Je možné za těchto podmínek otěhotnět?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
27.10.10 21:57
soldi píše:
mikysek, ono dost zalezi od kvality spermii a este viac od kvality plodneho hlienu. ked zena nema dobry hlien, tak spermia nemusi prezit ani len 5 hodin 8-omy sme sexovali v obdobi uz tyzden pred ovu kazdy den a niekedy aj dvakrat :pankac: :mrgreen: ale to len preto, ze moj drahy je stale taky nadrzany :lol: mne by stacilo ovela menej :-P

je a to jste spolu skoro stejnou dobu jako my…ale manža se teď stresuje s prací, tak s ním moc srandy není :roll: no a u chlapů se stres projeví lehce…tak jsem ráda, že to zatím vždy vyšlo z jednoho pokusu :-D ještě aby se to konečně udrželo a budu spokojená :pankac:
je ty budeš v 12.týdnu :palec: a kdy ti dali průkazku a první snímek? pořád nevím, kdy mám zajít k doktorovi…kdy jsi tam šla poprvé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.10.10 08:18

mikysek, tak to ked je moj chlap v strese, tiez s nim nie je moc zabavy :lol:

ale vtedy bolo leto, nosili sa suknicky, tak mal inspiracie habadej :mrgreen:

a urcite sa babatko teraz uz udrzi :hug: :srdce:

no, v 12tom tyzdni uz som, 11+0 je zaciatok dvanasteho tyzdna :-D
knizku som dostala tento tyzden, ale niekde davaju aj skor :srdce:
a fotky babatka uz mam dve- zo siedmeho tyzdna, potom deviateho a dnes by som mala dostat dalsiu :dance:

ja som isla k dokymu skoro, lebo som trosku spinila, ale normalne staci ist prvykrat v tom siedmom tyzdni, cize od 6+0 a viac, to uz vacsinou byva aj srdiecko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nickedit
25.2.11 12:13

jo, se sousedem.

• Citovat
  • Upravit
2445
2.10.12 18:49
@Scarlett2011 píše:
Ahoj,
nevim co se kde pise, ale ja jsem otehotnela neplanovane. Meli jsme jediny styk v mesici a to 7 dni pred ovulaci. Vim to naprosto presne, kdy jsme spolu spali a na ultr. vysetreni jsem byla dvakrat a pokazde urcili stejne stari plodu.
Taky jsem se strasne divila, ale chci tim rict, ze to proste jde. :-)

Ahojky, říká se, že tak brzy před ovu by to měla být holčička? Tak jak to dopadlo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
2.10.12 19:57

@pepřenka
Je to kluk jako buk. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2445
2.10.12 20:24

@Scarlett2011
Vážně? Tož a to bych se vsadila, že to musí být holčička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.12 20:51

A ja jsem se chtela zeptat 20.1O byla posledni MS a 28,29 byl sex pred ovu merim Bt ale bouhzel me nesel teplomer tak ze jsem to zkusila odhadnout a boleli me spis vajecniky co myslite mohlo se to povest a kdy nejdriv udelat test.

• Citovat
  • Upravit
2445
2.10.12 20:56
@Anonymní píše:
A ja jsem se chtela zeptat 20.1O byla posledni MS a 28,29 byl sex pred ovu merim Bt ale bouhzel me nesel teplomer tak ze jsem to zkusila odhadnout a boleli me spis vajecniky co myslite mohlo se to povest a kdy nejdriv udelat test.

Tož jestli byla poslední MS 20.10. Tak to muselo být loni a to už určo víš jak to dopadlo :mrgreen: No a jestli to bylo v září, tak nemá smysl testovat dřív než 10. 13. den po ovulaci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.12 21:05

Omlouvam se preklep 20.9.posledni Ms a kalkulacka na netu womenzone me ukazuje ovu od 3.10 a podle jine zase od 4.10 a mozny plodny den uz 1.10 tak nevim jak se v tom vyznat jestli ovu probehla a nebo jestli se mame jeste snazit doufam ze jsem ji neprosvihla

• Citovat
  • Upravit
2445
2.10.12 21:17
@Anonymní píše:
Omlouvam se preklep 20.9.posledni Ms a kalkulacka na netu womenzone me ukazuje ovu od 3.10 a podle jine zase od 4.10 a mozny plodny den uz 1.10 tak nevim jak se v tom vyznat jestli ovu probehla a nebo jestli se mame jeste snazit doufam ze jsem ji neprosvihla

Já bych se ještě snažila a testovat bych začala nejdřív po 15.10. Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.12 21:46

TAK DEKUJI ZA RADY DAM VEDET POZDEJI JAK TO DOPADLO :D

• Citovat
  • Upravit
2445
24.3.13 15:01
@Anonymní píše:
TAK DEKUJI ZA RADY DAM VEDET POZDEJI JAK TO DOPADLO :D