Je mi smutno

• Otevřená skupina

Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
206
29.1.12 00:10

Ahoj holky,
mě je smutno pořád. Přestěhovali jsme se s přítelem od mého taťky 300km ze severních Čech do Mariánských Lázní. Narodila jsem se tu, ale když mi bylo 9 let s taťkou jsme se odstěhovali z rodinných důvodů právě na sever. Moc jsem se do Mariánek chtěla vrátit. Přítel je kuchař a získal tu skvělou práci. Je tu krásně - příroda, procházky. Po tátovi, přítelovo rodině, mých známých a kamarádkách se mi moc stýská, ale jsme v kontaktu a snažíme se tam často jezdit. Nejvíc mě trápí tady ta samota. Já jsem doma, v červenci mám termín. Přítel často v práci a prostě jsem si tu nedokázala najít kamarádku, mám tu asi dvě známé, ale to je něco jiného. Hrozně mi to chybí. Ještě jsem zapomněla dodat že tu bydlíme od července 2011. Jsem ostuda, vcelku to ani nechápu, jsem společenský typ, taková komediantka :) ale přesto jsem ještě nenašla nikoho. To je můj příběh. Snad nevadí že jsem vám napsala. Jsem tu chvíli a neznám pravidla těch skupin, tak snad neva že píšu :)
Mějte se krásně děvčata!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.1.12 05:22

Dobré ránko :mavam: chci se zeptat je tu někdo z Liberce? Chtěla bych s někým vyrazit ven s kočárky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
30.1.12 15:15

Ahojky holky,mám stejný problémek.....přistěhovala jsem se do Prahy s manželem a dcerou znám to tu jen okrajově…ale stejně rodinu mám na Kladně a protože nemám řidičák,nemůžu tam jezdit každý den,už jsem tady skoro dva měsíce,ale nějak mi nejde se seznámit…no v čem je problém? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.12 15:42
Market89 píše:
Ahojky holky,mám stejný problémek.....přistěhovala jsem se do Prahy s manželem a dcerou znám to tu jen okrajově…ale stejně rodinu mám na Kladně a protože nemám řidičák,nemůžu tam jezdit každý den,už jsem tady skoro dva měsíce,ale nějak mi nejde se seznámit…no v čem je problém? :roll:

Ahojky,vítej mezi náma.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
30.1.12 15:52

No jsem mooooc ráda,že jsem takovou diskuzi našla  :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
30.1.12 16:24

holky nechtěli by jste někdy Vašemu chlapovi udělat něco co by ho hodně bolelo u srdíčka? já zrovna tento víkend. Prohlásil že odjede ve 12 pryč a až se na mě podíval, tak si uvědomil že jsem tu taky a pak až teda řekl že můžu jed s ním. přitom jel za známýma , které známe oba. nechal mě doma samotnou asi 4 hodiny. když jsem mu řekla at mě hodí aspoň k našim, tak řekl že musí za 15 minut odjet a to viděl že zrovna chystám oběd malé. připadám si jako že já musím sedět doma, starat se o malou a on si může užívat. mě v tu chvíli tak ublížil, že jsem si poplakala. Nejhorší že von si to vůbec neuvědomuje, a ještě se díví že jsem naštvaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.12 16:35
Market89 píše:
No jsem mooooc ráda,že jsem takovou diskuzi našla :potlesk:

Tady je hodně diskuzí,jen najít tu pravou a nebo si můžeš založit svou vlastní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
30.1.12 17:06

Já bydlím sice v tom stejnném měste,ale bohužel žádnou opravdovou kamárdku tu nemám :P ,mám jednu z jiného města a s ní je to takové vachrlaté,nevím co si o ní mám myslet.Jednou je ok a pak zase ne,na emiminu jsem tu zakládala diskuzi.Posléze jsem jí dala novou šanci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.12 17:08
tumpach píše:
Já bydlím sice v tom stejnném měste,ale bohužel žádnou opravdovou kamárdku tu nemám :P ,mám jednu z jiného města a s ní je to takové vachrlaté,nevím co si o ní mám myslet.Jednou je ok a pak zase ne,na emiminu jsem tu zakládala diskuzi.Posléze jsem jí dala novou šanci

v jakém stejném městě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
30.1.12 20:40
Martina B píše:
Dobré ránko :mavam: chci se zeptat je tu někdo z Liberce? Chtěla bych s někým vyrazit ven s kočárky

Ahoj…ja jsem z frydlantu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
30.1.12 20:41
kacenkakz píše:
Ahoj holky,
mě je smutno pořád. Přestěhovali jsme se s přítelem od mého taťky 300km ze severních Čech do Mariánských Lázní. Narodila jsem se tu, ale když mi bylo 9 let s taťkou jsme se odstěhovali z rodinných důvodů právě na sever. Moc jsem se do Mariánek chtěla vrátit. Přítel je kuchař a získal tu skvělou práci. Je tu krásně - příroda, procházky. Po tátovi, přítelovo rodině, mých známých a kamarádkách se mi moc stýská, ale jsme v kontaktu a snažíme se tam často jezdit. Nejvíc mě trápí tady ta samota. Já jsem doma, v červenci mám termín. Přítel často v práci a prostě jsem si tu nedokázala najít kamarádku, mám tu asi dvě známé, ale to je něco jiného. Hrozně mi to chybí. Ještě jsem zapomněla dodat že tu bydlíme od července 2011. Jsem ostuda, vcelku to ani nechápu, jsem společenský typ, taková komediantka :) ale přesto jsem ještě nenašla nikoho. To je můj příběh. Snad nevadí že jsem vám napsala. Jsem tu chvíli a neznám pravidla těch skupin, tak snad neva že píšu :)
Mějte se krásně děvčata!! :kytka:

A odkud ze Severu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
30.1.12 20:58
A odkud ze Severu jsi?

Vesnice se jmenuje Chřibská, je to cca 12 km od Rumburka a 30 km od Děčína… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
30.1.12 22:53

Ahoj holky,
ráda bych se přidala. Taky je mi smutno. Od 13 jsem kvůli dobrému vzdělání byla na intru, potom VŠ v Praze a před rokem jsem se přestěhovala za manželem z Beskyd přes celou republiku do Karlových Varů, kde vůbec nikoho a nic neznám. Máme 2 měsíční mimčo a už celé těhotenství jsem byla doma, takže jsem se tu zatím nestihla rozkoukat a poznat někoho,s kým bych mohla pokecat, jít ven a tak. Byla jsem zvyklá mít kolem sebe vždycky hromadu lidí a skoro žádné soukromí. Z bývalých přátel nemá nikdo čas nebo se ozvou jen když něco potřebují. Manžel dře jak kůň a má za měsíc tolik služeb, že jsem často úplně sama, teda teď s malou. Už mi z toho asi začíná hrabat. Proto jsem jsem se zaregistrovala na emimino a teď našla tuhle skupinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
31.1.12 06:58
Bubbleblue píše:
Ahoj holky,
ráda bych se přidala. Taky je mi smutno. Od 13 jsem kvůli dobrému vzdělání byla na intru, potom VŠ v Praze a před rokem jsem se přestěhovala za manželem z Beskyd přes celou republiku do Karlových Varů, kde vůbec nikoho a nic neznám. Máme 2 měsíční mimčo a už celé těhotenství jsem byla doma, takže jsem se tu zatím nestihla rozkoukat a poznat někoho,s kým bych mohla pokecat, jít ven a tak. Byla jsem zvyklá mít kolem sebe vždycky hromadu lidí a skoro žádné soukromí. Z bývalých přátel nemá nikdo čas nebo se ozvou jen když něco potřebují. Manžel dře jak kůň a má za měsíc tolik služeb, že jsem často úplně sama, teda teď s malou. Už mi z toho asi začíná hrabat. Proto jsem jsem se zaregistrovala na emimino a teď našla tuhle skupinu.

Ahoooj :mavam:
Já jsem taky z Varů a jak už jsem tu psala moc tu kamarádek nemám i když už tu bydlím nějaký ten rok…Tak pokud budeš chtít klidně se mi ozvi :dance:
Byla jsem zvyklá na společnost, měla jsem spoustu kamarádů, přátel, ale odchodem ze školy, z práce je jich méně, respektive jsme každý „jinde“ Jsem hodně společenská a takový to klábosení, scházení se a věci s tím spojené mi chybí

Příspěvek upraven 31.01.12 v 09:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
31.1.12 08:14

Ahoj děvčata.....mohu se přidat, jsem také z Prahy kam jsem se přistěhovala z jižních čech,jsem v Praze již 11 let, ale bydlela jsem na Praze 6 a kde jsem pár lidí znala..ale ostěhovala jsem se za přítelem na druhou stranu Prahy za Uhříněves a taky se cítím sama, narodil se nám po dlouhém snažení syn bude mít dva roky a jsem tu opuštěná, rodinu mám rozstrkanou po čechách..Prachatice, Kladno, Roudnice,a taky Slovensko tak jsem říkala,že si pořídím maringotku. Chtělo by to kamarádku s kterou můžu pokecat..chybí mi to.. :roll: Market89 psala že má taky rodinu na Kladně a nemá řidíčák, tak můžem jet někdy spolu já mám a jezdím tam. Když je teplo je to trošku lepší, že jdeme ven, ale ta zima je děsná..jsem dost ukecaná a trpím.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny