Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to možné. Opravdu to je možné. Paměť má svá specifika a odchylky.
Jak tak o tom přemýšlím, sám si nejsem jistý, jestli mi bylo 18 nebo už 19. Vím s kým, vím kde, ale datum ani náhodou.
Každopádně horší by to bylo u holky, kdyby si nemohla vzpomenout, jestli jí bylo 13, 14 nebo 15 ![]()
@JayLee píše:
prave tohle mame kazda nastaveny jinak někdo jako ty a někdo jako jaja se na to moc tesila protože jsem byla pysna na to, ze jsem to vydržela do 18cti nez jsem nasla toho „spravneho“ stejne tak on pac pro nej to bylo taky poprvé takze nateseni 18ct let na to se proste nezapomina
![]()
7 let to vydrzelo a tim, ze jsem nikoho jiného nemela nez pak manžela coz jsem moc rada, ze jsem jich nemela x ale celkove dva
ač sex hrozne moc muluju a potrebuju k zivotu, tak ze jsem proste nikdy neuznávala a neuznavam nezavazny sex na jednu noc
ono asi když clovek vystrida hodne partneru tak uz pak nedela rozdily a zapomina a nersi nejaky ty zasuny kdy kam proc kolik a jak
nevim tezko rict ale ja sjem rada, ze jsem to mela takhle
rikej tomu klidne, ze jsem cíťapro me to bylo je a poad bude hezky a nezapomenutelny ač bych myho manžela nikdy za nic nevymenila a jsem s nim maximalne spokojena
my jsme se rozesli s bejvalym v hodne dobrem a dodneška jsme troufam si rict hodne dobri kamaradi co si mají vždy co rict a s manželem jsou i vztah odberatel dodavatel a no problem
Ježiši, tohle je v dnešní době tak sympatický!
Upřímně, pamatuji si osobu a kde to bylo, ale kdy, kolik mi bylo atd. už zavál čas… ![]()
Jsem rád že udržím narozeniny ženy a dětí, další data už jsou průtoková…
Tak já nejsem chlap, vím s kým, a kde, a kolik mi bylo vím fakt jako plus minus rok
A detail ani pocit si z toho nepamatuji žádný ![]()
První sex? datum rozhodně nevím, a ani si z toho moc nepamatuju (byla jsem střízlivá
) ale zkrátka nebylo moc o co stát ![]()
@JayLee píše:
@radkka to se proste tezko vysetluje nekomu když proste nemá takovy to „šodavý“ šimrání v břiše kdyz jen o tom pise![]()
proste to nevysvětlíš no
Já to simrani mám taky, zvlášť proto, že s ním jsem pořád, resp.zase. Byli jsme pro sebe první, v 18ti, po cca dvou letech jsme se rozešli, pak se oženil, já vdala ( sex s manželem bohužel klesající kvalita i frekvence, ne z mojí strany), pak se rozvedl, v sexu zkoušel kde co, pak jsem se rozvedla taky a jsme dva roky zase spolu. A v sexu si konečně užívám díky němu. A musím říct, že ta společná minulost včetně prvních sex. zkušeností, jak jsme se cítili, v nás pořád je a rozechvívá nás.
@JayLee no zrovna minulý týden si vzpomněl na to, jak jsem reagovala, když jsem TO poprvé viděla v pohotovosti
já to dávno nevím. A třeba já si pamatuju datum, on ne. On si pamatuje emoce.
Je to milý, už je nám přes 30.