Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Důležitější byl další život, ne jen první sex. vím zhrub kdy a cca kde a jasně že s kým
. to je vše.
@Anonymní píše:
@lucenka Nebavíme se o detailech. Stačí s kým a v kolika letech. Myslela jsem, že tyto 2 věci snad ví každý. Zakladatelka
Tak víš co, zapomenout se dá vše
. Třeba to pro něj byl takový zážitek, že raději zapomněl ![]()
Já nevím, ale tohle by si snad měl každý pamatovat, aspon rok a roční období a s kým to bylo.
Nevěřím, že si to ten dotyčný nepamatuje, spíš se to bojí přiznat, takže buď to bylo moc brzy nebo moc „pozdě“ nebo s někým, o kom se nechce zmiňovat, třeba výrazně starší žena nebo prostitutka nebo co já vím. ![]()
Bylo mi patnáct, ale v jakém měsíci se zadařilo si nepamatuju. Jaké to bylo, jestli to bolelo, jestli se mi to líbilo, jak dlouho to trvalo nevim, vůbec si to nevybavuji.
@Anonymní píše:
@mau-mau Taky si myslím. Ale nevědět kolik mu bylo let? To mi přijde úplně úchylné. Zakladatelka
Ono už to, že to s ním rozebíráš o něčem svědčí.
@Anduli píše:
Já nevím, ale tohle by si snad měl každý pamatovat, aspon rok a roční období a s kým to bylo.Nevěřím, že si to ten dotyčný nepamatuje, spíš se to bojí přiznat, takže buď to bylo moc brzy nebo moc „pozdě“ nebo s někým, o kom se nechce zmiňovat, třeba výrazně starší žena nebo prostitutka nebo co já vím.
To by bylo asi lepší lhát, ne? Já si nepamatuji ani roční období, ani kde vlastně to bylo, jeho si pamatuju, protože jsem s ním byla ještě 5 let, ale kdyby to bylo na jednu noc, tak věřim, že zapomenu.
Poprvé pro mě není ničím výjimečnější, než jakékoli další.
@JayLee píše:
tak ja mela ve svým zivote dva chapi bývalého pritele 7 let a skoro 10 let manžela - toho mam dodneso panenstvi jsem prisla v 18cti telech a porad na to rada vzpominam to nejde zapomenout steje tak bejvalej toho jsem byla taky první takze
Ty seš teda cíťa, já si nepamatuju nica je mi to úplně šumák
podotýkám, že opilá jsem nebyla
Nevidím rozdíl v tom, kdo ho tam strčil jako první a kdo jako třetí.
Já teda vím přibližně kdy, kde a s kým..ale chápu, že to někdo zapomene
@radkka píše:
Ty seš teda cíťa, já si nepamatuju nica je mi to úplně šumákpodotýkám, že opilá jsem nebyla
![]()
Nevidím rozdíl v tom, kdo ho tam strčil jako první a kdo jako třetí.
@JayLee píše:
prave tohle mame kazda nastaveny jinak někdo jako ty a někdo jako jaja se na to moc tesila protože jsem byla pysna na to, ze jsem to vydržela do 18cti nez jsem nasla toho „spravneho“ stejne tak on pac pro nej to bylo taky poprvé takze nateseni 18ct let na to se proste nezapomina
![]()
7 let to vydrzelo a tim, ze jsem nikoho jiného nemela nez pak manžela coz jsem moc rada, ze jsem jich nemela x ale celkove dva
ač sex hrozne moc muluju a potrebuju k zivotu, tak ze jsem proste nikdy neuznávala a neuznavam nezavazny sex na jednu noc
ono asi když clovek vystrida hodne partneru tak uz pak nedela rozdily a zapomina a nersi nejaky ty zasuny kdy kam proc kolik a jak
nevim tezko rict ale ja sjem rada, ze jsem to mela takhle
rikej tomu klidne, ze jsem cíťapro me to bylo je a poad bude hezky a nezapomenutelny ač bych myho manžela nikdy za nic nevymenila a jsem s nim maximalne spokojena
my jsme se rozesli s bejvalym v hodne dobrem a dodneška jsme troufam si rict hodne dobri kamaradi co si mají vždy co rict a s manželem jsou i vztah odberatel dodavatel a no problem
Sex na jednu noc také neuznávám, ale nechápu co je výjimečného na prvním sexu
Nikdo mi z paměti nevymaže nádherné zážitky (sexuální), stejně tak ty katastrofické, ale první? Proč? Všechno je jendou poprvé.
@JayLee píše:
njn ale pro každého je to první at je to v cemkoliv, tak nejak vyjimecny - pro nekoho sex první, pro nekoho první samostatna jizda v aute se svým ridicakem v novym aute, pro nekoho první ožrání se atd to ma fakt kazdej jinak no zalezi jak je zalozenej citove nebo co se mu k tomu vaze za vzpominky
Pro mě je důležitejší kvalita, než pořadí. ![]()
@JayLee píše:
@radkka to se proste tezko vysetluje nekomu když proste nemá takovy to „šodavý“ šimrání v břiše kdyz jen o tom pise![]()
proste to nevysvětlíš no
To je hezký ![]()
@JayLee píše:
jasny pac jsi jich mela vic asi to bych pak chapala, ze pak uz clovek resi kvalitu a ne poradija mela jen dva jak jsem psala ale obe dve stejny kvality takze hodne velka spokojenost a kvalita v sexu a to oboustranna dodnes
i když jsme se rolzesli, tak jsme spolu ještě rok jen spali nez jsme si nasli nove partnery
spoleceho sexu jsme se nechteli ani jeden vzdat
No měla jsem jich 7, ale jak jsem tu četla diskuzi o množství sex. partnerů, tak jsem teda těžce pozadu
Musela jsem si najít toho nejlepšího ![]()
Jak vidím, tak to má každý nastavené jinak. Já si pořád myslím, že s kým a kdy se nezapomíná (tím nemyslím datum, ale vím snad jestli mi bylo 15 nebo 20), pokud člověk není na drogách.
Ještě by mě zajímal názor nějakého chlapa.
@JayLee píše:
ale však jo hele ja kdybych nenasla, tak hledam třebas taky dodnes toho praveho a mela bych jich asi taky vic co ja vim![]()
7 mi prijde jako slusny
Jo tu jsem taky cetla tu diskuzi a byla jsem asi jedinna co mela dva a to byla uast na proflilu pak hned ty jo![]()
tak jsem radsi tam uz nic nepsala abych nebyla za ještě divnejsi no
![]()
Já myslím, že je tu i dost ženských, které jsou se svým prvním, což mi přijde jako šílenství ![]()
Sedm mi přišlo dost, ale když jsem to tu četla, tak jsem se uklidnila
Nicméně s manželem jsme nikdy neřešili, kdo kolik měl a kdy poprvý, to vim náhodou, že manžel až v 19, našli jsme při stěhování takové milostné přáníčko, říkal, že to bylo od jeho první, uvedený rok mě zarazil, tak jsem se ho s vyraženým dechem zeptala ![]()
@radkka píše:
To by bylo asi lepší lhát, ne? Já si nepamatuji ani roční období, ani kde vlastně to bylo, jeho si pamatuju, protože jsem s ním byla ještě 5 let, ale kdyby to bylo na jednu noc, tak věřim, že zapomenu.
Poprvé pro mě není ničím výjimečnější, než jakékoli další.
Tohle mi hlava nebere, že poprvé není ničím výjimečnější než jakékoli další, ale tak každý jsme nějaký. ![]()