Je možné zapomenout na první sex?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3432
21.10.15 12:10

No dobrá tedy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10266
21.10.15 12:24

Je to možné. Opravdu to je možné. Paměť má svá specifika a odchylky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10266
21.10.15 12:28

Jak tak o tom přemýšlím, sám si nejsem jistý, jestli mi bylo 18 nebo už 19. Vím s kým, vím kde, ale datum ani náhodou.

Každopádně horší by to bylo u holky, kdyby si nemohla vzpomenout, jestli jí bylo 13, 14 nebo 15 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10266
21.10.15 12:31
@JayLee píše:
prave tohle mame kazda nastaveny jinak někdo jako ty a někdo jako ja ;) ja se na to moc tesila protože jsem byla pysna na to, ze jsem to vydržela do 18cti nez jsem nasla toho „spravneho“ stejne tak on pac pro nej to bylo taky poprvé takze nateseni 18ct let na to se proste nezapomina :hug: ;)7 let to vydrzelo a tim, ze jsem nikoho jiného nemela nez pak manžela coz jsem moc rada, ze jsem jich nemela x ale celkove dva :palec: ač sex hrozne moc muluju a potrebuju k zivotu, tak ze jsem proste nikdy neuznávala a neuznavam nezavazny sex na jednu noc ;) ono asi když clovek vystrida hodne partneru tak uz pak nedela rozdily a zapomina a nersi nejaky ty zasuny kdy kam proc kolik a jak :mrgreen: nevim tezko rict ale ja sjem rada, ze jsem to mela takhle ;)
rikej tomu klidne, ze jsem cíťa :lol: pro me to bylo je a poad bude hezky a nezapomenutelny ač bych myho manžela nikdy za nic nevymenila a jsem s nim maximalne spokojena :hug: my jsme se rozesli s bejvalym v hodne dobrem a dodneška jsme troufam si rict hodne dobri kamaradi co si mají vždy co rict a s manželem jsou i vztah odberatel dodavatel a no problem ;)

Ježiši, tohle je v dnešní době tak sympatický!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
21.10.15 12:34

Upřímně, pamatuji si osobu a kde to bylo, ale kdy, kolik mi bylo atd. už zavál čas… :-)
Jsem rád že udržím narozeniny ženy a dětí, další data už jsou průtoková…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
21.10.15 14:41

Tak já nejsem chlap, vím s kým, a kde, a kolik mi bylo vím fakt jako plus minus rok :-D A detail ani pocit si z toho nepamatuji žádný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
21.10.15 14:47

První sex? datum rozhodně nevím, a ani si z toho moc nepamatuju (byla jsem střízlivá :mrgreen: ) ale zkrátka nebylo moc o co stát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.15 15:03
@JayLee píše:
@radkka to se proste tezko vysetluje nekomu když proste nemá takovy to „šodavý“ šimrání v břiše kdyz jen o tom pise :hug: :D proste to nevysvětlíš no :mrgreen:

Já to simrani mám taky, zvlášť proto, že s ním jsem pořád, resp.zase. Byli jsme pro sebe první, v 18ti, po cca dvou letech jsme se rozešli, pak se oženil, já vdala ( sex s manželem bohužel klesající kvalita i frekvence, ne z mojí strany), pak se rozvedl, v sexu zkoušel kde co, pak jsem se rozvedla taky a jsme dva roky zase spolu. A v sexu si konečně užívám díky němu. A musím říct, že ta společná minulost včetně prvních sex. zkušeností, jak jsme se cítili, v nás pořád je a rozechvívá nás.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.15 16:16

@JayLee no zrovna minulý týden si vzpomněl na to, jak jsem reagovala, když jsem TO poprvé viděla v pohotovosti :lol: já to dávno nevím. A třeba já si pamatuju datum, on ne. On si pamatuje emoce.
Je to milý, už je nám přes 30.

• Citovat
  • Upravit
854
21.10.15 18:46

Ja vim jenom s kym a kde. Nepamatuju si, kolik mi bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.18 20:57

Vím kdy, kde i s kým :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat