Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Barevné klubíčko Žila jsem v Americe… O tanečních vím od kamarádky ![]()
@Tarena píše: Více
za co má rhot ban? mě to připomíná uživatelku co sem léta chodila a psala o tom jak nesnáší svojí dceru protože nemá stejné názory jako ona ![]()
@Emily Krol píše: Více
Jo ahaa, tak to jo
hele taneční jsou super, dcera ať určitě chodí. Je tam sranda, občas nějaká ta láska… Noví kamarádi. Zážitky.
@Dahlia0409 Například boty které měl kamarádky syn čisté, žádné tenisky… Prý ne správný materiál atd… A tančit spolu protože chtěli? To ke jako se zeptat kohokoliv jiného proč tančí s daným partnerem ![]()
@ka2ka píše: Více
Dělal reklamu na chleba
Aspoň zas bude měsíc klid. Ten člověk není normální.
@lucad77 píše: Více
Přesně. Když šel do Starsdance Josef, s napětím jsem čekala, jestli do toho ČT dokáže konečně šlápnout a zase houby..asi by Jiřince Bohdalové prdla cévka..
@Anna766 A co je na tom jasného prosím? Mě by tedy přišlo úplně normální kdyby dívka přišla ve společenských kalhotech
@Barevné klubíčko píše: Více
jinde psali, že to není jediný důvod. Zase založil milion nesmyslných diskusí, už několikrát ban měl, tak ted ho dostal na měsíc
Taneční dle mě není toxickým prostředím. Je to pouze velmi konzervativní. Kromě tance se děti učí společenskému chování a také jak se vhodně oblékat adekvátně situaci. Určitě se domluv s dcerou, zda bude chtít chodit či ne.
Nevidím nic toxického na tom, když se po lidech vyžaduje oblečení vhodné na určitou příležitost a dodržování nějakých společenských pravidel. Od toho ty taneční jsou. Nejsou jen o tanci, ale o tom, aby se mladí lidé naučili chovat ve společnosti.
Do tanečních jsem chodil v minulém století
a vystřídal jich dokonce více, i různě příležitostně s holkama jako záskok. A už tehdy mě překvapil doslova propastný rozdíl v úrovni „mistrů“. Zvláště ti starší byli doslova oplzlí, žáky, nebo spíš hlavně holky byli schopni vyvolávat upozorněním na vzhled, parodovat jejich (ne)schopnosti, nestačil jsem zírat, čeho je někdo, kdo má vlastně vyučovat etiketu, schopen.
Dnes, máte internet a možnost najít hodnocení všeho, určitě půjde najít recenze i na taneční školy či jednotlivé „mistry“. Rád bych věřil tomu, že i zde se prostředí profesionalizovalo a podobné úlety se nedějí, ale určitě bych si to ověřil předem.
@Emily Krol píše: Více
Taneční není jen to, že se mládež učí tančit, ale učí se i oblékat a chovat, což znamená jak se mají vhodně oblékat. Do tanečních se chodí v šatech a tančí v párech, takže dívka - chlapec. Že tobě přijde vhodné aby tam chodil dívky v kalhotách je irelevantní. To tam dceru snad ani nepřihlašuj. Není to povinné.
@padesátník píše: Více
Zakladatelce ale přijde toxické že se vyžaduje u děvčat vhodné oblečení, tedy ne kalhoty a že se bere jako nevhodné aby tančili dva chlapci spolu.
@Emily Krol píše: VíceČisté boty nestačí, vyžadují se boty společenské. Boty hlavně musejí po parketu klouzat a nedělat na něm černé čmouhy, jako když někteří „motoristé“ na parkovišti „pálí gumy“. Tj., žádná podrážka z měkké nebo mechové gumy. Botasky a protiskluzová podrážka nejsou to pravé ořechové. Podrážka musí být taková, aby nepoškozovala povrch parketu.
Taky by neměly být takové, aby partnerka měla kotníky samá modřina.
Příspěvek upraven 07.10.24 v 18:46