Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@j.a.n.i1 tak pak se vyfotí sama, a bude špulit pusu jak Hanychová ![]()
Pokud by používala fotky, které už na fb mám, tak nevadilo, pokud by to byly fotky, které jí byly půjčeny na ukázku, tak asi jo, ale není snad problém jí říct, ať to pro příště nedělá nebo se tě zeptá, ať můžeš fotky schválit. A s tím vozením…já nevím, mě prostě přijde, že když to je její syn, tak to není nikdo extra cizí, pokud má 15 let, tak má snad nějaký rozum a brečet snad může začít i s babičkou. Ale zase nevidím problém v tom jí prostě říct, že ti to vadí.
Děkuji všem za názory. Já jsem nikde nenapsala, že mi to vadí, jen jsem chtěla vědět, jak by to bylo jinde, když jsem o tom mluvila s kamarádkou, tak jí by vadilo všechno a hrozně ![]()
mě jen ty fotky ze svatby, které bych na net nedala ani já
a ta procházka, to právě nevím…
kdyby šli taky po městě, ale šli kus za město, min. 3km, vrátili se později, než měli, nevidím důvod nechávat zbytečně mimino řvát hlady v kočáře… Ale spíš mi vadí, že mi to neřekla předem.. už když si brala kočár, tak se slovy, že se jde ještě domů obléct a už ji volal mladej, kde je tak dlouho.. Kdo ví, co s ní mladí dělali - kryt korby rozeplý, fusak rozeplý… A taky znám mladýho, puberťák se vším všudy, hodně problémový kluk doma i ve škole, jeho kamarádky neznám vůbec.
Nemám problém si s ní něco vyjasnit, jen jsem chtěla vědět i názor někoho jiného…
Ale děkuji všem! ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji všem za názory. Já jsem nikde nenapsala, že mi to vadí, jen jsem chtěla vědět, jak by to bylo jinde, když jsem o tom mluvila s kamarádkou, tak jí by vadilo všechno a hrozně
mě jen ty fotky ze svatby, které bych na net nedala ani jáa ta procházka, to právě nevím…
kdyby šli taky po městě, ale šli kus za město, min. 3km, vrátili se později, než měli, nevidím důvod nechávat zbytečně mimino řvát hlady v kočáře… Ale spíš mi vadí, že mi to neřekla předem.. už když si brala kočár, tak se slovy, že se jde ještě domů obléct a už ji volal mladej, kde je tak dlouho.. Kdo ví, co s ní mladí dělali - kryt korby rozeplý, fusak rozeplý… A taky znám mladýho, puberťák se vším všudy, hodně problémový kluk doma i ve škole, jeho kamarádky neznám vůbec.Nemám problém si s ní něco vyjasnit, jen jsem chtěla vědět i názor někoho jiného…
Ale děkuji všem!
jenže tohle jsi nenapsala v žádném příspěvku! samozřejmě, kdyby byl rozhrabaný kočár a vypadalo to, že někdo z mlaďochů bral mimino k z kočárku, tak bych ztropila scénu, protože mimino není hračka a mohlo by se mu něco stát. A o tom, že ho přivezli o půl hodinu déle - to samé. Ale opakuji, tohle jsi nenapsala, já brala z tvého popisu, že s kočárem jezdil někdo jiný, ale jinak bylo vše v pořádku
@Anonymní píše:
Děkuji všem za názory. Já jsem nikde nenapsala, že mi to vadí, jen jsem chtěla vědět, jak by to bylo jinde, když jsem o tom mluvila s kamarádkou, tak jí by vadilo všechno a hrozně
mě jen ty fotky ze svatby, které bych na net nedala ani jáa ta procházka, to právě nevím…
kdyby šli taky po městě, ale šli kus za město, min. 3km, vrátili se později, než měli, nevidím důvod nechávat zbytečně mimino řvát hlady v kočáře… Ale spíš mi vadí, že mi to neřekla předem.. už když si brala kočár, tak se slovy, že se jde ještě domů obléct a už ji volal mladej, kde je tak dlouho.. Kdo ví, co s ní mladí dělali - kryt korby rozeplý, fusak rozeplý… A taky znám mladýho, puberťák se vším všudy, hodně problémový kluk doma i ve škole, jeho kamarádky neznám vůbec.Nemám problém si s ní něco vyjasnit, jen jsem chtěla vědět i názor někoho jiného…
Ale děkuji všem!
A to chceš jako teď za nima přijít a říct: hele chci vám vynadat, protože holkám na emiminu by to taky vadilo?
![]()