Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
soldi píše:
mikysek, ono dost zalezi od kvality spermii a este viac od kvality plodneho hlienu. ked zena nema dobry hlien, tak spermia nemusi prezit ani len 5 hodinmy sme sexovali v obdobi uz tyzden pred ovu kazdy den a niekedy aj dvakrat
![]()
ale to len preto, ze moj drahy je stale taky nadrzany
mne by stacilo ovela menej
je a to jste spolu skoro stejnou dobu jako my…ale manža se teď stresuje s prací, tak s ním moc srandy není
no a u chlapů se stres projeví lehce…tak jsem ráda, že to zatím vždy vyšlo z jednoho pokusu
ještě aby se to konečně udrželo a budu spokojená ![]()
je ty budeš v 12.týdnu
a kdy ti dali průkazku a první snímek? pořád nevím, kdy mám zajít k doktorovi…kdy jsi tam šla poprvé?
mikysek, tak to ked je moj chlap v strese, tiez s nim nie je moc zabavy ![]()
ale vtedy bolo leto, nosili sa suknicky, tak mal inspiracie habadej ![]()
a urcite sa babatko teraz uz udrzi
![]()
no, v 12tom tyzdni uz som, 11+0 je zaciatok dvanasteho tyzdna ![]()
knizku som dostala tento tyzden, ale niekde davaju aj skor ![]()
a fotky babatka uz mam dve- zo siedmeho tyzdna, potom deviateho a dnes by som mala dostat dalsiu ![]()
ja som isla k dokymu skoro, lebo som trosku spinila, ale normalne staci ist prvykrat v tom siedmom tyzdni, cize od 6+0 a viac, to uz vacsinou byva aj srdiecko ![]()
@Scarlett2011 píše:
Ahoj,
nevim co se kde pise, ale ja jsem otehotnela neplanovane. Meli jsme jediny styk v mesici a to 7 dni pred ovulaci. Vim to naprosto presne, kdy jsme spolu spali a na ultr. vysetreni jsem byla dvakrat a pokazde urcili stejne stari plodu.
Taky jsem se strasne divila, ale chci tim rict, ze to proste jde.
Ahojky, říká se, že tak brzy před ovu by to měla být holčička? Tak jak to dopadlo? ![]()
@Scarlett2011
Vážně? Tož a to bych se vsadila, že to musí být holčička ![]()
A ja jsem se chtela zeptat 20.1O byla posledni MS a 28,29 byl sex pred ovu merim Bt ale bouhzel me nesel teplomer tak ze jsem to zkusila odhadnout a boleli me spis vajecniky co myslite mohlo se to povest a kdy nejdriv udelat test.
@Anonymní píše:
A ja jsem se chtela zeptat 20.1O byla posledni MS a 28,29 byl sex pred ovu merim Bt ale bouhzel me nesel teplomer tak ze jsem to zkusila odhadnout a boleli me spis vajecniky co myslite mohlo se to povest a kdy nejdriv udelat test.
Tož jestli byla poslední MS 20.10. Tak to muselo být loni a to už určo víš jak to dopadlo
No a jestli to bylo v září, tak nemá smysl testovat dřív než 10. 13. den po ovulaci ![]()
Omlouvam se preklep 20.9.posledni Ms a kalkulacka na netu womenzone me ukazuje ovu od 3.10 a podle jine zase od 4.10 a mozny plodny den uz 1.10 tak nevim jak se v tom vyznat jestli ovu probehla a nebo jestli se mame jeste snazit doufam ze jsem ji neprosvihla
@Anonymní píše:
Omlouvam se preklep 20.9.posledni Ms a kalkulacka na netu womenzone me ukazuje ovu od 3.10 a podle jine zase od 4.10 a mozny plodny den uz 1.10 tak nevim jak se v tom vyznat jestli ovu probehla a nebo jestli se mame jeste snazit doufam ze jsem ji neprosvihla
Já bych se ještě snažila a testovat bych začala nejdřív po 15.10. Držím palce ![]()
@Anonymní píše:
TAK DEKUJI ZA RADY DAM VEDET POZDEJI JAK TO DOPADLO
Tak jak to dopadlo? ![]()