Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ephemeral píše: Více
Vítej v real světě. ![]()
Hádej, koho je v sociálních službách a na sesternách nemocnic statisticky víc, mužů nebo žen? ![]()
Dtto poměr „tet“ a „strejdů“ v jeslích, školkách a na prvních stupních základních škol. ![]()
Kdybys měla tyhle obory postavit na tom statisticky nevýznamném počtu pečovatelsky orientovaných mužů, mohla bys většinu těch zařízení zavřít pro akutní nedostatek personálu
No, a pokud někdo pečuje, má dosti problém přitom efektivně lovit mamuty, že jo?
Takže i o děti pečující v domácnosti Velryba zřejmě na ten oběd pro opečovávaného milence osobně nevydělala, si myslím.
@sirikit píše: Více
To je takové hezké, leč souvislost s velrybou a její konkrétní situací zde opravdu nechytám ![]()
@Arturie píše: Více
I ty prostopášnice. ![]()
Jedno to určitě je.
Ale moc nerozumím proč si to některé potřebují zdůvodňovat.
Nechci s ním do postele, protože tam není ta „chemie“. Pak najednou ta chemie tam je, pak zase není.
Prostě má nemá chuť či náladu, tak proč to omlouvat nějakou chemií. ![]()
Hlavně muz na takových mistech bude ihned podezrivan z pedofilie a jiných uchylek. Jak dopadl treba Jackson ze, co se podezřele věnoval hodne detem
.
Z tedle tematiky si vzpomenu na brutální film z norské produkce jagten, přeloženo jako hon. V tom jsou severani bezkonkurenční ![]()
@Adull píše: Více
Tak teď už se samozřejmě taky nedojímám, ostatně když jsem v době, kdy jsem, zamilovaná kráva, toužila žehlit trika, darovat ledvinu a tak, ženatému milenci, jsem samozřejmě žehlila trika exmanželovi, a nedojímalo mě to ani trochu.
Dojal mě ten kontrast - konečně se moct starat o chlapa, kterého miluju, a nemít ho támhle někde za devatero horami s tou příšernou manželkou.
![]()
@sirikit mně osobně je placení a mužství úplně u prd3le. Pro mě je důležité, že když bylo dítě nemocné, chlap bez keců šel si s ním lehnout do nemocnice. Nebo, že když jsem měla hlavu plnou vší (pardon za podrobnosti), všechny je vyndal, hlavu mi osetřil, umyl a tak dále. To je pro mě mužství, nebo spíš partnerství, než nějaký gesta v restauraci.
@Velryba černá píše: Více
To nasadil předtím, než mu to skončilo na kartu
@Ephemeral píše: Více
No jistě.
Jenomže tohle je realizovatelné v partnerství.
Viz výš, milenectví je úplně jiná kategorie.
@Venetia píše: Více
Jen počkej, to mu řeknu - jsi chlap? Tak koukej něco ulovit! ![]()
Tak to já ji ty trika a hlavne košile ráda přenechám
…čím jsem starší, tím jsem línějši ![]()
Aha, tak to mě zmatlo, protože jsi psala o mysakovi a platbách a on, pokud vím, není tvůj milenec, ale regulérní partner.
Jo a pak jsem byla ještě více zmatená postem o feminizaci ve školství, uznávám ![]()
Příspěvek upraven 08.06.26 v 11:08