vylit srdicko, kdyz nam bude fakt nejhur. Jinak vam vsem preju moc hezke Vanoce, at je prozijete v klidu a pohode a zase napiste.! My si delame Stedry vecer az v nedeli… :mrgreen: . V sobotu musim do prace… :( .

V Irsku zijete? Tam je 24. 12 normalni den, vid. Vzdyt ono je to jedno kdy budete slavit, hlavne, ze budete spolu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
22.12.11 11:07

chchi se zeptat, to nastraně je proč moderátor a členové skupiny? to jsem měla u uzavřený skupiny? tak se jen ptám, jestli můžu přispívat osobně nebo se bt, že je to otevřené pro všechny. chci být trochu inkognito pro všechny, v uzavřené skupině je to něco jiného :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
22.12.11 11:29
Niki3× píše:
chchi se zeptat, to nastraně je proč moderátor a členové skupiny? to jsem měla u uzavřený skupiny? tak se jen ptám, jestli můžu přispívat osobně nebo se bt, že je to otevřené pro všechny. chci být trochu inkognito pro všechny, v uzavřené skupině je to něco jiného :P

No já nevím,jestli je to tím,že jsem ji založila tak proto jsem „moderátor“ asi?? Otevřené je to pro všechny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
22.12.11 22:01
Romiša píše:
lucy1980 píše:
Ahoj, taky moc dekuji za pozvani, jsem rada, ze se ten napad chytil… :) . Teda doufejme, ze se to tady pekne rozjede…Ja uz jsem psala, ze zijeme v cizine a taky tady mam jednu kamaradku, se kterou akorat obcas chodime cvicit, ale musim priznat, ze uz jsem si na tu samotu tak nejak zvykla. My uz jsme tady patym rokem, takze clovek se asi opravdu prizpusobi vsemu. Ale o to radeji se vracim domu na dovolenou za tema staryma dobryma kamaradkama a rodinou…Ale za tohle jsem moc rada a doufam, ze si tady budeme moci navzajem vylit srdicko, kdyz nam bude fakt nejhur. Jinak vam vsem preju moc hezke Vanoce, at je prozijete v klidu a pohode a zase napiste.! My si delame Stedry vecer az v nedeli… :mrgreen: . V sobotu musim do prace… :( .
Můžu se zeptat kde žiješ? Strašně obdivuju lidi co se odstěhují mimo ČR.

Ahoj, žijeme v Irsku, v Dublinu…nám to problém nedělalo odstěhovat se, já jsem takový dobrodruh a cestovatel, takže já jsem to brala jako jedno velké vzrůšo.. :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
22.12.11 22:04
Divine píše:
lucy1980 píše:
V Irsku zijete? Tam je 24. 12 normalni den, vid. Vzdyt ono je to jedno kdy budete slavit, hlavne, ze budete spolu ;)

Jj, tady sice taky mají Štědrý večer (Christmas Eve), ale moc to neslaví, pro ně je hlavní toho 25.tého…tak se přizpůsobíme…ale oni si dávají dárky už ráno, my si je dáme klasicky večer až po večeři…podle mě to má větší kouzlo..je to takové romantičtější, než ráno, rozespalá a v pyžamu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
27.12.11 14:39

Ahojky, jak pak jste prožili vánoce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
27.12.11 15:54
Žanysek píše:
Ahojky, jak pak jste prožili vánoce?

Zrovna jsem se chtěla zeptat na to samé.. :lol: . Tak u nás to bylo v klidu, jak už jsem psala Štědrý večer jsme si udělali až toho 25.tého, ale nevadilo nám to. Manžel udělal salát a nasmažil řízky, jeden jsme dali i malému s br. kaší…no dlabal, až se mu dělaly boule za ušima. :) . Pár dárečků jsme si dali s manželem, ale jasně že nejvíc tam bylo pro malého. Byl z toho celý paf, ale ještě moc nechápal o čem to je. Trochu se bál rozbalovat i ten papír, bobek. Nejvíc ze všech dárku ho baví asi kelímky, on totiž rád skládá věci do sebe, to ho baví nejvíc, jinak se vrátil ke starým hračkám a o ty nové ani nezavadí… :lol: . Ale bylo to prima. Trošku jsem se připila, takže jsem byla taková vláčná, ale bylo to fajn. Jenom jsem letos neviděla ani jednu pohádku, a že jich tady mám na DVD pěknou hromádku…letos mě ale nějak nebraly. Tak to u nás. Zítra zas do práce..chjo…ale mám volno i na Silvestra a Nový rok, tak už se těším… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
29.12.11 09:11

Tak u nás Vánoce proběhli v poho. Vše jsme si nachystali a uvařili, nasmažili v pátek, protože na štědrý den toho máme vždy moc. musíme navštívit moje i přítelovi rodiče. Malá z toho ještě nemá rozum ale dostala nejvíc dárků, samý hračky, které nevím kam mám narvat. nejvíc ji zajímal šustící papír a blikající stromeček. ale bylo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
30.12.11 09:47

Ahoj holky!
Přesně vím jaké to je. Také jsem se odstěhovala z rodného města - asi 300km. Moc jsem nevěřila, že bude tak těžké sehnat si pár kamarádek se kterýma si budu moct pokecat o „holčičích“ věcech, vylívat srdíčko, pochlubit se s pokroky a vynálezy dětí… Ale snadné to opravdu není. Pár holek z mého okolí našlo přes diskuze skupinku kamarádek, tak proč to nezkusit také?! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
30.12.11 17:52

Ahojky Milky, a odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
30.12.11 19:47

:mavam:
Původně jsem ze Severní Moravy a teď přebývám tak na půl cesty mezi Mladou Boleslaví a Prahou. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
30.12.11 23:30

ja jsem z Brna a odstěhovala jsem se jen asi 10km ale stejne je tezky se tu s nekym spratelit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
30.12.11 23:30

ja jsem z Brna a odstěhovala jsem se jen asi 10km ale stejne je tezky se tu s nekym spratelit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
31.12.11 09:50

Ahoooj :mavam:
Já měla krásné Vánoce.Přijela mamka s přítelem,tak bylo fajn,že je nás víc.A 27. jsme jeli k babičce do Brna a pak k tetě kde jsem byla do včerejška.Prostě paráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
31.12.11 17:52

My jsme meli taky hezký štědrý den! Bylo to veselé - naše malá už z toho měla rozum a bylo supr vidět jak se těší… Pak jsme ji odvezli k dědečkovi a babičce a tak si to do teď parádně užívá… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny