Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Moc to sem nepatří, ale prosím o zachování anonymity…Vadilo by vám, kdyby si babička vašeho miminka stahovala vaše fotky dítěte z FB a dávala je pod svůj profil? Aniž by vám něco řekla…
K.
Dala tam i fotky z naší svbatby, všechny… i ty, který bych já nezveřejnila (měla půjčené ncd s fotkama)
Nevadilo ![]()
Z FB nevadilo, moje blbost, co tam dávám…
u těch, které bych já nezveřejnila by mi to dost vadilo
Vadilo ale jen u tech co bych tam já dát nechtěla. A zkoušela jsi jí říct že ti to vadí?
Příspěvek upraven 19.01.14 v 09:19
@Anonymní píše:
Moc to sem nepatří, ale prosím o zachování anonymity…Vadilo by vám, kdyby si babička vašeho miminka stahovala vaše fotky dítěte z FB a dávala je pod svůj profil? Aniž by vám něco řekla…
K.
Dala tam i fotky z naší svbatby, všechny… i ty, který bych já nezveřejnila (měla půjčené ncd s fotkama)
nevadilo, jen ty fotky, které bych já nezveřejnila bych požadovala po tchýni z netu stáhnout
@Anonymní píše:
K.
kuriozni
ne nevadilo by me to, je to babicka. je dobre ze vase babca umi s FB
urco to nemysli zle, chce se jen pochlubit
Taktéž sdílím názor s pochlubením se.
Když i ona to zveřejní, tak je na Vás zřejmě pyšná?! ![]()
@rebeccca píše:
Z FB nevadilo, moje blbost, co tam dávám…
u těch, které bych já nezveřejnila by mi to dost vadilo
Souhlas a asi bych ji už CD s žádnými fotkami nepůjčila.
Ozvala bych se, že mi to vadí a požádala jí, ať fotky smaže. Co si stáhne ode mě, to je její věc. Nemám je tam dávat, ne? V tom nevidím žádný problém.
Hele tchýně jsou tchýně, jako my jsme snachy. Moje tchýně je zase opak, mateřská láska jí nic neříká. Nemá vztah se svým synem, natož aby věděla, jak se chovat ke svému jedinému vnoučeti. Chová se k ní jak ke zvířátku v ZOO.
Jestli ti to vadí, musíš se ozvat, třeba jí ani nenapadlo, že udělala něco, co by ti mohlo vadit.
Na FB žádné fotky nemám, takže by mi neměla co stáhnout. Jednou se stalo, že fotku mého dítěte si chtěl někdo z příbuzných vyvěsit na FB, ale jasně jsem řekla, že si to nepřeju a od té doby je klid
Pokud by si stahovala a zveřejňovala pouze fotky, kterými já tapetuji FB, tak by mi to nevadilo. Však je to babička, ne? Pokud nechci, aby si kdokoliv moje fotky prohlížel nebo si je stahoval a uveřejňoval, tak ej nemám dávat na net. Moje blbost, že bych na FB zveřejňovala cokoliv - ale sama tohle nechápu, dítě se nemůže rozhodnout, že bude někde uveřejněné… fakt jako dítě bych byla šíleně nadšená, kdybych v 18ti letech zjistila, kolik mých fotek je na netu…
@ynax v 18 uz to tam asi aji nebude, zase se asi svym miminkem chce pochlubit maminka ne??? Vsak je to v ramci pratel a znamych. My si tak davame o sobe echo s deckama z vysoks, kdo se jak ma, jak rostou deti atd. Od toho fb je.
@Anonymní píše:
K.
Moje babicka ma facebook a sdili snad vsechno
ale nic se s tim neda delat
ona to s tim moc neumi, ale ma radost ![]()
Synova babička i prababička běžně komentují a sdílí fotky, které na fb dám a nebo tam nahrají fotky, které vyfotily. Nevadí mi to, jsou na vnoučka pyšné, tak se s ním chtějí pochlubit… ![]()
Příspěvek upraven 19.01.14 v 09:43
Asi by mi to nevadilo, preci jen má babička jiný okruh přátel než já ![]()
Akorat bych ji treba pozadala o smazaní některých co fakt nemuze nikdo videt (dve brady, silhání a pod
)
Oznacení se dá nastavit tak, že bez tvého schválení tě neoznaci anb pán bůh ![]()
Děkuji všem ![]()
Fotky jsme dávala k vidění jen přátelům, mám tam několik nejbližších, na některých jsm označila manžela a už je měla babička, kterou já v přátelích nemám
ale zase vím, co ona tam má za lidi, snad kohokoliv, kdo ji pošle žádost… ale zase tam nedávám nic špatného…
Já neříkám, že mi to vadí…
jen u té svatby, to mi trochu vadilo…
A ještě jedna věc, vadilo by vám, kdyby si babička přišla pro miminko na vožení a při vrácení řekla, že s ním ona venku nebyla, že jezdil její syn (15let), který miminko viděl snad jen 3× a ještě z dálky, malé ho defakto nezná… jezdil se svými kamarádkami (asi) a byli docela daleko. Pokud by se mimi vzbudilo, vidělo cizí lidi, tak začne 100% brečet… :-/ (dělá to i doma, když je u nás někdo, koho nezná) a taky pochybuji, že by ho napadlo mimi víc „zachumlat“ a pod. pokud by se pláčem odhalilo…