Je možné mít 11. den po zpoždění MS negativní test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
112
9.10.15 16:10

@geegoun ja jsem ted napriklad mela 18 dni zpozdeni. Zjistilo se ze praskla nejaka cysta proto neprobehla ovulace a nasledne ani ms. Dostala jsem pigaro a cekam co dal. Duvodu ale muze byt spoustu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
9.10.15 16:22

@Evelynka82 Právě že stres ani ani nemoc nebyla-ono totiž září bylo úplně skvělé-pohodová-manžel říká, že jsme byli tak v pohodě, až jsme otěhotněli… neplánovaně tedy :( tak já budu testovat dále-už si přijdu jak prdlá s těma testama… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
11.10.15 20:10
@allluck píše:
ahoj, já to řeším teď poprvé, dneska jsem si zrovna dělala test po 14 dnech, co jsem měla mít MS a nic. mě se teda občas zpoždění stávají, ale takhle hodně.. no počkám ještě týden a kdyžtak budu muset na gyndu :think:

Ahoj :) tak jak to u Tebe vypadá? Nějaká změna? U mě zatím stále nic… ani pozitivní testy ani menstruace 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
12.10.15 08:18
@geegoun píše:
Ahoj :) tak jak to u Tebe vypadá? Nějaká změna? U mě zatím stále nic… ani pozitivní testy ani menstruace 8o

zdravím :mavam: no u mě pořád nic, v pátek jsem si dělala test a taky nic… negativní a menzes nikde.. prostě nevím.. asi počkám do pátku a když to nepřijde, tak se příští týden objednám ke svýmu gynd. tak držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
22.10.17 11:49

Diskuze je trosku stara tak doufam ze se nektera z vas ozve a rekne mi jak to u vas dopadlo. Ja mam ted 9 den zpozdeni ale test negativni. Je jeste nejaka sance ze by pozdeji jeste test vysel. Jak to dopadlo u vas? Mimco by jsme mic chteli ale nejak ztracim nadeji a porad si rikam ze by test uz mzsel byt pozitivni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.20 17:42

Ahoj holky, mam stejný problém, mam 11 dní zpoždění, což jsem nikdy neměla vždyť to dostávám dopředu.. Každopádně jsem si delala dneska test a byl negativní :nevim: každopádně mam nitroděložní kuličku, popravde vždy přítel nahmatal šňůrku.. Az večer mě napadlo, to zkusit taky.. A šňůrka nikde.. Vůbec netuším, co dělat. Jestli je možnost, že těhotná jsem? Na gyndu jdu v pondělí, ale znáte to

• Citovat
  • Upravit
766
19.2.20 18:01
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mam stejný problém, mam 11 dní zpoždění, což jsem nikdy neměla vždyť to dostávám dopředu.. Každopádně jsem si delala dneska test a byl negativní :nevim: každopádně mam nitroděložní kuličku, popravde vždy přítel nahmatal šňůrku.. Az večer mě napadlo, to zkusit taky.. A šňůrka nikde.. Vůbec netuším, co dělat. Jestli je možnost, že těhotná jsem? Na gyndu jdu v pondělí, ale znáte to

Jestli máš nitroděložní tělísko/kuličku na gyndu jdi co nejdříve, neodkládej to do pondělí… Těhotenství to být nemusí a nejspíš ani nebude, ale spíše by mě zarazilo to, že tělísko necítím. Já jsem ho měla taky a nestalo se mi, že bych to necítila… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
19.2.20 18:16

@Satiaa Ja mela telisko 4 roky, vubec sem o nem nevedela a ani chlap nic necitil :)

• Citovat
  • Upravit
3.8.21 22:32

11 dnů zpoždění, test negativní

Ahoj holky, mám otázku stalo se některé z vás že těhu zjistila až později? Já jsem dneska 11 den zpoždění test jsem si zkoušela udělat a byl jasně negativní, moje Dr. Má teď dovolenou bude až za týden sice má zástup ale tam se mi moc nechce. Dnes ráno mě celkem píchalo v podbřišku a pořád pobolívá, zvedl se mi žaludek z čočky přitom ji mám tak ráda. Cyklus mám 28 dní + - 2 dny. Ovu nějak nesleduji, s přítelem to necháváme na náhodě, nikdy jsem takové zpoždění neměla max do týdne jsem to vždy dostala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.25 14:33

Já mám pravidelně pozitivní test až 50 den cyklu to je u mě 14 dní spoždění, dřív ani krevní testy ani z moči nešel vidět. Tak že já bych klidně v tomhle případě vždy čekala do termínu na další ms a když by nepřišla a testy vy byli stále negativní, začala bych to řešit s gynekologem… Dřív asi v mém případě ne, protože i předchozí těhotenství jsem měla takhle, samozřejmě jsem testovala vždy testem o citlivost 25 IMU/ml. Jen pro přesnost, jelikož žiju v cizině tady jiné testy s citlivosti jsou k sehnání málo. Tak že bych určitě měla trpělivost… Pokud nejsou bolesti velké určitě bych vyčkala. 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí