Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
No jistě, když tu byl jen na chvíli, dostal alespoň obloženou bagetku, oříšky, něco sladkého. Jo, to jsem já. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
To co schováváš pod pojem „chemie“, je jen mnohonásobně víc drobných faktorů.
On skutečně nezačal po 13 letech používat jinou voňavku, možná omezil pití, možná se zbavil nějakého zlozvyku.
Ale vy výsledku je ta „chemie“ jen ve tvé hlavě.
@My Melody píše: Více
Pokud ovšem žena „nereaguje“, neudělá s tím nic ani Casanova.
A pokud žena nevyšle drobný signál zájmu, většina mužů nepřistoupí ani k tomu oslovení.
@Ephemeral píše: Více
Hlavně nikdy nic neplať, proboha. Protože na jednu stranu to máš krmit, ale na druhou tomu nesmíš zaplatit oběd. ![]()
@My Melody píše: Více
Vidím to prostě jinak.
Lidi formuje prostředí, kolegové. Pokud se někde necítí dobře, projeví se to na jeho chování.
@Velryba černá píše: Více
Akorát že chlapi s mým placením povětšinou problém neměli ![]()
A osobně nemám problém s vysvětlením - nevytvářím teplo domova, tak holt kompenzuju jinak.
@Venetia píše: Více
Jojo, úplně v tom vidím to svoje někdejší „chci ti žehlit trička…“
Což je v případě milence poměrně na houby stav.
Víš co, ty si plať milenci, co chceš.
Tohle je diskuse, tak si prostě lidi vyměňují zhusta odlišné názory.
Jsou ženy, které si svoje milence i vydržují, a pokud to tak oběma stranám vyhovuje, co je komu do toho?
Osobně vidím velký rozdíl mezi osobně láskyplně připraveným jídlem svému muži nebo rodině, a placením za milence v hospodě, protože na tom nic pečovatelského není.
Prostě vytáhnu kreditku a píp. ![]()
Přesně tak.
Pokud je Kačák tvým zaplacením jeho oběda potěšen, je všechno v nejlepším pořádku.
Myšák by byl zahanben a při opakovaní by to považoval téměř za útok na svoje mužství.
Každá vezeme, co jsme si naložily. ![]()
Já asi taky, nevarim a nepecu, ale něco na stole být musí