Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@sarinecka4 píše:
Tak dneska mám narozeniny a Sárka nechce, abych měla oslavu. Zašly jsme teda jen na Bubble tea a na pohár spolu s přítelem a s ní
zas výmysl a bludy obludy ![]()
@sarinecka4 píše:
@neumisa Mně to ani nevadí, stejně by se tam nudila…
ty drogy mě zajímají…
@sarinecka4 a proč bys ji tam měla brát, když nechce oslavu, tak ať je doma a ty slav sama s přítelem
já bych to tak určitě udělala
@mojmira Nenechám ji přece doma samotnou, ne? Ona nechtěla tu oslavu s rodinou, tohle si vyprosila ona, hlavně to Bubble tea ![]()
@sarinecka4 píše:
@mojmira Nenechám ji přece doma samotnou, ne? Ona nechtěla tu oslavu s rodinou, tohle si vyprosila ona, hlavně to Bubble tea
a proč bys ji nenechala samotnou, nechceš, nech být
@sarinecka4 holka jen se zeptám. Jsi normální, nebo si tu z nás všech děláš srandu?
@sarinecka4 píše:
Tak dneska mám narozeniny a Sárka nechce, abych měla oslavu. Zašly jsme teda jen na Bubble tea a na pohár spolu s přítelem a s ní
jasny
vzdyt oslava je pro deti
a vo az sarinka nebude chtit aby jsi sexovala s pritelem tqk reknes hele sorac sarinka to ale nechce ![]()
Sárinka si dala kafe? no tak to už k té trávě nebude tak dlouhá cesta…
@sarinecka4 bych sarinku nechala doma, nebo ještě lepe až by ona měla narozky taky by neměla oslavu
@mojmira píše:
@sarinecka4 a proč jsi tam nedala fotku Sárinky jak se láduje?
Počítám, že imaginární Sárinka se holt na internetu nevyskytuje a proto i z něj nelze jednoduše stáhnout.(ačkoli je dost možné, že po téhle radě se tady objeví i ona.)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat