Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Křováček nejsou hloupější, jsou to flinci, nic nedělají pořádně! ![]()
![]()
To s tím facebookem nejsem já… hele, já jsem to sem nechtěla psát, ale hrála jsem s kamarádkami Pravda nebo úkol a já jsem měla za úkol napsat na emimino něco o rozmazlený holce, aby tomu nikdo nevěřil… prostě se omlouvám ![]()
@sarinecka4 píše:
To s tím facebookem nejsem já… hele, já jsem to sem nechtěla psát, ale hrála jsem s kamarádkami Pravda nebo úkol a já jsem měla za úkol napsat na emimino něco o rozmazlený holce, aby tomu nikdo nevěřil… prostě se omlouvám
ne, ne, maminko, ty to vidíš, slyšíš, to je fakt výmluva, holt puberťačka ![]()
@sarinecka4 píše:
To s tím facebookem nejsem já… hele, já jsem to sem nechtěla psát, ale hrála jsem s kamarádkami Pravda nebo úkol a já jsem měla za úkol napsat na emimino něco o rozmazlený holce, aby tomu nikdo nevěřil… prostě se omlouvám
když už výmluvu, tak ne takhle blbou
![]()
Holky, vy jste lepší než kdejaká kriminálka. Neuvažovaly jste dělat něco takového jako povolání? ![]()
@Mantinell Něco jako: Jejich revírem je internet, jejich protivníky trolové, autoři smyšlených historek a puberťáci, ženy z Emimina pracují ve dne v noci… ![]()
@geilens píše:
@Mantinell Něco jako: Jejich revírem je internet, jejich protivníky trolové, autoři smyšlených historek a puberťáci, ženy z Emimina pracují ve dne v noci…
@geilens píše:
@Mantinell Něco jako: Jejich revírem je internet, jejich protivníky trolové, autoři smyšlených historek a puberťáci, ženy z Emimina pracují ve dne v noci…
@sarinecka4 píše:
Trapné, zkus to jinak ![]()
@geilens píše:
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat