Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To si snad vyvěštíte sama jaká je pravděpodobnost, prostě 50 na 50,není potřeba diskuze, nikdo nic jiného nenapíše
Stačí si projet příběhy tady na e-miminu. Všechno je možné ![]()
Tady ti nikdo nic nenapíše, prostě si udělej test - pokud možno z ranní moči.
Spis mensi, pokud se ti dost neopozdila ovulace, coz, kdyz to clovek cte, se deje bezne snad kazde druhe ![]()
Ale byt na tvém miste, jsem v klidu a cekala bych spis nastup ms. Taky jsi vlivem stresu, namahy ci nejake virozy mohla projit anovulacnim cyklem a nektere zeny na to neodkrvaci treba prakticky vůbec, aniz by byly tehotne, nebo je ten cyklus pak takovej vselijakej no.
Jo to máš holka těžký, ono ty příznaky ms a těhotenství jsou mnohdy hrozně podobný. Podle příznaků to takhle brzo prostě nepoznáš ani náhodou. Testy bývají hodně spolehlivé, do zítra to vydržíš. 6 dní zpoždění už ti ukáže test jasně bílo, nebo jasně čárku. Když tak moc nechceš, tak držím palce, aby to byly jen nervy ![]()
Dobry sen děvčata jsem tu nová potřebovala bych poradit 10dni vynechání menstruace a dneska výsledky s krve a krev negativní nechápu to je mi špatně od žaludku je mi na zvracení motá se mi hlava je naka naděje ze jsem sla na krev moc brzo myslíte ze krev by ještě těhotenství neprokázala budu rada za vaše odpovědět ![]()
Dobry sen děvčata jsem tu nová potřebovala bych poradit 10dni vynechání menstruace a dneska výsledky s krve a krev negativní nechápu to je mi špatně od žaludku je mi na zvracení motá se mi hlava je naka naděje ze jsem sla na krev moc brzo myslíte ze krev by ještě těhotenství neprokázala budu rada za vaše odpovědět ![]()
@Natalaie píše:
Dobry sen děvčata jsem tu nová potřebovala bych poradit 10dni vynechání menstruace a dneska výsledky s krve a krev negativní nechápu to je mi špatně od žaludku je mi na zvracení motá se mi hlava je naka naděje ze jsem sla na krev moc brzo myslíte ze krev by ještě těhotenství neprokázala budu rada za vaše odpovědět
Na 99,9% tehotna nejsi, v krvi uz by HCG bylo.
Jo myslíte ze by to v krvi už bylo tady holky taky píšou ze byli negativní a tehu byli a co ty příznaky jsem stoho hotova ![]()
Ahojky a byla jsi na testu s krve já mám 10 dni spozdeni dneska testy s krve negativní jsem s toho tak hotova
@Natalaie 10 dni po MS v krvi musi byt HCG. Vis, kdy byla ovulace?
Já si pravé ovu nehlidam měla jsem poslední menstruaci 21.2 bolení břicha jak při menstruaci byli výtok ale nic Nepáli u doktorky vše v pořádku tak nevim ![]()
Dobrý den, potřebuju se poradit se zkušenými
. Mám zpoždění ms, dnes je to už šestý den. V podbříšku mě bolí, už dlouho. Dělala jsem si před dvěma dny 2 úplně stejné testy. Jeden vyšel negativně a na druhém byla nepatrná druhá čárka. Nešla mi ani vyfotit. Pár dnů v měsíci jsem se dost stresovala a tak možná přikládám zpoždění ještě stresu. Každopádně teď nejsem o nic klidnější
. Včera jsem se začala trochu více potit (normálně to tak při ms mám) a taky víc háklivá na ostatní, ale ani už nevím, jestli je to z dej Bůh přicházející ms nebo jsem tak nervozní. Pro další test se dostanu až zítra, ale co myslíte vy, je velká pravděpodobnost, že jsem těhotná?