Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@geegoun ja jsem ted napriklad mela 18 dni zpozdeni. Zjistilo se ze praskla nejaka cysta proto neprobehla ovulace a nasledne ani ms. Dostala jsem pigaro a cekam co dal. Duvodu ale muze byt spoustu.
@Evelynka82 Právě že stres ani ani nemoc nebyla-ono totiž září bylo úplně skvělé-pohodová-manžel říká, že jsme byli tak v pohodě, až jsme otěhotněli… neplánovaně tedy
tak já budu testovat dále-už si přijdu jak prdlá s těma testama… ![]()
@allluck píše:
ahoj, já to řeším teď poprvé, dneska jsem si zrovna dělala test po 14 dnech, co jsem měla mít MS a nic. mě se teda občas zpoždění stávají, ale takhle hodně.. no počkám ještě týden a kdyžtak budu muset na gyndu
Ahoj
tak jak to u Tebe vypadá? Nějaká změna? U mě zatím stále nic… ani pozitivní testy ani menstruace ![]()
@geegoun píše:
Ahojtak jak to u Tebe vypadá? Nějaká změna? U mě zatím stále nic… ani pozitivní testy ani menstruace
zdravím
no u mě pořád nic, v pátek jsem si dělala test a taky nic… negativní a menzes nikde.. prostě nevím.. asi počkám do pátku a když to nepřijde, tak se příští týden objednám ke svýmu gynd. tak držím pěsti ![]()
Diskuze je trosku stara tak doufam ze se nektera z vas ozve a rekne mi jak to u vas dopadlo. Ja mam ted 9 den zpozdeni ale test negativni. Je jeste nejaka sance ze by pozdeji jeste test vysel. Jak to dopadlo u vas? Mimco by jsme mic chteli ale nejak ztracim nadeji a porad si rikam ze by test uz mzsel byt pozitivni
Ahoj holky, mam stejný problém, mam 11 dní zpoždění, což jsem nikdy neměla vždyť to dostávám dopředu.. Každopádně jsem si delala dneska test a byl negativní
každopádně mam nitroděložní kuličku, popravde vždy přítel nahmatal šňůrku.. Az večer mě napadlo, to zkusit taky.. A šňůrka nikde.. Vůbec netuším, co dělat. Jestli je možnost, že těhotná jsem? Na gyndu jdu v pondělí, ale znáte to
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mam stejný problém, mam 11 dní zpoždění, což jsem nikdy neměla vždyť to dostávám dopředu.. Každopádně jsem si delala dneska test a byl negativníkaždopádně mam nitroděložní kuličku, popravde vždy přítel nahmatal šňůrku.. Az večer mě napadlo, to zkusit taky.. A šňůrka nikde.. Vůbec netuším, co dělat. Jestli je možnost, že těhotná jsem? Na gyndu jdu v pondělí, ale znáte to
Jestli máš nitroděložní tělísko/kuličku na gyndu jdi co nejdříve, neodkládej to do pondělí… Těhotenství to být nemusí a nejspíš ani nebude, ale spíše by mě zarazilo to, že tělísko necítím. Já jsem ho měla taky a nestalo se mi, že bych to necítila… ![]()
@Satiaa Ja mela telisko 4 roky, vubec sem o nem nevedela a ani chlap nic necitil ![]()
Ahoj holky, mám otázku stalo se některé z vás že těhu zjistila až později? Já jsem dneska 11 den zpoždění test jsem si zkoušela udělat a byl jasně negativní, moje Dr. Má teď dovolenou bude až za týden sice má zástup ale tam se mi moc nechce. Dnes ráno mě celkem píchalo v podbřišku a pořád pobolívá, zvedl se mi žaludek z čočky přitom ji mám tak ráda. Cyklus mám 28 dní + - 2 dny. Ovu nějak nesleduji, s přítelem to necháváme na náhodě, nikdy jsem takové zpoždění neměla max do týdne jsem to vždy dostala. ![]()
Já mám pravidelně pozitivní test až 50 den cyklu to je u mě 14 dní spoždění, dřív ani krevní testy ani z moči nešel vidět. Tak že já bych klidně v tomhle případě vždy čekala do termínu na další ms a když by nepřišla a testy vy byli stále negativní, začala bych to řešit s gynekologem… Dřív asi v mém případě ne, protože i předchozí těhotenství jsem měla takhle, samozřejmě jsem testovala vždy testem o citlivost 25 IMU/ml. Jen pro přesnost, jelikož žiju v cizině tady jiné testy s citlivosti jsou k sehnání málo. Tak že bych určitě měla trpělivost… Pokud nejsou bolesti velké určitě bych vyčkala. 🤗