Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@sarinecka4 píše:
Já určitě ještě nějakou diskusi napíšu, to ano… ale až to budu potřebovat.
My se budeme těšit ![]()
@sarinecka4 píše:
Já určitě ještě nějakou diskusi napíšu, to ano… ale až to budu potřebovat.
Tak já si myslím, ze by sis ji mohla založit jen v případě, ze tyto dámy se závislosti na emiminu budou k tvé diskuzi blokované
jak vidíme řeší tu pytloviny.
@Terdul píše:
Tak jsem poctivě dočetla a přemýšlím, která z uživatelek je větší blázen. @2121978 nebo @sarinecka4?
Já to vidím fifty fifty ![]()
@2121978 píše:
Tak já si myslím, ze by sis ji mohla založit jen v případě, ze tyto dámy se závislosti na emiminu budou k tvé diskuzi blokovanéjak vidíme řeší tu pytloviny.
Já ti nevím, to je jednoduchá matematika. Mně to za ty roky vychází na 12 příspěvků na den, tobě na 15. To ti dá zhruba představu, kdo je tady větší závislák
![]()
@terinka4444 píše:
@Silwinka87 kus Prahy, Zlín a Vary
HK taky
![]()
To tady dočítám… Bože dej, ať už fakani nemají žádné prázdniny… To se v létě totálně pos*erem
![]()
Edit: Doufám, že to je teda fakt fake, ještě vás nemám u konce ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Já ti nevím, to je jednoduchá matematika. Mně to za ty roky vychází na 12 příspěvků na den, tobě na 15. To ti dá zhruba představu, kdo je tady větší závislák![]()
Dobře Ty
![]()
@2121978 píše:
Tak já si myslím, ze by sis ji mohla založit jen v případě, ze tyto dámy se závislosti na emiminu budou k tvé diskuzi blokovanéjak vidíme řeší tu pytloviny.
ja vidim ze si tu taky furt tak co tady meles o zavislosti ![]()
@Terdul píše:
Tak jsem poctivě dočetla a přemýšlím, která z uživatelek je větší blázen. @2121978 nebo @sarinecka4?
ze by jedna a ta sama osoba?
nebo kamoska kamosky ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Já ti nevím, to je jednoduchá matematika. Mně to za ty roky vychází na 12 příspěvků na den, tobě na 15. To ti dá zhruba představu, kdo je tady větší závislák![]()
Zdravím,
za provokace a urážky v diskuzích blokuji nick @2121978. Prosím vyvarujte se zbytečných invektiv.
Hezký den všem,
Monika
Tak dneska mám narozeniny a Sárka nechce, abych měla oslavu. Zašly jsme teda jen na Bubble tea a na pohár spolu s přítelem a s ní ![]()
A ještě aby mi děcko diktovalo, jestli smím oslavit své vlastní narozeniny ![]()
už ses rozhodla, jak to bude s těmi drogami? stačí třeba tráva… půjdeš ji koupit?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat