Závidím a nemůžu přestat :(

Anonymní
8.9.12 18:32

Závidím a nemůžu přestat :(

Holky, krucinál…jsem mladá holka a stále častěji přemýšlím nad tím, že lidem závidím… Jsem jedináček, vždy jsem měla, co jsem chtěla a potřebovala, neměli jsme se špatně jako rodina.Pak jsem otěhotněla a žijeme s přítelem, máme zdravou dceru, žijeme v docela pěkném podnájmu, ale kupujeme si náš společný byt (konečně) :) ale já krucinál prostě ZÁVIDÍM… lidem okolo sebe!! Ve videoklipech závidím holkám „velké“ zadky, ptž sama jsem po porodu a kojení zhubla 14kg a kéž bych je měla zpátky, s chlapem vše klape, na to si stěžovat nemůžu…ale s financováním bytu nám pomáhá nejmenovaný člen naší rodiny, protože je „těžce v balíku“ a než aby jsme si brali hypo apod. nabídl nám, že to budeme splácet jemu. Koukala jsem do obch. rejstříku na netu (i když bych neměla a nic mi do toho není),co má vlastně za firmy a z čeho žijí…protože už od mala jsem nikdy pořádně nevěděla jak pracuje, samozřejmě nic trestního ne ;) jen mi vždy mamka říkala, že sedí a podepisuje papíry. Dočetla jsem se že pronajímá bytové komplexy v Praze a dalších městech po ČR, a několik firem na něj napsaných a já tak zááááááávidím :( Závist je hnusná vlastnost… :? :,( Nechci žít tak jako žijeme teď, špatně se nemáme, málo peněz nemáme, ale nějak si vyskakovat taky nemůžeme :( a vím, že partnera kvůli penězům neopustím, to ne, ale on si dodělává momentálně maturitu, já VŠ, ale asi stejně jinak než rukama pracovat stejně nebude.. :nevim:

Potřebovala jsem se asi jen vypsat, než by to ve mě vybouchlo :)
Děkuji za přečtení… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lucineeccka
8.9.12 18:36

Máš zdravou dceru a přítele a máte se rádi, máte co jíst, kde bydlet. Ostatní věci jsou jenom pomíjivé. :kytka:

Příspěvek upraven 08.09.12 v 18:36

• Citovat
  • Upravit
1231
8.9.12 18:36

Já také závidím..jen tiše, aby okolí nevědělo!!!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
8.9.12 18:38

Hlavně pozor na žloutnutí :cert: :cert: Závidíme každá, ale jiné věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17000
8.9.12 18:39

A po tom, co jsi napsala, někdo bude závidět tobě - holky s větším pozadím, bez partnera, snažilky..Taky sem tam někomu něco závidím, ale na druhou stranu jsem vděčná za to co mám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.12 18:39

Já vím, že zdraví mimí je nejdůležitější, chlapa miluji, vše je v pořádku…ale furt mám v hlavě PRACHY!! :roll: :oops:

• Citovat
  • Upravit
17000
8.9.12 18:42
@Anonymní píše:
Já vím, že zdraví mimí je nejdůležitější, chlapa miluji, vše je v pořádku…ale furt mám v hlavě PRACHY!! :roll: :oops:

Tak i na to mám lék - pošli partnera pracovat do zahraničí.. a pokud partnera skutečně miluješ, už po měsíci si budeš říkat, že bys dala nevím co za jeden polibek nebo pohlazení.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.12 18:45

Ale to není ono, dřít bude stejně… Podle mamky člověk XY přišel k penězům jak slepej k houslím.. ;)
Chodil do jedné hospody na pivo, a chodil tam i nějaký korejec, a oslovil XY s tím, že schání někoho s českým občanstvím, aby tu mohl otevřít a provozovat danou firmu s koženým oblečením dováženým s Korei. XY a korejec si plácli a XY měl a má dosud firmu a zásobuje obchodní řetězce Tesco, Kaufland, apod. koženým textilem.
Do té doby dělal na pásu a žili v podnájmu. Tohle celé se stalo r.1991.

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
8.9.12 18:47
@Anonymní píše:
Ale to není ono, dřít bude stejně… Podle mamky člověk XY přišel k penězům jak slepej k houslím.. ;)
Chodil do jedné hospody na pivo, a chodil tam i nějaký korejec, a oslovil XY s tím, že schání někoho s českým občanstvím, aby tu mohl otevřít a provozovat danou firmu s koženým oblečením dováženým s Korei. XY a korejec si plácli a XY měl a má dosud firmu a zásobuje obchodní řetězce Tesco, Kaufland, apod. koženým textilem.

A myslíš, že mu ty prachy zaručej štěstí. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.9.12 18:49
@lucineeccka píše:
A myslíš, že mu ty prachy zaručej štěstí. :roll:

Tak asi je šťastný, jen občas má u piva chvilky že ho mají ostatní jen na peníze, apod. což má většinou pravdu.. :(

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
8.9.12 18:51
@Anonymní píše:

Penize by ti stejne nezarucily, ze bys byla stastna a nezavidela lidem zase neco jineho. To chce zmenit pohled na zivot jako takovy.
Mimochodem, ja taky zavidim holkam velke zadky. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.9.12 18:52

Jo viď :)

• Citovat
  • Upravit
473
8.9.12 18:53

My zrovna na rozhazování nemáme, ale nejsme na tom úplně nejhůř. Já teda nezávidím, už z toho důvodu, že v rodině máme lidi, kteří jsou na tom hodně špatně, dluhy a tak, takže si vážím toho, co mám. Neříkám, jak vidím krásnou holku, taky si postesknu, že bych chtěla takovou postavu, vlasy, tvářičku, atd… ale když potkám někoho, kdo nemá nohy, je slepý nebo třeba vážně nemocný, otevře mi to oči. Víš, tím chci jen říct, že může být taky hůř a hodně lidi by chtělo život jako máš ty :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
8.9.12 18:53

Tohle video mi poslal kamarád, když jsem si stěžovala, že letos nepojedem se synem na dovolenou…http://www.youtube.com/watch?v=7bnFDHMt0DA&feature=related

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
8.9.12 18:54
@Scarlett2011 píše:
Penize by ti stejne nezarucily, ze bys byla stastna a nezavidela lidem zase neco jineho. To chce zmenit pohled na zivot jako takovy.
Mimochodem, ja taky zavidim holkam velke zadky. :mrgreen:

Já velký prsa :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová