Je tu někdo koho měl táta/máma už jako starší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kalbe
1.7.19 14:50
@Anonymní píše:
S budoucím manželem spolu čekáme dítě. Mně je 22 a jemu bude v srpnu 49. Když jsem to řekla rodině nebo kamarádům, že se budeme brát a čekám miminko tak mi začali říkat, že to dítě bude chudák, že se mu budou ostatní děti smát a že oni by nechtěli mít takhle starýho tátu. Já si nemyslím, že by to, že je starší znamenalo, že nebude dobrej táta.
Je tu někdo koho měl rodič takhle pozdě? Smál se vám někdy někdo nebo vadilo vám to nějak? Už mě nebaví jak do mě pořád hučí, nevím čeho chtějí dosáhnout. Já bych jim aspoň chtěla dokázat, že to tak není.

Muj manzel ma 50 a mame malou holcicku… Vis co tu nekdo pise - budou se smat?? Muj otec je,,mlady'' a,,smejou se mu'' protoze byl spatny clovek. A naopak muj manzel v 50 letech je hrdy tata. Pak znam holku - mlady par s malymi detmi, ktere zemrel nedavno muz a zustala sama. Nikde neni dano ze ten starsi muz zemre drive nez ty, nebo ze mlady clovek nemuze onemocnet… Ja bych sveho manzela neopustila i kdyz jsem mlada a nikdy bych nedala dopustit na vsechny ty roky co jsme spolu a ani bych je nevymenila za nekoho mladsiho. Ale na druhou stranu vis, do ceho jsi sla a musis pocitat s tim, co to prinasi. :mavam: :kytka: PS : jak rika manzel : cloveku neni tolik, kolik mu je, ale tolik, na kolik let se citi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.7.19 14:50

Mám kolegyni která má staršího manžela, ona má 50let on 75let, vždy si stěžuje na to, že s ní nikdy nikam nechce chodit, sedí neustále jen doma, jeho celodenní aktivita je takové, že vstane jde z ložnice do kuchyně, když si občas jde něco koupit do večerky, která je hned naproti tak má tím zabitý a zkažený celý den…ona ráda cestuje, poznává nové věci a k čemu to je když tohle všechno zažívá sama :nevim: když byli oba mladší tak to bylo jiný, ale teď? už je to doběhlo :?

• Citovat
  • Upravit
Janli
1.7.19 14:51
@Xmichaelah píše:
@LaPaloma vzdyt to je strasny, to co pises! Proc by zahodila zivot??? 8o proc by se mela rozvadet?? 8o

Je mi čtyřicet a třeba v sexuálním životě jsem na vrcholu. Představa, že to obden roztáčím se šedesátníkem je víc než úsměvná. A v padesáti, že bych měla doma sedmdesátiletýho dědu, ještě víc. V mým okolí takový vztahy krachujou jeden po druhým. A když si představím, že ten tatínek bude ze svýho důchodu ještě v 74 letech vydržovat dítě na vysoké…

• Citovat
  • Upravit
4511
1.7.19 14:55
@Janli píše:
Je mi čtyřicet a třeba v sexuálním životě jsem na vrcholu. Představa, že to obden roztáčím se šedesátníkem je víc než úsměvná. A v padesáti, že bych měla doma sedmdesátiletýho dědu, ještě víc. V mým okolí takový vztahy krachujou jeden po druhým. A když si představím, že ten tatínek bude ze svýho důchodu ještě v 74 letech vydržovat dítě na vysoké…

no copak o to roztáčet to obden se šedesátníkem spíš aby taky vůbec v tom věku ještě mohl :nevim: zakladatelka bude mít doma chlapa kterýmu bude 67 let až jí bude 40 a bude chlap v tom věku schopen to roztáčet a natož obden? :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.7.19 14:56

Zajímavé je, že negativně píšou většinou lidi, kteří tu situaci viděli „z vnějšku“ (tetě se všichni smáli, manžel měl starého otce a bylo to hrozný, tchyně byla stará matka a strašná…). Ale samotné ty děti píšou víceméně pozitivně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
1.7.19 14:57

@Janli kolikrat jsou ti 60 nici vic v kondici :mrgreen: ja teda fakt myslim, ze cele je to o stesti, krachuji vztahy takrka stejne starym… nemyslim, ze by to slo opravdu cele hazet do jednoho pytle.. krom toho spousta chlapu po 40 vypadaj jak dedci… :oops: a na druhou stranu, tihle aspon uz maji krizi stredniho veku za sebou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
1.7.19 14:59
@Anonymní píše:
S budoucím manželem spolu čekáme dítě. Mně je 22 a jemu bude v srpnu 49. Když jsem to řekla rodině nebo kamarádům, že se budeme brát a čekám miminko tak mi začali říkat, že to dítě bude chudák, že se mu budou ostatní děti smát a že oni by nechtěli mít takhle starýho tátu. Já si nemyslím, že by to, že je starší znamenalo, že nebude dobrej táta.
Je tu někdo koho měl rodič takhle pozdě? Smál se vám někdy někdo nebo vadilo vám to nějak? Už mě nebaví jak do mě pořád hučí, nevím čeho chtějí dosáhnout. Já bych jim aspoň chtěla dokázat, že to tak není.

no, to je dobrá otázka- čeho chtějí dosáhnout? Máš jít na potrat? Nebo se zhroutit? Nebo co jako teď vlastně chtějí? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
1.7.19 15:02

Gott, Janda další a další děti mají ve starším věku, pokud se na to cítí proč ne…nic proti tomu nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.19 15:11

Můj otec byl starší (i když dnes už se to tak nebere), bylo mu v době mého narození 35, ale pamatuji si, že vždy vypadal o pár let starší, než byl (narodila jsem se v roce 1993). Ve školce jsem pořád poslouchala, že si pro mě přišel děda a průběžně se mi děti smály.
Co se týče jeho fungování jako otce, když jsem byla malá, odešel do invalidního důchodu (o to víc se mi pak děti smály), takže já si ho pamatuji jen jako důchodce, který mi prostě nestačil, nepodnikal se mnou žádné pohybové aktivity apod. Zdravotně šel rychle dolů, v čase mé maturity už byl v domově s pečovatelskou službou (rodiče se rozvedli a sám už se o sebe nepostaral).
Kamarád měl otce staršího ještě asi o 10 let, ten na tom byl zdravotně lépe. Smáli se mu taky, ale občas to kolo apod. zvládnul. Umřel ale na infarkt v den našeho maturitního plesu.
Vyšším rokem to rodičovství prostě statisticky trpí, lépe na tom vždy bude dítě s rodiči v běžném věku.
Sama bych s výrazně starším partnerem děti neměla. Každopádně bych alespoň poradila podívat se na partnerova otce, uvidíš, kde asi tvůj partner v době maturity vašeho dítěte bude a podle toho si můžeš udělat představu.

• Citovat
  • Upravit
4443
1.7.19 15:12

Věřím tomu že půlka lidí co tu píše že se budeš rozvádět a že sis zničila život je rozvedených po pár let vztahů nebi svobodné matky..
I kdybys měla mladšího nezaručí to vztah na celý život.

Mám kamarádku co má starší řidiče, stěžuje si na to ale nikdo se jí nesměje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
1.7.19 15:24

Můj muž se narodil, když bylo jeho otci 50 (matce 28), takže měl v 65 dva kluky v pubertě a zvládl to :) Byl to ale sportovec a chlap jak hora, takže klukům stačil ve všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377
1.7.19 15:26

Manželovi je 47,mně je 31 a za dva týdny se nám narodí druhé dítě. Prvnímu je 20 měsíců. Ve svém okolí neznám tátu, který by se staral a trávil s dítětem tolik času, jako můj muž s naším synem. Má dva téměř dospělé syny z prvního vztahu a sám říká, že si to teď užívá úplně jinak, než tehdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.19 15:30

Mým rodičům bylo v době mého narození více (na tehdejší dobu), poznámky dětí i dospělých, že jdu s babičkou (byla to maminka) mně byly vždycky hodně nepříjemné. Spoustu aktivit jako plavání, bruslení,… jsme nedělali, protože odpověď mámy byla, že je na to stará, v jejím věku nebude dělat to a to, když jsem chtěla na film, ona už všechny viděla, znova na ně koukat nebude. Navíc jsem oproti vrstevníkům nesměla téměř nic, všude jen s doprovodem, aby se mi něco nestalo,…

Sama mám děti dříve než moji rodiče a už jako dítě jsem si slíbila, že moje děti ode mne nikdy neuslyší, že jsem na něco stará.

• Citovat
  • Upravit
36556
1.7.19 15:37
@Aduš8 píše:
Manželovi je 47,mně je 31 a za dva týdny se nám narodí druhé dítě. Prvnímu je 20 měsíců. Ve svém okolí neznám tátu, který by se staral a trávil s dítětem tolik času, jako můj muž s naším synem. Má dva téměř dospělé syny z prvního vztahu a sám říká, že si to teď užívá úplně jinak, než tehdy.

Takového máme v rodině. Na první dítě pekl, bylo mu volné, nakonec rozvod.
Pak se ve vyšším věku stal otcem a je z dcery poprděný šíleně. Furt o ní mluví. Je jak zamilovaný. A vykládá, že „když ti dítě jde porvé do školy…“ atd. A že už mu jedno dítě šlo prprvé do školy, to si vůbec neuvědomuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.7.19 15:40
@Anonymní píše:
Mým rodičům bylo v době mého narození více (na tehdejší dobu), poznámky dětí i dospělých, že jdu s babičkou (byla to maminka) mně byly vždycky hodně nepříjemné. Spoustu aktivit jako plavání, bruslení,… jsme nedělali, protože odpověď mámy byla, že je na to stará, v jejím věku nebude dělat to a to, když jsem chtěla na film, ona už všechny viděla, znova na ně koukat nebude. Navíc jsem oproti vrstevníkům nesměla téměř nic, všude jen s doprovodem, aby se mi něco nestalo,…Sama mám děti dříve než moji rodiče a už jako dítě jsem si slíbila, že moje děti ode mne nikdy neuslyší, že jsem na něco stará.

Na druhou stranu, před lety ženská ve čtyřiceti fakt vypadala jako babička. Dneska to může být super milf :mrgreen:

Dneska jsou maminky spíš na spoustu aktivit moc tlusté. (mladé i staré)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí