Je mi smutno

• Otevřená skupina

Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.1.12 00:02

ahoj

Přesně vím jaké to je. Také jsem se odstěhovala z rodného města asi 100km.Tak bych tu ráda našla nějaké kamarádky, s kterýma bych si mohla popovídat.Mám dlouletého chlapečka.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.12 05:07

Je mi smutno

Ahoj holky,
jsem uplnej novacek a jsem rada,ze jsem nasla co jsem hledala :D .Pochazim ze SVK a v Praze ziju s pritelem a 3-letou holcickou.Taky mi je smutno,nemam si s kym popovidat a take dcerka Sarka,i kdyz uz chodi do skolky,travi dopoledne jenom s nami.Byla bych moc rada,kdyby se nasli kamaratky na povidani,psani,kavicky ci koupacky…Zatim se loucim(jsem v praci)a vsechny vas zdravim. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
3.1.12 08:50

Vítám nové maminky :mavam:
Jak probíhal u vás holky Silvestr?U nás katastrofa,měla jsem doma švagrovou s rodinou a děcka pořád ječeli a náš Tobik pořád plakal,tak jsem trávila skoro celý večer zavřená v ložnici :x Nakonec jsem je všechny seřvela i dospěláky a šla spát.Docela mě mrzelo jejich chování a i to moje,ale měla jsem toho fakt plný kecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
3.1.12 08:54

Tak u nás silvestr proběhl naštěstí v poho. Měli jsme na návštěvě rodiče, tak jsme si udělali fondue párty. pak koukačka na tv, přípitek a kolem druhé spát. v 6 hodin se probudila malá na jídlo a v 8hodin vstávat. to mě málem sice zabilo, ale zvládli jsme to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.12 11:44

U nás byl silvestr v pohodě.Malej prospal celý odpoledne a pak byl s náma až do půlnoci vzhůru.A připíjel jsi s náma dětským šampíčkem,a moc mu chutnalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
3.1.12 13:36

Já mám fakt smůlu
Schválně jsem se stěhovala za manželem,aby nedojížděl domů na víkendy a co se nestane :x Dostal zakázku a ne jen tak jedajakou. V Brně na tři měsíce.Takže já tady budu teď sama ve městě kde nikoho neznám a on bude zase dojíždět a ještě k tomu z našeho rodnýho města.Začínám to tady nesnášet,místo toho abych si zvykala :pocitac: (a to se budu modlit,aby to trvalo opravdu jen tři měsíce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.12 17:24

Ahojky holky,
chci se jen zeptat zda se k vám mohu přidat,odstěhovala jsem se za přítelem do Prahy a nikoho tady neznám,chtěla bych tu najít nějaké kamarádky,ale nějak se mi to pořád nedaří.Mám 18ti měsíční holčičku Markétku,mě je 25 a jmenuji se Zlata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
3.1.12 20:03
Zlata Kindlova píše:
Ahojky holky,
chci se jen zeptat zda se k vám mohu přidat,odstěhovala jsem se za přítelem do Prahy a nikoho tady neznám,chtěla bych tu najít nějaké kamarádky,ale nějak se mi to pořád nedaří.Mám 18ti měsíční holčičku Markétku,mě je 25 a jmenuji se Zlata.

Ahoj :mavam:
Samozřejmě že se můžeš přidat.Bude nás aspoň víc.
I mě se pořád nedaří si najít nějakou kamarádku a je to hrozný hlavně teď přes tu zimu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
3.1.12 22:45

Čau děvčata, tak u nás Silvestr taky katastrofa…klasika jako každý rok se musíme s manžou pohádat…je to už takový rituál..kruci jak já toho Silvestra nesnáším!! :cert: . Vždycky jsem taková emocionální a chci všechno řešit a to manžel zrovna nemusí a tak je z toho na závěr vždycky hádka..letos jsme ji stihli ještě před půlnocí a nakonec manžel spal v obývaku na gauči a já v ložnici. Klasa no. Jinak vítám nové maminky!! :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
3.1.12 22:47
Romiša píše:
Já mám fakt smůlu
Schválně jsem se stěhovala za manželem,aby nedojížděl domů na víkendy a co se nestane :x Dostal zakázku a ne jen tak jedajakou. V Brně na tři měsíce.Takže já tady budu teď sama ve městě kde nikoho neznám a on bude zase dojíždět a ještě k tomu z našeho rodnýho města.Začínám to tady nesnášet,místo toho abych si zvykala :pocitac: (a to se budu modlit,aby to trvalo opravdu jen tři měsíce).

Tak to je fakt pech…vždyť jsi se za ním schválně přestěhovala a teď tohle!! :zed: . Tak doufám, že to snad opravdu budou jenom ty 3 měsíce… Držte se!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.12 00:45

Ahoj holky,tak jsem opet v praci.Mam nocni a tak jsem na Silvestra vydrzela az do rana :pankac: Rodice nam hlidali berusku a tak jsme v Praze radili a teda reknu vam,ze mam zas klid na hodne dlouho. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
4.1.12 08:22
Janina2008 píše:
Ahoj holky,tak jsem opet v praci.Mam nocni a tak jsem na Silvestra vydrzela az do rana :pankac: Rodice nam hlidali berusku a tak jsme v Praze radili a teda reknu vam,ze mam zas klid na hodne dlouho. :lol:

Taky bych se potřebovala vyřádit :mrgreen: už jsem dlouho nikde nebyla.Měla jsem to v plánu tento měsíc,ale náš prcek má narozeniny a mamka má volný právě jen jeden víkend v měsíci,tak snad v únoru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
4.1.12 14:23

Ahojky maminy, tak pokud Vám to nevedí, tak se taky přidávam. Já jsem se take odstěhovala od rodiny-za přítelem. Teď bydlím v Nové Vsi u Albrechtic a nikoho tu nezám. Potřebovala bych také kamarádku na kafe, popovídání a tak. Taky hraní s dětma, mám Honzíka 18m. Takže pokud je tu nějaká mamina z okolí Tyníště, byla bych šťastná. A holky, nemáte některá třeba nějaký „návod“ jak se v neznámém prostředí seznámit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
4.1.12 14:37

Ahoj Hani vítej, jo tak ten návod bych taky potřebovala. hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
4.1.12 15:53

Já bych chtěla taky návod :( Jedna maminka mi radila ať jdu tady ve městě do nějakýho centra(berušky,kuřátka…nevím přesně jak se o jmenuje).Jenže já zrovna tohle nemusím,maminky si tam většinou povídají jen o dětech a zrovna teď se zpívá,maluje apod.Necítím se dobře v takovém prostředí a hlavně se mi nechce mluvit jen o dětech s nima jsem celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny