Je prostředí na tanečních toxické?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81
7.10.24 18:12

@Barevné klubíčko Žila jsem v Americe… O tanečních vím od kamarádky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27693
7.10.24 18:14
@Tarena píše: Více

za co má rhot ban? mě to připomíná uživatelku co sem léta chodila a psala o tom jak nesnáší svojí dceru protože nemá stejné názory jako ona :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.24 18:14
@Emily Krol píše: Více

Jo ahaa, tak to jo :kytka: hele taneční jsou super, dcera ať určitě chodí. Je tam sranda, občas nějaká ta láska… Noví kamarádi. Zážitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
7.10.24 18:15

@Dahlia0409 Například boty které měl kamarádky syn čisté, žádné tenisky… Prý ne správný materiál atd… A tančit spolu protože chtěli? To ke jako se zeptat kohokoliv jiného proč tančí s daným partnerem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.24 18:15
@ka2ka píše: Více

Dělal reklamu na chleba :lol: Aspoň zas bude měsíc klid. Ten člověk není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
7.10.24 18:16
@lucad77 píše: Více

Přesně. Když šel do Starsdance Josef, s napětím jsem čekala, jestli do toho ČT dokáže konečně šlápnout a zase houby..asi by Jiřince Bohdalové prdla cévka..

• Citovat
  • Upravit
81
7.10.24 18:16

@Anna766 A co je na tom jasného prosím? Mě by tedy přišlo úplně normální kdyby dívka přišla ve společenských kalhotech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65255
7.10.24 18:17
@Barevné klubíčko píše: Více

jinde psali, že to není jediný důvod. Zase založil milion nesmyslných diskusí, už několikrát ban měl, tak ted ho dostal na měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
7.10.24 18:19

Taneční dle mě není toxickým prostředím. Je to pouze velmi konzervativní. Kromě tance se děti učí společenskému chování a také jak se vhodně oblékat adekvátně situaci. Určitě se domluv s dcerou, zda bude chtít chodit či ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
7.10.24 18:20

Nevidím nic toxického na tom, když se po lidech vyžaduje oblečení vhodné na určitou příležitost a dodržování nějakých společenských pravidel. Od toho ty taneční jsou. Nejsou jen o tanci, ale o tom, aby se mladí lidé naučili chovat ve společnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
padesátník
7.10.24 18:21

Do tanečních jsem chodil v minulém století :lol: a vystřídal jich dokonce více, i různě příležitostně s holkama jako záskok. A už tehdy mě překvapil doslova propastný rozdíl v úrovni „mistrů“. Zvláště ti starší byli doslova oplzlí, žáky, nebo spíš hlavně holky byli schopni vyvolávat upozorněním na vzhled, parodovat jejich (ne)schopnosti, nestačil jsem zírat, čeho je někdo, kdo má vlastně vyučovat etiketu, schopen.

Dnes, máte internet a možnost najít hodnocení všeho, určitě půjde najít recenze i na taneční školy či jednotlivé „mistry“. Rád bych věřil tomu, že i zde se prostředí profesionalizovalo a podobné úlety se nedějí, ale určitě bych si to ověřil předem.

• Citovat
  • Upravit
10871
7.10.24 18:23
@ka2ka píše: Více

Ze spamuje diskuzemi o blbostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148966
7.10.24 18:36

Taneční není jen to, že se mládež učí tančit, ale učí se i oblékat a chovat, což znamená jak se mají vhodně oblékat. Do tanečních se chodí v šatech a tančí v párech, takže dívka - chlapec. Že tobě přijde vhodné aby tam chodil dívky v kalhotách je irelevantní. To tam dceru snad ani nepřihlašuj. Není to povinné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148966
7.10.24 18:41
@padesátník píše: Více

Zakladatelce ale přijde toxické že se vyžaduje u děvčat vhodné oblečení, tedy ne kalhoty a že se bere jako nevhodné aby tančili dva chlapci spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
7.10.24 18:42
Čisté boty nestačí, vyžadují se boty společenské. Boty hlavně musejí po parketu klouzat a nedělat na něm černé čmouhy, jako když někteří „motoristé“ na parkovišti „pálí gumy“. Tj., žádná podrážka z měkké nebo mechové gumy. Botasky a protiskluzová podrážka nejsou to pravé ořechové. Podrážka musí být taková, aby nepoškozovala povrch parketu.

Taky by neměly být takové, aby partnerka měla kotníky samá modřina.

Příspěvek upraven 07.10.24 v 18:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová