Je mi smutno
- Otevřená skupina
Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ahoj
Přesně vím jaké to je. Také jsem se odstěhovala z rodného města asi 100km.Tak bych tu ráda našla nějaké kamarádky, s kterýma bych si mohla popovídat.Mám dlouletého chlapečka.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je mi smutno
Ahoj holky,
jsem uplnej novacek a jsem rada,ze jsem nasla co jsem hledala
.Pochazim ze SVK a v Praze ziju s pritelem a 3-letou holcickou.Taky mi je smutno,nemam si s kym popovidat a take dcerka Sarka,i kdyz uz chodi do skolky,travi dopoledne jenom s nami.Byla bych moc rada,kdyby se nasli kamaratky na povidani,psani,kavicky ci koupacky…Zatim se loucim(jsem v praci)a vsechny vas zdravim. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vítám nové maminky ![]()
Jak probíhal u vás holky Silvestr?U nás katastrofa,měla jsem doma švagrovou s rodinou a děcka pořád ječeli a náš Tobik pořád plakal,tak jsem trávila skoro celý večer zavřená v ložnici
Nakonec jsem je všechny seřvela i dospěláky a šla spát.Docela mě mrzelo jejich chování a i to moje,ale měla jsem toho fakt plný kecky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nás silvestr proběhl naštěstí v poho. Měli jsme na návštěvě rodiče, tak jsme si udělali fondue párty. pak koukačka na tv, přípitek a kolem druhé spát. v 6 hodin se probudila malá na jídlo a v 8hodin vstávat. to mě málem sice zabilo, ale zvládli jsme to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás byl silvestr v pohodě.Malej prospal celý odpoledne a pak byl s náma až do půlnoci vzhůru.A připíjel jsi s náma dětským šampíčkem,a moc mu chutnalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám fakt smůlu
Schválně jsem se stěhovala za manželem,aby nedojížděl domů na víkendy a co se nestane
Dostal zakázku a ne jen tak jedajakou. V Brně na tři měsíce.Takže já tady budu teď sama ve městě kde nikoho neznám a on bude zase dojíždět a ještě k tomu z našeho rodnýho města.Začínám to tady nesnášet,místo toho abych si zvykala
(a to se budu modlit,aby to trvalo opravdu jen tři měsíce).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky,
chci se jen zeptat zda se k vám mohu přidat,odstěhovala jsem se za přítelem do Prahy a nikoho tady neznám,chtěla bych tu najít nějaké kamarádky,ale nějak se mi to pořád nedaří.Mám 18ti měsíční holčičku Markétku,mě je 25 a jmenuji se Zlata.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:
Ahojky holky,
chci se jen zeptat zda se k vám mohu přidat,odstěhovala jsem se za přítelem do Prahy a nikoho tady neznám,chtěla bych tu najít nějaké kamarádky,ale nějak se mi to pořád nedaří.Mám 18ti měsíční holčičku Markétku,mě je 25 a jmenuji se Zlata.
Ahoj ![]()
Samozřejmě že se můžeš přidat.Bude nás aspoň víc.
I mě se pořád nedaří si najít nějakou kamarádku a je to hrozný hlavně teď přes tu zimu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čau děvčata, tak u nás Silvestr taky katastrofa…klasika jako každý rok se musíme s manžou pohádat…je to už takový rituál..kruci jak já toho Silvestra nesnáším!!
. Vždycky jsem taková emocionální a chci všechno řešit a to manžel zrovna nemusí a tak je z toho na závěr vždycky hádka..letos jsme ji stihli ještě před půlnocí a nakonec manžel spal v obývaku na gauči a já v ložnici. Klasa no. Jinak vítám nové maminky!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Romiša píše:
Já mám fakt smůlu
Schválně jsem se stěhovala za manželem,aby nedojížděl domů na víkendy a co se nestaneDostal zakázku a ne jen tak jedajakou. V Brně na tři měsíce.Takže já tady budu teď sama ve městě kde nikoho neznám a on bude zase dojíždět a ještě k tomu z našeho rodnýho města.Začínám to tady nesnášet,místo toho abych si zvykala
(a to se budu modlit,aby to trvalo opravdu jen tři měsíce).
Tak to je fakt pech…vždyť jsi se za ním schválně přestěhovala a teď tohle!!
. Tak doufám, že to snad opravdu budou jenom ty 3 měsíce… Držte se!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,tak jsem opet v praci.Mam nocni a tak jsem na Silvestra vydrzela az do rana
Rodice nam hlidali berusku a tak jsme v Praze radili a teda reknu vam,ze mam zas klid na hodne dlouho. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janina2008 píše:
Ahoj holky,tak jsem opet v praci.Mam nocni a tak jsem na Silvestra vydrzela az do ranaRodice nam hlidali berusku a tak jsme v Praze radili a teda reknu vam,ze mam zas klid na hodne dlouho.
Taky bych se potřebovala vyřádit
už jsem dlouho nikde nebyla.Měla jsem to v plánu tento měsíc,ale náš prcek má narozeniny a mamka má volný právě jen jeden víkend v měsíci,tak snad v únoru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky maminy, tak pokud Vám to nevedí, tak se taky přidávam. Já jsem se take odstěhovala od rodiny-za přítelem. Teď bydlím v Nové Vsi u Albrechtic a nikoho tu nezám. Potřebovala bych také kamarádku na kafe, popovídání a tak. Taky hraní s dětma, mám Honzíka 18m. Takže pokud je tu nějaká mamina z okolí Tyníště, byla bych šťastná. A holky, nemáte některá třeba nějaký „návod“ jak se v neznámém prostředí seznámit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Hani vítej, jo tak ten návod bych taky potřebovala. hihi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych chtěla taky návod
Jedna maminka mi radila ať jdu tady ve městě do nějakýho centra(berušky,kuřátka…nevím přesně jak se o jmenuje).Jenže já zrovna tohle nemusím,maminky si tam většinou povídají jen o dětech a zrovna teď se zpívá,maluje apod.Necítím se dobře v takovém prostředí a hlavně se mi nechce mluvit jen o dětech s nima jsem celý den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- lentille , 15.3.26 12:06
- peknyosel , 28.2.26 00:33
- Zpavlí , 14.1.26 13:34
- 1xxyyzz1 , 26.12.25 21:06
- Světluška Culikova , 3.12.25 03:03
- AjaF , 14.11.25 18:18
- sssvetluska , 31.10.25 13:25
- petra-ema , 30.10.25 15:02
- Deni.Tr , 25.10.25 21:30
- Bubu2828 , 25.10.25 14:44
- Gingergirl , 1.10.25 20:40
- RadiatorStudeny , 21.9.25 12:09
- Bellino , 10.9.25 05:11
- GabinkaCh , 1.9.25 22:45
- Martija , 8.8.25 20:13
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Tipy na výlety v ČR? Zkouším štěstí :)
- 8.6.26 00:15
- OndraOndra
- 1
Bláznivý dědeček
- 8.6.26 04:59
- Dahlia0409
- 4
Hledám zkušenosti s alopecií vlasů – je...
- 7.6.26 23:26
- maminka189
- 1
Nesouhlas otce s operací
- 7.6.26 23:25
- Hanča1234
- 54
Problémy se spánkem u 2 měsíčního miminka
- 7.6.26 21:38
- Dahlia0409
- 9
Opuštění partnera