Je to pedofil (na koupališti)?

Anonymní
26.6.19 19:29

Je to pedofil(na koupališti) ?

Zdravím. Kamarádka vzala svoji a moji dceru…šli se koupat. Já dnes měla jednání tak jsem dceru 5ti letou pustila…aby si užili celý den u vody. Kamarádka mi poslala video jak naše dcery jezdí na tobogánu. Ale všimla jsem si něčeho… Přijde mi, že ten chlap je na půl vzrušený…nebo si ho jen blbě srovnal? Docela mě to se*e a věta hlavou… Jestli nemám jen vidiny. Díky. P

Edit adminem: Z důvodu fotky cizího osoby a spekulací, jsem fotku smazala, děkuji za pochopení

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.6.19 19:30

*vrtá hlavou

• Citovat
  • Upravit
3487
26.6.19 19:32
@Anonymní píše:
Zdravím. Kamarádka vzala svoji a moji dceru…šli se koupat. Já dnes měla jednání tak jsem dceru 5ti letou pustila…aby si užili celý den u vody. Kamarádka mi poslala video jak naše dcery jezdí na tobogánu. Ale všimla jsem si něčeho… Přijde mi, že ten chlap je na půl vzrušený…nebo si ho jen blbě srovnal? Docela mě to se*e a věta hlavou… Jestli nemám jen vidiny. Díky. P

Asi jsi byla zavřená v nevětrané místnosti moc dlouho. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
26.6.19 19:38
@Anonymní píše:
Zdravím. Kamarádka vzala svoji a moji dceru…šli se koupat. Já dnes měla jednání tak jsem dceru 5ti letou pustila…aby si užili celý den u vody. Kamarádka mi poslala video jak naše dcery jezdí na tobogánu. Ale všimla jsem si něčeho… Přijde mi, že ten chlap je na půl vzrušený…nebo si ho jen blbě srovnal? Docela mě to se*e a věta hlavou… Jestli nemám jen vidiny. Díky. P

Ty holky tam nejsou nahé, takže pokud by pedofil byl, tak nevím, co by ho vzrušovalo na holkách v plavkách,.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Lychee13 píše:
Asi jsi byla zavřená v nevětrané místnosti moc dlouho. :mavam:

Díky, kamarádce jsem to volala a říkala mi něco obdobného… Prý jsem neměla asi dlouhou sex :oops:

• Citovat
  • Upravit
76940

No tak určitě to nemusí být a pravděpodobně ani není pedofil, dívá se někam do dáli - bůhví na koho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
26.6.19 19:39

Hlavně, když se na tu fotku podíváš pořádně, tak nejde o prostředek těla, ale o nohavici jeho plavek, která odstává trochu od stehna. Klid, trochu se schlaď a uklidni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
26.6.19 19:41
@nonina píše:
Hlavně, když se na tu fotku podíváš pořádně, tak nejde o prostředek těla, ale o nohavici jeho plavek, která odstává trochu od stehna. Klid, trochu se schlaď a uklidni.

Přesně tak je to nohavice a má to i na druhé straně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
26.6.19 19:41
@Klopotkova píše:
Ty holky tam nejsou nahé, takže pokud by pedofil byl, tak nevím, co by ho vzrušovalo na holkách v plavkách,.

Děláš si srandu? Pedofilove sledují i dětské filmy. Ty jsi fakt naivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
26.6.19 19:43

Jinak z ty fotky nejde poznat nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76940
26.6.19 19:45
@g.sandova píše:
Jinak z ty fotky nejde poznat nic

jde, je to nohavice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
26.6.19 19:49
@stinga píše:
jde, je to nohavice

Ok, já bych taky nehystetcila. Takhle může kdokoliv vyfotit i mě a řešit, zda jsem pedofil l
Taky pořád vidím na děti. Sice na svoje, ale jdou kolem i ostatní děti.
Tohle se stalo není tátovi, když byl s mými dětmi. Nějaký opilec ny hřišti ho osočil, že mu můj táta oceňuje syna. Tata sledoval sva vnoučata.
Mně se předloni stalo ns koupališti, že naše mnou a kamarádkou masturboval jeden fešák. Maskoval to batohem.
Takže já bych z této fotky fakt nehystercila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
26.6.19 19:50

Je ti nohavice jak už tu několikrát padlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
26.6.19 19:51

Hele jako fotka ale dobry :lol: :lol: :lol: :lol:,me to pobavilo :mrgreen:,ale je mi lito toho chlapa, pac mu fakt to odstava, hledi jeste nekde do dalky a takto blba momentka a je na netu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
26.6.19 19:53

Ten chlP snad nuzr sledovat svoje dite, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová