Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ve kterém Kauflandu jsi kupovala reklamní čokoládu Pohádkové říše? Zajímalo by mě, do které prodejny distribuuje k prodeji reklamní předměty tak malý subjekt.
@Ronabel píše:
neznáš čivavu![]()
ta utíkala z Ruska s pYlotem, který nevěděl kde je letiště
nejen to, mela i spousty deti, matka3 a dvojcatka, natirala Chivavu panthenolem ![]()
@Weru píše:
nejen to, mela i spousty deti, matka3 a dvojcatka, natirala Chivavu panthenolem
jo a kupovala plenky pro čivavu ![]()
@Kaja-kaja píše:
Kdo je civava?![]()
jsem ti chtela dat jeji stranky, ale uz jsou zruseny. Mam jen FB, ale to ti nic nenapovi.
Tak Rodný list ne, přítel nechce, abych ho sem dávala, ale mám něco jiného… to Sárinka vyhrála dnes, byla někde se školkou a měli tam soutěže. Říkala, že měla nejhezčí obrázek toho skřítka Fábuly nebo co. Asi do té Pohádkové říše, kam vyhrála tu vstupenku, půjdeme zítra místo školky… ![]()
půjdete? těch 70 kilometrů?
a kdopak na ten žlutý papír dopsal ručně text? to byla dospělá osoba? A že by si ten text tak blbě rozložila? nene, to není přesvědčivé.
edit: teď mi došlo… půjdete zítra? Když Pohádková říše otvírá až v květnu? to jsi špatně googlila, zlatíčko…
tak ubohou bytost, jako je zakladatelka jsem tu dlouho nepotkala. Vlastně ano, jak se jmenovala ta pohádkářka, co jí přítel ukrad prachy a ona ho snad 100 x vzala zpět a ještě mu všechno odpustila? ![]()
Příspěvek upraven 09.03.15 v 20:27
@sarinecka4 píše:
Tak Rodný list ne, přítel nechce, abych ho sem dávala, ale mám něco jiného… to Sárinka vyhrála dnes, byla někde se školkou a měli tam soutěže. Říkala, že měla nejhezčí obrázek toho skřítka Fábuly nebo co. Asi do té Pohádkové říše, kam vyhrála tu vstupenku, půjdeme zítra místo školky…
psala jsi, že jsi jí čokoládu koupila v Kauflandu. Mmch jak už psala neumisa, koukni KDY začíná sezona
@berry4 píše:tak ubohou bytost, jako je zakladatelka jsem tu dlouho nepotkala. Vlastně ano, jak se jmenovala ta pohádkářka, co jí přítel ukrad prachy a ona ho snad 100 x vzala zpět a ještě mu všechno odpustila?
Příspěvek upraven 09.03.15 v 20:27
mišáček
@sarinecka4 píše:
Tak Rodný list ne, přítel nechce, abych ho sem dávala, ale mám něco jiného… to Sárinka vyhrála dnes, byla někde se školkou a měli tam soutěže. Říkala, že měla nejhezčí obrázek toho skřítka Fábuly nebo co. Asi do té Pohádkové říše, kam vyhrála tu vstupenku, půjdeme zítra místo školky…
Jsi sikovna holcicka. Chvalim
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat