Je tady švadlenka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9006
15.1.21 12:54

Takze je mam kratke az je vyperu budou kratsi a ja muzu za draho nechat sit nove no to je bajo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18022
15.1.21 13:16
@Nekoukej! píše:
@Eliška no to mi ani nerikej ze po vyprani bude jeste kratsi :zed:

Tu látku jsi kupovala ty? Počítalo se při nákupu se srážlivostí? Výrobce udává srážlivost, musí se to připočítat k hotové délce. Ale to vše švadlena musí vědět. Jestli máš písemnou objednávku, kde uvádíš hotovou délku, a látky bylo dost, tak bych se to reklamovat pokusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18022
15.1.21 13:19
@babanci píše: @Nekoukej! Len, aha. Tak to teda bavlněný šikmý proužek, jsou taky takové režné varianty. Já tím lemuju i lněné šaty. Ono záleží, jestli se Ti to opravdu moc nelíbí. Z mého pohledu to přikryje topení a necourá se to po podlaze, na vytírání taky lepší trochu od země, já bych se s tím asi smířila. Myslím si, že Ti to jako reklamaci nevezme. Dej pak vědět, jak se to vyřešilo, taky by mě to zajímalo.

Souhlasím, na vytírání jsou závěsy sahající k zemi nešikovné. Mně končí cca 2 cm od země a vždycky mě to štve při úklidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
15.1.21 13:22

@Eliška ne latka je primo od svadleny, jen jsem ji do zpravy napsala rozmery a poslala penize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
15.1.21 13:30

Mluvila jsem s ni po telefonu, rikala, ze to vypada pekne, ze tam muze nasit rantl, ale nevi jak to bude vypadat, jinak byla mila posilala foto ze to ma taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18022
15.1.21 13:31
@Nekoukej! píše:
@Eliška ne latka je primo od svadleny, jen jsem ji do zpravy napsala rozmery a poslala penize

Pak je v tom zodpovědnost na ní. Jestli máš písemnou objednávku, kde je finální délka závěsů jasně řečena, pak bych reklamaci zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
15.1.21 13:32

@Eliška to je to, ze kdyz ji to poslu zpatky tak nasije rantl a muze to byt jeste vetsi hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18022
15.1.21 13:35
@Nekoukej! píše:
@Eliška to je to, ze kdyz ji to poslu zpatky tak nasije rantl a muze to byt jeste vetsi hruza

Nikdy jsem nic takového neřešila (kdysi jsme jedny závěsy taky nechávali šít, byla to firma z Kobylis a vše ok, takže bez reklamace), takže nevím, ale zkusila bych se nějak dohodnout, třeba návrh, že ti vrátí část zaplacené částky, která odpovídá její práci? Cenu látky asi víš. Závěsy bys třeba použila v jiné místnosti nebo zkusila prodat. Nevím, jen uvažuju. Téhle švadleně už bych to předělávat asi nedala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18022
15.1.21 13:38

Ještě mě napadá, ze lnu šije tady emimi warita, je moc chválená a má krásné výrobky, zkus se poradit o reklamaci s ní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
15.1.21 13:39

@Eliška kolik stala latka nevim pani to spocitala na 2400 kolik z toho bylo za praci netusim ani jak to z ni vymahat, vsechny mistnosti mam stejne vysoke, puvodne jsem si rikala, ze to poslu zpet, ale presne me desi to predelani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
15.1.21 13:41

@Eliška treba sem prijde a poradi, na reklamaci to moc nevidim, bojim se jeste horsiho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová