Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75918
8.6.26 10:53
@Ephemeral píše: Více

Vítej v real světě. :kytka:
Hádej, koho je v sociálních službách a na sesternách nemocnic statisticky víc, mužů nebo žen? ;)
Dtto poměr „tet“ a „strejdů“ v jeslích, školkách a na prvních stupních základních škol. ;)
Kdybys měla tyhle obory postavit na tom statisticky nevýznamném počtu pečovatelsky orientovaných mužů, mohla bys většinu těch zařízení zavřít pro akutní nedostatek personálu
No, a pokud někdo pečuje, má dosti problém přitom efektivně lovit mamuty, že jo?
Takže i o děti pečující v domácnosti Velryba zřejmě na ten oběd pro opečovávaného milence osobně nevydělala, si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
8.6.26 10:54
@sirikit píše: Více

To je takové hezké, leč souvislost s velrybou a její konkrétní situací zde opravdu nechytám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14080
8.6.26 10:58
@Arturie píše: Více

I ty prostopášnice. :oops:

Jedno to určitě je.

Ale moc nerozumím proč si to některé potřebují zdůvodňovat.
Nechci s ním do postele, protože tam není ta „chemie“. Pak najednou ta chemie tam je, pak zase není.
Prostě má nemá chuť či náladu, tak proč to omlouvat nějakou chemií. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31072

Hlavně muz na takových mistech bude ihned podezrivan z pedofilie a jiných uchylek. Jak dopadl treba Jackson ze, co se podezřele věnoval hodne detem ;).
Z tedle tematiky si vzpomenu na brutální film z norské produkce jagten, přeloženo jako hon. V tom jsou severani bezkonkurenční 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75918
@Adull píše: Více

Tak teď už se samozřejmě taky nedojímám, ostatně když jsem v době, kdy jsem, zamilovaná kráva, toužila žehlit trika, darovat ledvinu a tak, ženatému milenci, jsem samozřejmě žehlila trika exmanželovi, a nedojímalo mě to ani trochu.
Dojal mě ten kontrast - konečně se moct starat o chlapa, kterého miluju, a nemít ho támhle někde za devatero horami s tou příšernou manželkou. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106663
8.6.26 10:59

Přineses mi ji do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75918
8.6.26 11:00

Nevadí vůbec, nijak se tím netrap. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
8.6.26 11:00

@sirikit mně osobně je placení a mužství úplně u prd3le. Pro mě je důležité, že když bylo dítě nemocné, chlap bez keců šel si s ním lehnout do nemocnice. Nebo, že když jsem měla hlavu plnou vší (pardon za podrobnosti), všechny je vyndal, hlavu mi osetřil, umyl a tak dále. To je pro mě mužství, nebo spíš partnerství, než nějaký gesta v restauraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106663
8.6.26 11:02
@Velryba černá píše: Více

To nasadil předtím, než mu to skončilo na kartu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106663
8.6.26 11:04

🍄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8482
8.6.26 11:05
@Lorre píše: Více

Kriminálky maji bezkonkurenční👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75918
8.6.26 11:05

No jistě.
Jenomže tohle je realizovatelné v partnerství.
Viz výš, milenectví je úplně jiná kategorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1471
8.6.26 11:06
@Venetia píše: Více

Jen počkej, to mu řeknu - jsi chlap? Tak koukej něco ulovit! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8482
8.6.26 11:07

Tak to já ji ty trika a hlavne košile ráda přenechám :D :D…čím jsem starší, tím jsem línějši :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
8.6.26 11:07

Aha, tak to mě zmatlo, protože jsi psala o mysakovi a platbách a on, pokud vím, není tvůj milenec, ale regulérní partner.
Jo a pak jsem byla ještě více zmatená postem o feminizaci ve školství, uznávám :)

Příspěvek upraven 08.06.26 v 11:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová