Půlnoc pryč a uklízení, jsou tady mezi vámi taky Popelky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
12.9.12 12:29
@wildcherry píše:
já uklidila a můžu znova :mrgreen: …no i s 2 měsíčním je práce, protože se mu věnuješ :pankac: …ale počky jak bude starší…prolítne mi 5-letka a mám doma smetiště a ne byt. K ní se se sušenkama přidá 10měsíční a mužu čistit všechno kam dosáhne :cert: :mrgreen:
:lol: :lol: no jo to nas ješte čeká, :mrgreen: No jenže s moji malou čerticou nestiham cez den nic, :? takže vše mne čeka po 20hodine, :kytka: no ikdyž vysavam nekdy cez den to moji holku uspí :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
12.9.12 12:45

Týjo no já v noci uklidím a ráno po pul hodině bordel k nepoznání, klučina má rok za měsíc a řádí jak černá ruka :lol: pravidelná generálka jeho šatníku, kdy přileze a začne „rabovat“ mě dostává do vývrtky :lol: ale co no jsou to dětičky a mají si hrát :lol: s křupkama naštěstí není takový bordel, protože hafan to po něm bravurně „vysaje“ :mrgreen: ale jinak peru každý den, protože to zasvinčený oblečení je mazec :D mám pocit, že jí vším, hlavně ne pusou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
12.9.12 19:45

:mavam: :mavam: tak ja jdu do sprchy a pustim se do uklidu, žehlení, :? mala mne usla :mrgreen: dnes spala cely den a ja sni :mrgreen: tak začíname :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
5.10.12 19:43

Teda vy jste blázni :-D Já malýho uspim tak v 19-20h, trošku pouklidim kuchyň, na stole a dám si leháro na gauči u tv a užívám klidu :mrgreen: A to mám teprv 1. dítě, který má půl roku, možná až bude druhý, že taky budu mít víc uklízení, ale zas budu asi víc vyčerpaná, tak teda nevím… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
5.10.12 19:53

Nazdar popelky :mavam: …tak mě teď čeká vaření vývaru a gulášku an zítra i pro naše :mrgreen:…úklid tak nějak půl na půl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
5.10.12 20:27

Já jdu do sprchy a pak se vrátím zpátky na gauč ale měla bych něco dělat ale lenost je silnější než já zítra je sobota a muž bude doma tak bude hlídat a já gruntovat a vařit :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová